Jo a taky jsem cetl, ze spousta lidi povazuje Hegemonii za zabugovanou. No ja ji dohral 4x (2x bez a 2x s patchem 1.07) a na zadny bug jsem nenarazil. Tak nevim.
Moderator: DJ Die
No vždyť je to jako IG 1, tam byl styl hraní téměř stejný...IG 2 pak nabídla volnost...DJ Die wrote:njn me tam ale docela chybelo hrani ve stylu IG kde bys mel spoustu sektoru ktere bys postupne obsazoval a aby to nebylo rozkouskovane na mise....
Mno, asi tě teď moc nepotěším...Zrovna před chvilkou jsem předobjednával na gameexpres SW:Empires at War a jako možný bonus za 1 Kč mi tam vyjel seznam her a na něm i O.R.B., zkus jim napsat a vzít si ho jako bonus k SW:EaW...Stejně tuhle hru budeš kupovat...plynak wrote:Eh, to ted z hlavy nevim. Ale chteli za to 100000 a ja to ukecal na 50000. To asi mas hodne penez, kdyz to vrazis do flotil a tak, ze? A proc mi nikdo nedava mise? Jaaa chci miseeee
Jinak jsem zjistil, ze moje DVD ROMka si oblibila pri vyndavani CD/DVD se sama od sebe zasunout. Uz mi takhle skripla jedno DVDcko a predevcirem malem i origos X3. To mne opravdu polil pot. Takze ted je kazde vyndavani CD/DVD spojeno s poradnou davkou adrenalinu. Nejhorsi je, ze to udela tak 1 z 15 vyndavani. A novou se mi kupovat nechce, protoze by mi urcite nesla Star Force.
Ten O.R.B. zkusim a uvidim. Ale uz setrim penize na Star Wars: Empires at War. Podle vseho to bude BOMBA.
Jj, gameexpres je dobrý obchod...Neříkej mi, že do února nemáš co hrát...plynak wrote:Hmm, zkusim to. A kdyz to nepujde tak se nic nedeje.
EDIT VYslo to! Tomu rikam sluzby zakaznikum. Uz se tesim na obe hry. Sakra 16.2. je az za mesic
no takze mas stesti uz jsem myslel ze to nenajduplynak wrote:Nemas nekde link na ten MOD do HW2 co upravuje limit lodi? Jinak patch je snad jen jeden ne?
S tou verzi 1.66 ti funguje open single pro verzi 1.65?To All: Stahl a nainstaloval jsem si MOD do Freelancera Freeworlds 1.66 Je to sice primarne multiplayer, ale je k tomu i open singleplayer a vypada to docela dobre. Uz jsem se zkousel proletet v MC40, ale zacnu pekne zlehka se svym TIE Fighterem. A nebo si zvolim startovni lod Z-95. No uvidime.