Nowy rok szkolny - OFF TOPIC

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Czy chcesz iść do szkoły?

Poll ended at Mon, 20. Sep 04, 18:02

TAK!
6
17%
NIE!
13
37%
Nie wiem.
0
No votes
Nie muszę iść do szkoły
16
46%

Total votes: 35

Psilon
x2

Post by Psilon »

Szkoła jest jak kibel, chodzisz bo musisz
Myślałem tak samo przez całą podstawówke i prawie całe liceum.
Niestety tego, że uczysz sie dla siebie nikt cie nie nauczy to musisz zrozumieć sam. Ja zrozumiałem tydzień po studniówce :lol:.
Gdzie byśmy wylądowali gdyby nie ten kibel zwany szkołą, chyba na podwórku z pełnymi gaciami :D
mam ambicje na lekarza
No czemu nie dobrze mieć kogoś takiego wśród swoich.Lekarskie zwolnienia z pracy żeby troche pograć w X :)
Boli pana głowa? No to 4 godziny grania w X2.
Co musi pan co pięć minut do kibelka! no to tylko jedno rozwiązanie grać w X2 :D
Great power comes with great responsibility
ergo
x3tc

Post by ergo »

Psilon wrote: Myślałem tak samo przez całą podstawówke i prawie całe liceum.
na poczatku 3 klasy szkoly postawowej, podczas rozpoczecia naszla mnie taka refleksja ze czeka mnie jeszcze 6 lat szkoly a potem 4 lata ogolniaka, czyli 10 lat nauki , gdzie pol dnia bede spedzal w szkole. Wydal mi sie to przerazajace :o
Przypomnialem sobie o tym na 4 roku studiow, kiedy bylem po 1 tygodniu w pracy, gdzie spedzalem czas mniej wiecej od 9:00 do 18:00 , + 1h na dojazd rano i wieczorem, z domu do pracy i z pracy do domu. Wtedy naszla mnie refleksja ze tak prawdopodobnie bedzie wygladac 40 nablizszych lat mojego zycia , czy to bede pracowal u kogos czy moze na wlasny rachunek, i doszedlem wtedy do wniosku ze chetnie cofnalbym sie do czasow podstawowki i liceum i chetnie wrocilbym do szkoly :wink:
Psilon
x2

Post by Psilon »

Ja dopiero jestem na pierwszym roku studiów i powiem, że dopiero mnie żeś pocieszył. Teraz to mi sie skończy życie towarzyskie, w tygodniu non stop zakuwać, a w weekend od 10-30 godzin w robocie, żeby tą przysłowiową złotówe dołożyć do czynszu starym. Przynajmniej mam nadzieje, że poznam wspaniałych ludzi z podobnymi zainteresowaniami bo jak nie to pal w łeb i good bye vietnam :lol:
Great power comes with great responsibility

Return to “Polskie / Polish X-Forum”