Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

infik
x3tc

Post by infik »

Ano to je pravda ale stale je u mna nemaj skladom :(
mna proste nemaj radi teraz som zas troska nastudoval a pozeram ze uz by som si aj cerbera mohol kupit az na tie financie :)
ale zas mam dalsieho potencionalneho obchodnika delfina kupit za 40 000 asi nieje spatne alebo mate lepsie skusenosti ?
uvidim co to bude chcet za opravu.
Rozhodne ale hra je fajn pripomina jednu online eve, urcite poznate asi.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Fénix je križník M2 teladů, co do délky ten největší ve hře, ale mě se obecně teladský design nelíbí kvůli rozložení lodí. Mám radši něco symetryckého. Cerberus si určitě nekupuj, je to jedna z nejhorších M7, spíš lepší jsou Deimos od paranidů a Tygr od splitů
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

a delfina taky nekupuj,nema zadne zbrane na obranu
a kdyz jsme u zbrani,tak vsechny UT vybav 1+2 bojovym softem a nastav obrana pred strelamy.

ja osobne litam vzdycky v M3,mala,rychla, pohybliva.
jen kdyz jdu na neco vetsiho tak beru vetsi lod
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Podle Cerbera tipuju, ze jde o X3TC. Delfina maj pravdu, toho nekupuj, jedine ze by ho nabizel nekdo ve vesmiru za celkem dobrou cenu, tak ho kup, trochu oprav paprskem ve skafandru a prodej ho v nejblizsi lodenici. Je to sice zdlouhavy a nudny proces, jak ziskat credity, ale funkcni. Ale nekupuj se 100% trupu, pak ho za vyssi cenu neprodas.
nalim27
x4

Post by nalim27 »

Jinak co se tyce oprav vetsich lodi - tj. lodi vetsich nez M4 a M5, tak ja pouzivam takovou "vychytavku", ze zacnu optavovat, pak zatim klavesu Ctrl may ale tezkym predmetem a jdu se divat na serial nebo si cist noviny, nebo veceret apod.

A pak prijdu a lod je opravena, nebo jsem mrtvy :-) Kazdopadne, pri oprave clovek nemusi byt u kompu a drzet strelbu jako blazen.
Mine rig - X4 ready :-) Windows 10 64b
CPU: AMD Ryzen 2700X (stock clocks 3.7GHz + 4.3GHz boost), 32GB DDR4 3200MHz CL14 RAM,
GPU: AMD Vega64 8 GB HBM, played on 2569x1440, Freesync2
SSD: Samsung 970 EVO 1TB M.2 PCI-ex

CPU before 1.7.2018: Intel Xeon E5450@3.6GHz, 8GB DDR2 800MHz RAM,
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

no tak ti co maj ACST tak nemusej tolik cekat :D
Wlk91

X3TC_mise "Záchrana rady"

Post by Wlk91 »

Mám tu zase problém.... někteří uživatelé si mě už aji možná pamatují, protože já osobně si připadám už otravně :lol:

Ale k tématu.... nejde mi dokončit mise "Záchran Rady"..
1) doletím do sektoru Půlnoční hvězda
2) zničím 2 pirátské lodi, které útočí na "Goner. Truelight Seeker" kterou mám ochránit
A stejně, jakmile zničím tu druhou loď, tak mi napíšou "Mise zrušena"

No a do pár minut mi ta mise vyskočí znova, zkoušel jsem už spoutu věcí, jako ty lodě jenom chvílu sledovat.... zničit ty piráty jenom z části, jestli se nevzdají.... nebo zničit jenom jednu loď, atd.... Ale pokaždý to končí stejně...
Moje zprávy pak vypadájí takhle: http://imagelink.cz/images/x3screen00007.bmp

Prosím o radu, nevím, jestli je to nejakej bug, nebo co dělám špatně.... :evil:

