Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Zkus Paranid Prime, tam jsem myslím jednu našel.
Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

Tak sjem procestoval zas kus vesmíru.Tažný paprsek bohužel v paranid prime jsme nenašel,ale našel jsme ho v sektoru Třetí vykoupení.
Pro představu. Začneme v Paranid Prime:W,W,S,S,S,S,E,E,E,E,S,S.
Letím se s ním pobavit :)

Kdyby náhodou někdo hledal tažný paprsek a ještě jste nebyly v paranid prime napište a já vám pošlu cestu, nebo se můžete podívat do mapy
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/

Hodně štěstí piloti.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

hm, nehraje mi tam to tvoje WW
z paranid prime jde na W letet jen do 1 sektoru a pak uz jen na N
Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

Mira CZ wrote:hm, nehraje mi tam to tvoje WW
z paranid prime jde na W letet jen do 1 sektoru a pak uz jen na N
Jejda. Moc se vám všem omlouvam.První dva skoky jsem popletl
Oprava: E, E, S, S, S, E, E, E, E, S, S

Miro děkuji za upozornění.
Arcichalid
x4

Stavba komplexu,nejde postavit komplex

Post by Arcichalid »

Ahoj jsem tu na foru novej (teda nove regnutej jinak tu ctu docela dlouho)

Mam zkusennosti z X3R a ted tu mam od kolegy pujceny X3TC (nez mi dojde moje vlastni origoska. a narazil jsem na problem:)

Aktualne mam X3TC v 3,0 tusim CZ/EN hraju CZ

Nenasel jsem zadnej problem hra mi jede dobre a libi se mi tak sem si rek ze si ji taky koupim a mezitim jak hraju dal jsem prisel na problem na kterym sem tu zakysnul docela dlouho.

Nejde mi postavit komplex a nikde :)

Sem na to prisel docela za dlouho coz me docela stve ten odehranej cas (nez na to clovek nasetri a udela tu repku ze )

Jak presne to vypada?:
Mam stanici (kremik dul/rudy pas) a pochopitelne jsem chtel na nej naplacnout krystal a dalsi veci ...nasetrim love pronajmu lod koupim krystal tovarnu a tu blbost na spojovani komplexu. umistim tovarnu ( jak sem nasel tady na foru do 25km od predchozi jinak nejdou spojit) pak dam vylozit soupravu na spojeni komplexu a vyskoci mapa sektoru (do ted dobry) ale na mape sektoru nemam k vybrani moje 2 tovarny (mysi to nejde a napravo jak maji bejt vypsany taky nejsou (mam tam jen kurzor kerej se da ovladat jako kdyz se stavi stanice num5 se ale resetne na stred mapy) a neda se nic vybrat ani potvrdit.v leve casti jak je vypis stanic mam jen info popis: vyberte stanici. ale zadna tam neni.

co hraju? co jsem zkusil?
hraju prostej obchodnik.hral jsem modifed kvuli par scriptum a FCC tak jsem myslel ze tam muze byt neco podelano tak sem zacal novou hru na vannile ...zase setrim jak vul zase stejnej scenar akorad sem se ted pokusil postavit komplex co nejdriv abych to zkusil a zase stejny problem (i v jinych systemech)
Tak si rikam treba je to nakopnuty od tech scriptu ikdy s sem je odinstalnul a prepnul z5 zkusim reinstallnout hru a uvidim.
tak to udelam nainstaluju cistou hru a pustim ...zase setrim jako blbej a zase ten samej problem.
zkousel sem i s mamutem priletet bliz (do5km od stanic) ale to se driv nemuselo pokud vim stanice se taky daji stavet hned po tom co vleti mamut do sektoru)

Nechapu mel jsem tu nejakej cas pred nejakou dobou X3R a tam to jelo oka vyhodim soupravu na komplexy na mape nebo v pravo vyberu stanici pak druhou a hotovo tady to nemaka delam neco blbe ? nebo ja uz nevim :)

jako po tech hodinach co sem u toho prosedel mi to stve a jestli mi to nepujde i na moji vlastni hre az prijde to radsi tu objednavku zrusim :(

Stalo se neco podobneho vam ? nebo nevite co delam blbe ? docela me stve kvuli kazdymu pokusu hrat znova stravit x hodin hranim a zjistit ze to zase nejde docela me to deprimuje obzvlast kdyz uz mam koupenou moji vlastni placku a cekam az mi dorazi :)

diky za pripadnou pomoc.

