M0???????????

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

No wiesz, rozumiem cię, sam tak kiedyś myślałem (przeszło mi :) )ale skrypty nie są po to aby sobie dać 99999mln kredytów, tylko po to aby fani mogli dopracować to, co przez przypadek (albo z braku czasu - to zrozumiałe) przeoczyli autorzy. A wracając do tematu, Klarix wspominał coś o xsenońskim oryginalnym M0... Zresztą w opisie jednego sektora też coś było o niszczycielu planet.
:)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Hmm, ze wam sie chce czytac te ogloszenia wszystkie :D.

Ja tam sie nie przejmowalem, czy bylo jakies M0 zenonow czy nie, na zyletki odsylalem po prostu ich statki :|. :lol:

A fabula szczerze mowiac krotka jest :P. A potem sie juz zdeka nudzi latanie bez celu, bo w sumie 1 zostawiony sektor zenonow, a cay czas odradzajace sie Krzaki to wcale nie porusza juz :/.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
General Tatarin
x4

Warto zobaczyć:

http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=72533
Flagship:
Speed max 356 m/s
Shield max 12 x 125MW
Hull 150,000
Power generator 100,000MW
Cargo Capacity 40,000
Ware transport class: station container ST
Hanger: 200 ships
Weapons: 6 Turrets with a total of 28 guns (Translation Note: I THINK it's 28, looked six times four is 24... so it must have two mains.)
Max Laser: gamma photon pulse cannon
Właśnie to testuje.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Mani_Hc wrote:Ja kupilem w Media Markcie i tez nie dostalem zadengo dvd pudelka :/.
To prawda, przyznaję, rzeczywiście była wkładka dvd - nie pudełko. Chyba za dużo pracuję :wink: :D
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
j77jack
x2

Post by j77jack »

Generał Tatarin wrote:Warto zobaczyć:

http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=72533
Flagship:
Speed max 356 m/s
Shield max 12 x 125MW
Hull 150,000
Power generator 100,000MW
Cargo Capacity 40,000
Ware transport class: station container ST
Hanger: 200 ships
Weapons: 6 Turrets with a total of 28 guns (Translation Note: I THINK it's 28, looked six times four is 24... so it must have two mains.)
Max Laser: gamma photon pulse cannon
Właśnie to testuje.
Zdradz gdzie sie toto kupuje po zainstalowaniu zgodnie z instrukcja(katalog dom + script)
General Tatarin
x4

Niestety... da się go "kupić" tylko za pomocą załączonego skryptu... albo innego, pozwalającego "tworzyć" statki, ale w takim wypadku będziesz miał krzaczki zamiast nazwy statku. Ciekawy jest zmodyfikowany :?: smok :?: (nie jestem pewien czy to o niego chodziło) oraz nowy statek transportowy, wnętrze m5, a pojemność 5000, i chyba 2 wieżyczki... niestety nie ma zabardzo sensu go używać, ponieważ skrytowanie statków transportowych do ciekawych zajęć nie należy... a jeśli chodzi o m0, to wystarczy jeden statek aby mi gra poważnie zwolniła, ponieważ jak to w fanowkich produkcjach jest dosyć szczegółowy.... oraz durzy...
j77jack
x2

Post by j77jack »

Generał Tatarin wrote:... a jeśli chodzi o m0, to wystarczy jeden statek aby mi gra poważnie zwolniła, ponieważ jak to w fanowkich produkcjach jest dosyć szczegółowy.... oraz durzy...
No to kicha Krolem dalej zostaje Gonner M1/M2- jest normaljnie do kupienia w stoczni po instalacji moda i nie spowalnia (mam juz dwa takie potworki a gra dalej chodzi normalnie-moze dlatego ze toto zabija wszystko BBBAARRRDZO szybko i komp nie zdazy zwolnic :D :twisted: :twisted: )
General Tatarin
x4

nie chodzi o to, po prostu ja mam wolny komputer :evil:
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Wszystko pięknie: statek M0 za miliardy,hmmm mamy tu informatyka to niech się odpowie na proste pytanie mam na koncie 2.147.483.647 kredytów, zarobiłem JEDEN kredyt ile mam na koncie?

na screen-szcie widziałem że statek jest klasy m5 a nie m0, błagaaaaaam, przyślijcie mi filmik ja to cudo dokuje do stacji plizzzzzzzzzzzz!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Ja się przymierzam do stworzenia własnego statku tylko niestety czekam na kartę graficzną :cry: :cry: :cry:
General Tatarin
x4

A jesteś w stanie swobodnie grzebać w katalogu x2? (wypakowywać WSZYSTKIE pliki?)
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Uwaga panowie, zeby sie tylko to grzebanie nie skonczylo zle, gra jest bardzo wrazliwa na ingerencje.
General Tatarin
x4

ja tylko chce wydobyc pare pliczków z gry :) chce modele statków i pobawić się nimi w max`ie ;)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

W modder kit'cie są dwa programiki. Jeden wypakowywuje, a drugi pakuje (chyba)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”