[X2] Patch 1.4 PL do downloadu!!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Mani_
x2

Post by Mani_ »

:)

Żebyś nie odebrał mnie źle, po prostu, to, że masz problemy, pewne w 90% wynika z tego, że masz "nieautoryzowaną wersję gry" :P.
Zakup X2 za 19,99, polecam także następną część - X3 i dołącz do naszego cudnego grona, powitamy Cię, jako nawróconego grzesznika, który, nawrócił się na Tę JEDYNą słuszną drogę 8)

Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia wkrótce z Twoim nowym nabytkiem :>
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Wicio

Post by Wicio »

Zaczęło się od X3 Reunion ( mam oryginał ) lecz trochę za słaby komputer jak na tą grę. Wzięło mnie na dobre więc chciałem sprawdzić X2 ( mniejsze wymagania ) ściągnąłem i sprawdziłem - właściwie to już trochę czasu w to gram i sam zapomniałem, że to pirat. Masz rację jak na tą grę to jest mały wydatek i do tego od razu polska wersja językowa. Szkoda tylko, że Reunion ledwie mi chodzi - trudno laptopa nie rozbuduję.
jk16

Post by jk16 »

Weź lepiej przykład z posła Ziobry :wink: i kup normalny zestaw. Laptopy nie są dla prawdziwych graczy.
Wicio

Post by Wicio »

Tak ale wtedy chciałem mieć kompa w wawie i w domu, a na razie musi mi wystarczyć na jakiś czas bo już zaczyna mi się sypać powoli
Wicio

Post by Wicio »

Daję sobie luz z piracką wersją X2 i zamiast niej instaluje X3 Reunion PL( orginał ).Ostatnio przeglądałem pacze ( idzie mi o pacz - Bala GI ) ale nie ma na polską wersję językową - czy np. angielska wersja zostanie automatycznie spolszczona?
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Jak byś pacze przeglądał porządnie to byś wiedział że jest po polsku....
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wicio wrote:Daję sobie luz z piracką wersją X2 i zamiast niej instaluje X3 Reunion PL( orginał ).
Wierzę Ci na słowo, dobrze, że nas o tym poinformowałeś ;). Za przyznawanie się do ściągania i używania pirackich kopii X można z buta dostać tutaj bana :twisted: . Tak więc używaj teraz swej oryginalnej wersji X3 i niech Ci wyjdzie na zdrowie ;).
Wicio

Post by Wicio »

Nie ma ludzi idealnych, a do błędów trzeba się przyznać!!! Teraz po zainstalowaniu łatki z kokpitem gra się całkiem przyjemnie ( kokpit wygląda jak kokpit statku ). Wczytałem stare sejwy i nie wiem jak sysłać swoje statystyki bo w instrukcji pisze, że na stronie egosoftu ale gdzie? w swoim profilu?[/list]
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Wiesz jak wystawiać statystyki z gry? Po wystawieniu wejdź na ten link: uplink i zaktualizuj.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Wicio

Post by Wicio »

Dzięki Yacek już zaktualizowane

Return to “Polskie / Polish X-Forum”