Spotkanie

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Indoctrine wrote:
bobafett76 wrote:, Boronskie samiczki ... eee.. chyba nie ten wybor.. :lol:
Z szacunkiem proszę o Borońskiej płci pięknej :!:
Co do spotkania, ludzie, można zrobić ankietę z zaznaczonymi kilkoma miastami co się przewijały w wątku i już :D
Prosze wybaczyc ten drobny zart na temat Boronskich kobiet :) to przejaw Argonskiej propagandy przemyslu odziezowego :D

Zrobmy tak, zaznaczamy wszystkie zgloszone miasta, wyliczamy srednia odleglsoci i tam gdzie wypadnie tam sie spotykamy (wyjda jakies Blota dolne za krzywym zakretem, to skaczymy pod jakims sklepem spozywczym z drewna :lol: )
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

"dobra rada, wuju" , "pycha!"
:lol:

Wara od Boronek, sa piekne duchem, kazda macka sie przydaje, no i ciagle wigotn....... ups! :oops:
LongOne
x2

Post by LongOne »

A co ja mam powiedzieć?! Do Wawy nie blisko, a do Gdańska to już w ogóle skandal... Lepszy byłby Kraków, lub rzecz jasna Wrocław :) W sumie jednak to stolyca jakoś tak najbardziej po środku...
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
levisq
x3tc

Post by levisq »

LongOne wrote:A co ja mam powiedzieć?! Do Wawy nie blisko, a do Gdańska to już w ogóle skandal... Lepszy byłby Kraków, lub rzecz jasna Wrocław :) W sumie jednak to stolyca jakoś tak najbardziej po środku...
o widzisz... dobrze rozumujesz jak mawial wujek Corleone... niech ta Stolyca zostanie... no i chciałbym stwierdzic ze sie cieplo robi... czas na jakies konkretne decyzje...

pozdrowienia
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

No spotkanie jakies by sie przydalo... w Warszawie w sumie najlepiej bo sporo osob z Wawy jest. Jesli by byly tylko osoby ze stolicy to mozna sie po prostu umowic w jakims pubie wieczorkiem w piatek/sobota.
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
LongOne
x2

Post by LongOne »

Noo... jeśli to by było spotkanie "tylko dla Wawy" to cóż... Dojazd z innych miejsc raczej nie pozwala osobom pracującym na przybycie w piątek wieczorem... Przynajmniej mi :(
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Spotkanie "tylko dla Wawy" to ostatecznosc :D Najlepiej by bylo zrobic ogolnopolski zlocik ale czy ktoz spoza Warszawy by przyjechal? Spotykamy sie np. w sobote kolo poludnia - a powrot w niedziele popoludniu.
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Noclegi wchodzą w gre? Czy zabawa do białego rana? :twisted:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

LeWaR wrote:Noclegi wchodzą w gre? Czy zabawa do białego rana? :twisted:
Jak zamówimy dla grupy nockę w kafejce to od 22 do 8 rano można będzie grać :wink:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Qrczę, chłopaki, umawiacie się już chyba z miesiąc!!!!!!!!!!!!!!
Ja głosuję za Arabem, tak gwoli ścisłości to na Marymoncie nie Bielanach.
Jak chcecie to mam pod ręką prawielogiczny wywód na to, że Marymont jest stolicą Wszechświata.
Zresztą każda inna propozycja też jest dobra, chociaż nie mam kredytów na furkę... przywykłem już do środków masowego transportu.
Ale ustalmy coś wreszcie.

