Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

Rosta
x3

Post by Rosta »

tak ja bych rekl ze na zajimani je nejlepsi objevitel
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

tk to ja si treba vezmu mambu nebo perseuse, dam do toho PBE a nastavim druhou skupinu jeden nebo dva lasery a tim donich pomalu siju. kdyz uz to trva moc dlouho tak proste prepnu na vsechny zbrane a rozmaznu toho smejda pres pulku galaxie :D
Vilibush

Stanice

Post by Vilibush »

cau hraju x3 terran conflict s predeslyma verzema nemam moc zkusenosti a s touhle taky ne :) nejdou mi postavit vesmirne stanice penize na to mam a vlastnim jen jednu nakladni lod XL sem v lodenici a mam tam pod Tř cervene napsane ST diky za radu
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ST znamena ze musis mit lod ktera muze nest velikost ST(station-stanice) tzn nejvetsi vetsinou jsou to lode TL ale nemusis mit svoji muze si ji najmout kdyz nejakou uvidis tak ji kontaktuj a najmi pres kapitana
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Vilibush

Post by Vilibush »

a kdyz si koupim tu lod tridy TL umim do ni aji nastoupit ze ji budu ovladat nebo ji muzu ridit jenom prikazy ???
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Vilibush wrote:a kdyz si koupim tu lod tridy TL umim do ni aji nastoupit ze ji budu ovladat nebo ji muzu ridit jenom prikazy ???
Jakoukoliv loď co si koupíš můžeš řídit osobně. :)
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Milan Valapka
x3tc

Post by Milan Valapka »

Ahoj ! Nema niekto zoznam lodi ktore sa daju naskriptovat do hry?!Napr- ako lode star wars -star trek - star gate a pod !
Crydown
x3tc

Post by Crydown »

Ahojte... potrebujem poradiť z X3TC. Som len na začiatku a mám jednu misiu v ktorej mám sledovať piráta ktorého strážia xenoni. Pirát doletí do neznámeho sektoru za centrálou PTNI, potom mám oskenovať tú piratsku základňu kam ma doviedol ale neviem ako. V lodi mám nainštalovaný skener nákladu + triplexný skener a bežné lode skenovať ide.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

staci jen priletet dost blizko tak 350-200m a scan zacne automaticky
neni to ten stejny scan co se pouziva na zjistovani nakladu
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jinak je tenhle problem uz nekolikrat popsany v topicu k X3TC.staci cist a nemusis psat
zichi

Post by zichi »

Zdravím. Jsem nováček u X3 a mám pár dotazů u kterých bych uvítal odpověď.

1) Při nové hře, je rozdíl když si dám volnou hru nebo např obránce? Vím, že pokaždé začínám jinde, jiné vybavení. Ale nechci o něco přijít (možnost něco koupit, stavět, někam letět) když zvolím volnou hru.

2) Mám verzi hry 2.5 CZ. Vyplatí se stáhnout patche, bonusy? Nechci aby mi to nějak pokazilo počeštění. Popř jaké patche stáhnout?

3. Kdybych si zvolil hraní např. Terranskýho obránce, můžu hrát hru do nekonečna nebo se po skončení příběhové linie hra zamkne a musím zvolit jiný scénář?

Nejspíš se to tu už někde řešilo, ale pročítat celé fórum se mi opravdu nechce a funkce search není moc účinná, tak ocením každou radu.

Díky
Rosta
x3

Post by Rosta »

1. U Defender mas pribeh, u volne hry nikoliv jinak se tyto 2 starty nicim nelisi
2.no to zalezi na tobe, ale nevim presne od ktere verze ale za dokonceni Operation Final Fury dostanes odmenu a ve verzi 3.0 je i novy plot, jioank patch si najdi v downloads u X3 TC a češtinu si budeš muset stáhnout link je stejny jako na MOD ACST jen vyberes cestinu misto modu na te strance
3. jako u kazde X hry muzes hrat donekonecna

EDIT: u 2. bodu si nejsem jisty protoze ja nemam CZ verzi, mam EN a byla to 1.0
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
noname711

Post by noname711 »

Ahojte, potreboval by som poradiť: mám pár voľných lodí, a chcel by som do nich osadiť pilotov aby som si z nich mohol vytvoriť letku, ale neviem ako ich mám zohnať. (nemám ešte žiadnu stanicu)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

letku vytvoris menu - player - wings
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ale popravde,mne se to moc neosvedcilo
radeji davam vsem lodim prikaz hlidkovat v sektoru
Rosta
x3

Post by Rosta »

ja to pouzil jen jednou a to kdyz mi dali ty 3 m5 v terranskem plotu jinak jsem to jeste nepouzil a nevim ani kdy to pouziju protoze v Nopileove pomniku mi pirati znicili propojeni mezi tovarnami a jednu psenicnou farmu L tak jsem to musel znovu postavit tak tam dam griffona ktereho jsem dostal jako odmenu za OFF, proti m3 a m5 bohate staci, protoze to byly hlavne m3 ktere to znicili
BigLukyBoss
x4

new home

Post by BigLukyBoss »

ahoj mam x3tc v3.0
plnim mise na New Home, mam rozsifrovat lod #cafe, splnim 1 sifru, 2 taky (sudoku) a na 3 tam mam zadat kod ktery dostanu ve zprave, mam 4 pokusy ale at zadavam jak zadavam nejde to a vrati me to z5 k prvni sifre, kod je tento: USCMarteen_earth_plus.omega, je to spravne kdyz me to vraci nebo neco delam blbe

díky
BigLukyBoss
x4

Re: new home

Post by BigLukyBoss »

BigLukyBoss wrote:ahoj mam x3tc v3.0
plnim mise na New Home, mam rozsifrovat lod #cafe, splnim 1 sifru, 2 taky (sudoku) a na 3 tam mam zadat kod ktery dostanu ve zprave, mam 4 pokusy ale at zadavam jak zadavam nejde to a vrati me to z5 k prvni sifre, kod je tento: USCMarteen_earth_plus.omega, je to spravne kdyz me to vraci nebo neco delam blbe

díky
problém vyřešen, kod nebyl celý, pro ostatní zde: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 53#3486953
BigLukyBoss
x4

Post by BigLukyBoss »

přece jenom mám ještě jeden nevysvětlitelný problém: včera jsem hrál a měl hodnost válečník, nechal jsem hru běžet přes noc s Seta na 1000%, aby mi tradeři vydělávali, co se ale stalo, klesla mi hodnost z válečníka na velitele letky což je o 3 hodnocení dolů, dokáže mi to někdo vysvětlit??
dík
Rosta
x3

Post by Rosta »

no nekde tady na foru jsem cetl ze hodnosti se automaticky snizujou tzn. ze pokud dlouho nebojujes tak se ti snizi bojova hodnost no a pokud dlouho neobchodujes tak se ti zase obchodni snizi, ja jsem to jeste nezazil protoze tak dlouho jsem jeste nebojoval tudiz mi nejak neklesla ale prakticky v tc to nema zadny vyznam v x2 tam to melo velky vyznam co se misi tyce ale v tc muzes prijimat mise ikdyz mas nejnizsi reputacku u nektere rasy

Return to “Česky / Czech X-Forum”