M0???????????
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
No wiesz, rozumiem cię, sam tak kiedyś myślałem (przeszło mi
)ale skrypty nie są po to aby sobie dać 99999mln kredytów, tylko po to aby fani mogli dopracować to, co przez przypadek (albo z braku czasu - to zrozumiałe) przeoczyli autorzy. A wracając do tematu, Klarix wspominał coś o xsenońskim oryginalnym M0... Zresztą w opisie jednego sektora też coś było o niszczycielu planet.

-
Hmm, ze wam sie chce czytac te ogloszenia wszystkie
.
Ja tam sie nie przejmowalem, czy bylo jakies M0 zenonow czy nie, na zyletki odsylalem po prostu ich statki
.
A fabula szczerze mowiac krotka jest
. A potem sie juz zdeka nudzi latanie bez celu, bo w sumie 1 zostawiony sektor zenonow, a cay czas odradzajace sie Krzaki to wcale nie porusza juz :/.

Ja tam sie nie przejmowalem, czy bylo jakies M0 zenonow czy nie, na zyletki odsylalem po prostu ich statki

A fabula szczerze mowiac krotka jest

http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Warto zobaczyć:
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=72533
Właśnie to testuje.Flagship:
Speed max 356 m/s
Shield max 12 x 125MW
Hull 150,000
Power generator 100,000MW
Cargo Capacity 40,000
Ware transport class: station container ST
Hanger: 200 ships
Weapons: 6 Turrets with a total of 28 guns (Translation Note: I THINK it's 28, looked six times four is 24... so it must have two mains.)
Max Laser: gamma photon pulse cannon

-
To prawda, przyznaję, rzeczywiście była wkładka dvd - nie pudełko. Chyba za dużo pracujęMani_Hc wrote:Ja kupilem w Media Markcie i tez nie dostalem zadengo dvd pudelka :/.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Zdradz gdzie sie toto kupuje po zainstalowaniu zgodnie z instrukcja(katalog dom + script)Generał Tatarin wrote:Warto zobaczyć:
Właśnie to testuje.Flagship:
Speed max 356 m/s
Shield max 12 x 125MW
Hull 150,000
Power generator 100,000MW
Cargo Capacity 40,000
Ware transport class: station container ST
Hanger: 200 ships
Weapons: 6 Turrets with a total of 28 guns (Translation Note: I THINK it's 28, looked six times four is 24... so it must have two mains.)
Max Laser: gamma photon pulse cannon
-
Niestety... da się go "kupić" tylko za pomocą załączonego skryptu... albo innego, pozwalającego "tworzyć" statki, ale w takim wypadku będziesz miał krzaczki zamiast nazwy statku. Ciekawy jest zmodyfikowany
smok
(nie jestem pewien czy to o niego chodziło) oraz nowy statek transportowy, wnętrze m5, a pojemność 5000, i chyba 2 wieżyczki... niestety nie ma zabardzo sensu go używać, ponieważ skrytowanie statków transportowych do ciekawych zajęć nie należy... a jeśli chodzi o m0, to wystarczy jeden statek aby mi gra poważnie zwolniła, ponieważ jak to w fanowkich produkcjach jest dosyć szczegółowy.... oraz durzy...

-
No to kicha Krolem dalej zostaje Gonner M1/M2- jest normaljnie do kupienia w stoczni po instalacji moda i nie spowalnia (mam juz dwa takie potworki a gra dalej chodzi normalnie-moze dlatego ze toto zabija wszystko BBBAARRRDZO szybko i komp nie zdazy zwolnicGenerał Tatarin wrote:... a jeśli chodzi o m0, to wystarczy jeden statek aby mi gra poważnie zwolniła, ponieważ jak to w fanowkich produkcjach jest dosyć szczegółowy.... oraz durzy...

-
-
Wszystko pięknie: statek M0 za miliardy,hmmm mamy tu informatyka to niech się odpowie na proste pytanie mam na koncie 2.147.483.647 kredytów, zarobiłem JEDEN kredyt ile mam na koncie?
na screen-szcie widziałem że statek jest klasy m5 a nie m0, błagaaaaaam, przyślijcie mi filmik ja to cudo dokuje do stacji plizzzzzzzzzzzz!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!
na screen-szcie widziałem że statek jest klasy m5 a nie m0, błagaaaaaam, przyślijcie mi filmik ja to cudo dokuje do stacji plizzzzzzzzzzzz!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
-
-
-