[X2] X2+1.4pl+bonuspack+MWM

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

OJ faktycznie za Jguanką, to się trzeba było nalatać, ale za tą wzmocnioną wersją, bo te zwyłe są chyba raczej ogólnie dostępne w salonach (no chyba że się mylę, bo mam małą przerwę w graniu)
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
hanss
x3tc

Post by hanss »

Czyli nie znajdę jej w podstawowych sektorach?
MatrixPL
x4

Post by MatrixPL »

Nie, nie znajdziesz jej w podstawowych sektorach. Ja znalazłem Iguanę w
Spoiler
Show
Family Wrex albo Wrex's Escape (nie pamiętam już).
Pitken
x3tc

Post by Pitken »

Stalovy,jedno pytanie,w co mam na tym megauploadzie kliknąć żeby zazsać twoją paczke,bo przygłupiałem.

Pozdrawiam

Edit:cofam pytanie
"All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later."
hanss
x3tc

Post by hanss »

Zdobyłem dzisiaj Khacki M3-tyle że w co tą bryłę uzbroić-mam jedno Khackie ustrojstwo ale z nim kariery nie zrobię.Przeszukałem parę ichnich sektorów ale poza Argońskim Odkrywcą nic nie znalazłem.
Wou
x4

Post by Wou »

hanss : Khacką broń można znaleźć naprawdze sporadycznie, w ściśle określonych, ukrytych, otoczonych przez robale miejcach. Trzeba mieć po prostu szczęście i przejąć statek z pełnym uzbrojeniem. Im szybciej uda sie to zrobić (ideał: jedna seria z dział, pancerz spada na 70-80%, shipyours, cała broń) tym lepiej.
Image
hanss
x3tc

Post by hanss »

Wou wrote:hanss : Khacką broń można znaleźć naprawdze sporadycznie, w ściśle określonych, ukrytych, otoczonych przez robale miejcach. Trzeba mieć po prostu szczęście i przejąć statek z pełnym uzbrojeniem. Im szybciej uda sie to zrobić (ideał: jedna seria z dział, pancerz spada na 70-80%, shipyours, cała broń) tym lepiej.
Co do zapuszczania się do Khackich sektorów-to mam tam sporo luzu-urządzenie maskujące :D -chcę jeszcze sparawdzić jak zareagują gdy wjadę tam na ich M3.
Last edited by hanss on Fri, 9. Nov 12, 13:58, edited 1 time in total.

Post by Deleted User »

hanss wrote:Co do zapuszczania się do Khackich sektorów-to mam tam sporo luzu urządzenie maskujące :D -chcę jeszcze sparawdzić jak zareagują gdy wjadę tam na ich M3.
Bez szans na survival, zobaczą twoją rejestrację :wink: :D .
Last edited by Deleted User on Mon, 27. Feb 06, 17:13, edited 1 time in total.
hanss
x3tc

Post by hanss »

Sir el_Mario wrote:
hanss wrote:
Wou wrote:hanss : Khacką broń można znaleźć naprawdze sporadycznie, w ściśle określonych, ukrytych, otoczonych przez robale miejcach. Trzeba mieć po prostu szczęście i przejąć statek z pełnym uzbrojeniem. Im szybciej uda sie to zrobić (ideał: jedna seria z dział, pancerz spada na 70-80%, shipyours, cała broń) tym lepiej.
Co do zapuszczania się do Khackich sektorów-to mam tam sporo luzu-urządzenie maskujące :D -chcę jeszcze sparawdzić jak zareagują gdy wjadę tam na ich M3.
Przydałby się jaiś skrypt który umożliwiałby maskowanie rejestracji-tak swoją drogą ktoś już zwiedził Khacką bazę od środka?

Post by Deleted User »

hanss wrote:Co do zapuszczania się do Khackich sektorów-to mam tam sporo luzu-urządzenie maskujące :D -chcę jeszcze sparawdzić jak zareagują gdy wjadę tam na ich M3.
Przydałby się jaiś skrypt który umożliwiałby maskowanie rejestracji-tak swoją drogą ktoś już zwiedził Khacką bazę od środka?

To jest nie możliwe niestety, bo musiałbyś mieć u krzaków status "przyjaciel" a o to raczej trudno. No i żaden m3 by sie tam raczej nie zmieścił. Ja raz skolonizowałem wszystkie 5 krzackich sektorów, i właśnie robie to samo w x3.
Last edited by Deleted User on Mon, 27. Feb 06, 17:13, edited 1 time in total.
hanss
x3tc

Post by hanss »

Jak można walczyć-płynnie-z Xenonami-czasami komp. tak muli że mam pokaz slajdów i praktycznie zero szans na trafienie czegokolwiek. :D
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Nic prostszego kup nową karte graficzną. :twisted:
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
hanss
x3tc

Post by hanss »

Dopiero co kupiłem-zastanawiam się czy nie kupić 2x1GB.
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ja tak samo żeby mieć 2.5gb ramu. :)
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )

Post by Deleted User »

Już lepiej ze 3000+, taniej wyjdzie.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Sir el_Mario i hanss: w sprawie tego poczwórnego cytatu, jak juz pisałem w poście (link poniżej) - jest to niepotrzebne. Wiem, że tak się wygodniej pisze, gdy nie trzeba się bawić w obróbkę cytatu - ale ta obróbka jest bardzo wskazana. Aby post w odpowiedzi był przejrzysty podaje się tylko te treści do których się bezpośrednio odnosimy. Resztę możemy przeczytać przewijając stronę do góry.
Pozdrawiam.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 78#1479678
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Post by Deleted User »

Sie zrobi szefie

EDIT: Sie zrobiło szefie 8)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Dzięki, teraz jest okey :)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jabu
x2

Post by Jabu »

->Stalovy, czy mógłbys jeszcze raz wrzucić paczkę MWM na megaupload(lub rapidshare) bo jest juz niedostepna. dzięki
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Postaram się! :)

PS. Nitka do paczki spakowanej RAR'em (19.1MB) będzie za jakieś 30 minut. Słaby UL mam... :/

PS2. Oto link: http://rapidshare.de/files/20205022/MWM.rar.html
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

Return to “Polskie / Polish X-Forum”