Pozdrawiam :wink:
LongOne
x2

Post by LongOne »

Jones Abrahams wrote:Ale ustalmy coś wreszcie.
No właśnie :) Jeśli termin nie obejmowałby dni roboczych i przewidziano by jakiś sposób przetrwania nocy, to ja się na spotkanie piszę. Choć z Wrocka jest kawałek, to czemu nie? Swego czasu jeździłem do Wawy co tydzień... No więc jak :?:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Co jest, Panowie? Entuzjazm przyklapł? Czy to może było tylko tak, żeby pogadać? :wink:
Pozdrawiam
BQB
x2

Post by BQB »

To moze jednak ta ankieta i wypadkowa? Chociaz tak dla jaj, zrobimy moze mape "gwiezdna" uzyszkodnikow x2 w polsce i zobaczymy gdzie centrum? Na spotkanie raczej nie przybede, bo:

1. Jestem z Elblaga
2. Mam zone
3. Mam syna (2 lata)
4. Pracuje
5. Bo mam bardzo malo czasu
6. Patrz 2,3,4
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

LongOne wrote: Jeśli termin nie obejmowałby dni roboczych i przewidziano by jakiś sposób przetrwania nocy, to ja się na spotkanie piszę. Choć z Wrocka jest kawałek, to czemu nie?
Ok, przystopujcie nieco :). Można zrobić lokalne spotkanko i jestem za, ale w zasadzie chodzi o coś większego. Trochę za wcześnie żeby cokolwiek potwierdzać, ale:
- pomysł zorganizowania spotkania z prawdziwego zdarzenia dla fanów gier spod znaku X. a nie lokalnej nasiadówki przy piwku, nabiera realnych kształtów :) .
- lokalizacja: miasto Warszawa (miejsce spotkania ustalą organizatorzy).
- pomysłem zainteresował sie na poważnie nasz polski wydawca X2 - firma PLAY, więc jeśli wszystko się uda pomyślnie załatwić, możemy mieć wspaniałą imprezę.
- miejscem spotkania prawdopodobnie byłaby wynajęta na ten cel kafejka internetowa.
Bliższych szczegółów na razie brak. Oby tylko wszystko z tym pomysłem wypaliło jak trzeba, zobaczymy...
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
levisq
x3tc

Post by levisq »

Całować, mi tu już na ten tychmiast starszyzne, znaczy sie mnie, po rekach za taki wspaniały pomysł:))
:D :D :D

pozdrawiam
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Hue Hue Hue niech zyje Levisq ! :D o calowaiu zapomnij, cholera wie co te rece robily :lol:
Sauron 11, toz to zaje... nowina ! A byl by ktos z Play-a na tej imprze ? mozna by go wtedy pomeczyc w sprawie patcha 1.4 i poprawek w tlumaczeniu
:roll:
levisq
x3tc

Post by levisq »

bobafett76 wrote:Hue Hue Hue niech zyje Levisq ! :D o calowaiu zapomnij, cholera wie co te rece robily :lol:
Sauron 11, toz to zaje... nowina ! A byl by ktos z Play-a na tej imprze ? mozna by go wtedy pomeczyc w sprawie patcha 1.4 i poprawek w tlumaczeniu
:roll:
całuj nie zaluj...
:evil:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

levisq wrote:Całować, mi tu już na ten tychmiast starszyzne, znaczy sie mnie, po rekach za taki wspaniały pomysł
Eeee panocku nie tak prędko :wink: Pierwsze Oficjalne Spotkanie Xowników na długo przedtem już się odbyło - spotkali się Sauron i Marcyś w MacDonaldzie i było picie, jedzenie i miłe o X- świecie gaworzenie :P :D
levisq
x3tc

Post by levisq »

eee no bez przesady, dwóch to jeszcze nie banda... to wiesz ja na biezaco z synem o grze rozmawiam, jak tylko kupilem Xbtf a macz dawno to było:)) i tez moglbym to traktowac jako spotkanie :D

pozdrowka
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Eee... w sensie... znaczy, tego... Ta internetowa kafeja to z wyszynkiem?
:oops:
A poważnie, panie Sauronie, azaliż znasz Pan jakiś przybliżony termin owego spędu?
Póki ciepło i ładnie to u Araba jest całkiem malowniczo... trawki dużo zielonej i drzewka... a i strumyczek się znajdzie.
No z tym strumyczkiem to trochę przesadziłem, chyba.

BQB,
nie mydl tu oczu dystansem i synkiem. Też mam żonę i wiem o co chodzi!
:wink:
Jak chcesz to mam gdzieś takie podanie "o wyjście z domu", na to zazwyczaj puszczają.

Pozdrawiam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”