Arci
Rosta
x3

Post by Rosta »

kdyz mas treba rudny dul/kremikovy dul tak zkus prvne postavit slunecni elektrarnu jinak nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

napada mne taky, ze ty stanice jsou prece jen moc daleko od sebe
ja to stavim pokid mozno tak,ze se mi skoro dotykaji.
a nebo taky preinstal hry a nebo i systemu
Rosta
x3

Post by Rosta »

tak ja taky stavim tak ze se mi ty stanice skoro dotykaji ale jak pise ze je ma mene nez 25 km od sebe tak spise bych videl problem v tom ze doly potrebujou energeticke clanky a ne krystaly ale jinak jak jsme psal uz nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

to nema vliv,muze spojit treba 20 dolu(pokud budou v dosahu) a musi to jit
neni podminka aby tam byla elektrarna
a nebo taky kupuje spatny zarizeni na stavbu komplexu je ho tam vic druhu
1 se tvari jako vylepseny system,ale je to vlastne rozsireni,aby mohly pristavat vetsi lode(M1,M2 TL)
ale to se dava AZ mas alespon 1 stanice spojene tim obyc
poznas to podle ceny,ten obyc by mel mit cenu okolo 190-250k
nepamatuju si to presne,nemam to ted pustene
Rosta
x3

Post by Rosta »

ehm pokud vim tak takove rozsireni co muzou pristavat vetsi lode neznam a nikdy jsem nevidel a to jsem porcestoval cely Universe skrz na skrz jedine je jen Complex Construction Kit a nic vic
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

i to je mizne, v XR hraji uz vic jak 4 roky XTended mod a tam to je
tak se mi to mozna plete
Arcichalid
x4

dd

Post by Arcichalid »

Diky za odpovedi no takze to zatim vypada ze se s tim nikdo nesetkal:(

Jen doplnim info stanice mam dost blizko u sebe jsou do 3Km tusim

Kupuju spravnou vec .... cesky Souprava na stavbu komplexu ma to vahu 4500 ST a stoji 259k nic jineho ke koupi nemam ani jsem nevidel.

Reinstall hry jsem zkusil jak pisu ale systemu ? to se mi moc nehodi delat :)

Jeste mozna zkusim prepnout na EN a testnu to ale uz fakt nevim .
Arcichalid
x4

hm

Post by Arcichalid »

Tak prepnout do EN taky nepomohlo uz nevim prolezl jsem celej net jak cesky tak anglicky a o tomhle jsem nenasel ani zminku nechapu to.
Arcichalid
x4

Post by Arcichalid »

Tak sem udelal dalsi reinstall na EN reinstall na jine misto procistil jsem dokumenty a registry a zase nic porad stejny. Du to smazat pekne me to nas*alo.
MSI 790FX-GD70,AMD Phenom II X6 1090T,Geil Value Plus 16GB DDR3 1333,GeForce GTX 280 1Gb/512Bit,GTX465 1Gb/256Bit Twin Frozr, Zdroj Nexus RX-1k
Earth Ultimatum IV.
x4

Post by Earth Ultimatum IV. »

lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja.
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

Arcichalid wrote:Tak sem udelal dalsi reinstall na EN reinstall na jine misto procistil jsem dokumenty a registry a zase nic porad stejny. Du to smazat pekne me to nas*alo.
A co prostě zkust postavit ty stanice hned vedle sebe a spojit je? Ve vzdálenosti 25 km je rozhodně nespojíš :)
"Hope Dies Last, But It Dies..."
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Zdarec. Toš po delší době jsem zase začal hrát x3 reunion a potřebuju poradit. Kde se dá koupit ten soft co vám zamaskuje nelegální soft(ten na zajímání lodi bez vystupování) na vaší lodi. Nějak to nikde nemůžu najít. Ani tady na forku.. Předem díky
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tusim ze u piratu a nebo teladiu
Earth Ultimatum IV.
x4

Post by Earth Ultimatum IV. »

naco ti to preboha je?
podla mna je to ovela lepsia zabava ked mozes lod odobrat v skafandri.

a okrem toho, takto ju mozes znicit a dostat body skusenosti, ak sa ti lod nepaci.
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Nebaví mě pořád vylézat s lodi. Jenže já potřebuju vědět na jaké stanici. Nikdo to nemůžu najít.

Return to “Česky / Czech X-Forum”