Pan S. Holmes powiedziałby, że Marcy widać poważnie mysli o wejściu w posiadanie potomstwa jeszcze w tym rokuSauron11 wrote:...Dziwne też, że Marcy'ego zdania też tu nie widać, zawsze taki aktywny.

Pozdrawiam
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Pan S. Holmes powiedziałby, że Marcy widać poważnie mysli o wejściu w posiadanie potomstwa jeszcze w tym rokuSauron11 wrote:...Dziwne też, że Marcy'ego zdania też tu nie widać, zawsze taki aktywny.
Zgadzam sie z klarixem. Jeszcze jest za wczesnie na podzial. Jednak prawdopodobnie premiera X3 w Polsce spowoduje wzrost spolecznosci i co za tym idzie - koniecznosc zwiekszenia miejscatematami i liczbą postów mieścimy się dobrze w tym jednym.
Jednak w niedalekiej przyszlosci niewatpliwie bedzie trzeba pomyslec o rozszerzeniu.Chyba raczej powinniśmy się jednak zastanawiać, czy jest nam potrzebne osobne forum do dyskusji o świecie X. Bo w sumie takowe posty i tak giną w gąszczu offtopicu więc chyba nie trzeba na nie osobnego forum
Jak X3 wyjdzie w Polsce to myslę, że nie będzie trzeba długo czekać na podwojenie się liczby postów. Teraz to prawie nikt juz nie gra aktywnie w X2 (nie licząc kilku nowych i paru takich jak ja, tnących jeszcze w jakieś mody) i dlatego jest teraz tak zastój. Ale jak wyjdzie X3 to pewnie zaraz doczekamy się ilości postów wystarczającej na nowe forumGamer77 wrote: Jednak w niedalekiej przyszlosci niewatpliwie bedzie trzeba pomyslec o rozszerzeniu.
Czy nie lepiej było by podzielić teraz, kiedy ruch na forum jest dość mały, podobnie jak przyrost liczby tematów? Kiedy pojawi sie fala nowych użytkowników i wpisów o X3, zrobienie podziału będzie bardziej pracochłonne, a prawdopodobnie również wymagające przerwy w działaniu forum, co teraz będzie mniej uciążliwe niż później? I czy nie lepiej, aby ta oczekiwana fala napłyneła na forum lepsze niż teraz? Cześć z nich może stwierdzić " straszny tu bu..ałagan" i dać sobie spokój. A profesjonalne forum, widać, że liczące sie na arenie międzynarodowajGamer77 wrote: Zgadzam sie z klarixem. Jeszcze jest za wczesnie na podzial. Jednak prawdopodobnie premiera X3 w Polsce spowoduje wzrost spolecznosci i co za tym idzie - koniecznosc zwiekszenia miejscaJak na razie jestem przeciw.
Te groźby są żartobliwe, przecież to na pierwszy rzut oka widaćWou wrote:A może najlepsza była by jakaś argumentacja mająca na celu Ich przekonanie? Groźby zazwyczaj przynoszą efekt odwrotny od zamierzonego.
Byłoby miło ale patrząc na ilość osób zainteresowanych - vide mała liczba głosujących w ankiecie na ogólnie sporą ilość użytkowników polskich (ponad 1000) - na razie nie mam z czym uderzać do EGODRACOOL wrote:Polska premiera X3 zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję![]()
). Było by miło, gdyby EGO dorzuciło taki "bonusik" dla spragnionych
![]()
nie czarujmy się z tego 1000 zaledwie z 50 osób chodzi po forum.Sauron11 wrote:vide mała liczba głosujących w ankiecie na ogólnie sporą ilość użytkowników polskich (ponad 1000) - na razie nie mam z czym uderzać do EGO.