Domov svetla je názov nového DLC - obsahuje 3 samostatné sektory s množstvom zón

Príbeh tam ( aspoň som na neho nenarazil) nie je žiadny, točí sa tam niečo okolo nejakého španielského kapitána, úloha je v podste prieskum, obchod, ekonomika a získanie komponentov na upgrade zbraní a skokového pohonu. Otvorte si menu kde máte štatistiky ( v angline), výrobu darčekov a tam to je pripravené

Modifikácia zbraní napr.
Aspoň čo ma pri preklade odkazovali texty na ďalší text. Netvrdím, že to tak bude presne

Ale je sa načo tešiť
Hej

a konečne tam dali SETA - zrýchlenie času
Race: Kha'ak
"Thought to have been wiped out during Operation Final Fury, very little is known about the Kha'ak other than they seem to be an insectile hive race hell-bent on the destruction of all those that share the Jump Gate network. As a hive race, it is suspected that individual intelligence gives way to a communal or caste mentality, but very little research into the species was completed before Operation Final Fury took place"
Frakcie: Terracorp, Toride colonists, Atlas Pirates, UFO
Zóny:
Longest Reign
Albert's Theory
Sputnik Planum
Magellan's Legacy
Tempest
Philae
Lokácie:
Natural Expansion
Ode Monumenti
The Quarry
West Gate
Sillarn's Triumph
Akeela's Dream
Terracorp Headquarters
Koroni
Stanice: Colony Station, Terracorp HQ, Warehouse, Highway Station a veľa ďalších
Lode: Xenon Q, Xenon S, Zepp, ťažobný dron atď
Nemenoval som všetko je toho veľa

A už dosť bo ma zavrú

I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)