Ale proponuję przenieść dyskusję do wątku INNA GIERKA. Tam chętnie bym się dowiedział, jak i skąd ściągać patche itp. czy warto jeszcze raz spróbować odgrzebać FFE

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Trudny?Mnie się grało całkiem przyjemnie dorobiłem się wielkiego krążownika i w OGame handlowałem sobie Ilegall goodsSauron11 wrote:FFE w SVGA? Wygląda cudnie, aż się łezka w oku kręci i stare melodyjki przypominają. Szkoda tylko, że taki trudny
![]()
Jestem realistą i hura dopiero wydam z siebie dopiero gdy projektor DLP X3 będę miał w łapkachgrisha0 wrote:Hurra :] nareszcie :]
Na razie to tylko:BQB wrote:620W? Co on takiego zasila?
Uwielbiam takich goscihanss wrote:Na razie to tylko:BQB wrote:620W? Co on takiego zasila?
A64 X2 3800+@4600+(wymienię na 4400+większa pamięć cachu)na boxie(niedługo zmieniam na Ninje)
Asus A8N32-SLI Deluxe
2GB PDP 400 Mhz(DUAL)
Palit 7900GT 512MB PCiX(niedługo dorzucam drugą sztukę)
dzwięk Creative SB Live! 24-bit(przewidywana zmiana na Creative Sound Blaster X-Fi Platinium-odciąży to procesor ponieważ chipset tej karty ma wydajność porównywalną z PIV 3GHz)
HD Maxtor 7L250RO(250GB-ATA-133)
LG DVD-ROM DRD8160B(zmiana na nagrywarę DVD Samsunga-SATA)
LITE-ON LTR-48125S(zmiana na nagrywarę DVD Lite-On Light Scribe)
i to bybyło na tyle.
PS:DŻIZAS SKĄD JA NA TO WEZMĘ FORSĘ!!!kolejny kredyt?
tutajDYoda wrote:Eeee wiem ze sie powtarzam ... ale moze cos nowego wyszlo na jaw odnosnie X3 w sklepach ?