Zkoušel jsem hledat na fóru, aji na google.... a nic jsem nenašel
infik
x3tc

Post by infik »

tyjo tak toto som nevedel ze mozem opravovat a jaaaa prisiel som o tolko penaziiiiiii nojo no , delfina som kupil za 80 000cr a opravil za straslive penize :)
ale asi si udelam kremikovy dul a delfi bude vozit energii :) pekne v bezpeci , vcera som niekde cital a aj skusil a uspesne nasiel opustenu lodku , skoda zenejake vetsie niesu celkom same odparkovane :)
ked uz mi obchod ide pricuchavam aj k boju a celkom je to srandy kopec
zautoc vyhrazaj sa zajmi oprav predaj :)

aleten :idea: tip s opravovanim ma cenu zlata :lol:

aa co je to to ACST zminene tunak
infik
x3tc

Post by infik »

chcel b y som sa opytat alebo poprosit o radu, konecne mam 10Milionu noziaden zazrak ale aka je dobra vetsia lodka?
plus co do nej narvat nejako som sa ocitol u teranou a su tam celkom zaujimave misie (startoval som ako obchodnik)
iba ze pri takovej kde je hafo xenonou a taka obrovska no netusim ako sa vola lebo vela casu mi nedopraje na prieskum ale je fakt velika

osobne mozno ma zkritizujete ale mne sa pacia velke lode cim vetsia tym pre mna lepsia - jasne je to pomale atd , ale kazdy ma svoje...
a nemusi to byt raketovy nosic moc sa mi rakety nepacia aj ked obcas sa hodi ale pouzivam minimalne
zatial som niekde ukradol pokrocily eclipse ma dost stitou az na tu rychlost ale to nevadi ono sa to vetsinou podda zo strelby z 6x vrhac vysoenergeticke plazmy :) , bud ja alebo nepritel

nejdem to tu rozpisovat aby ste ma za to neprizabili ... ehm sakra zas nepracujem... :wink:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

kasli zatim na velke lode a nkup a vybav vesmirne obchodniky,vydelaji ti na dalsi a ty ti vydelaji na imperium
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

a imperium ti vydela na velke loďe ;)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tak nejak
infik
x3tc

Post by infik »

sakra a ja sa tak tesil
zatial mam 4 obchodniky co im odporucite dat alebo ake lode ?
ja mam kombinaciu poslou a delfina jedneho :)

ale zameram sa na stity asi pac litaju s 3x 5mj :) na starte na lepsie proste nebolo :(
a inac ostatne si pokupili sami uz a soft vybavenie maju na max

ozaj mate niekdo skusenosti ak date nakladiaku vrtnu supravu a vsetko co ma mat a date prikaz tazit rudu ?
on mi totiz vzdy sa znici sam
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

Mistral, Mistral Superloď, nejlepší nákladní lodi ve hře. Nerozšiřuj nákladní prostor. Nevyplatí se to.

Pokud těžíš lodí, nesmíš být v tom sektoru. Vypne se detekce kolizí a loď bude vesele těžit. Jakmile tam budeš, rozbije se (X3 je stupidní)
"Hope Dies Last, But It Dies..."
infik
x3tc

Post by infik »

Ahaaa tak to si radsej postavim rudny a kremikovy dul na zaciatok snad to nebude take zle

-----

jo a ake zbrane tym lodkam dat
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

ACST je mnou vytvořený mod TC - upravuje vlastnosti lodí, stanic atd. a taky obsahuje grafické prvky z CMOD3.
jazzmax
x3tc

Post by jazzmax »

prosim poradi mi niekto, ako mam zvisit fighting u marinakov ? bez nenaskilovaneho fightu su uplne k nicomu :(
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

fighting se u mariňáků zvyšuje počtem úspěšných boarding operací. Proto taky nejde trénovat.
infik
x3tc

Post by infik »

poradili by ste mi niekto ako resp kde zacat trenovat boarding? a aj ako zatial mam tp lod a par pajacu snazil som sa najst nejake lode piratske neutralne nech mi repka neklesa ae nikde nic a este jedna da sa nejako utrieskat m6 aby pilot sa katapultoval? dskujem.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

tak mariňáci se trénují v military outpost, nevim jak to přeložili do cz a naprosto nepočítej s tím, že ti z M6 vyskočí pilot - tu můžeš jenom zabrat boardingem

Return to “Česky / Czech X-Forum”