X3R - Velitelstvi a aukce sektoru Chamtivost

Moderator: DJ Die

Dewilish

Post by Dewilish »

IBL jsou myslím paranidský zápalný bomby používané v Poseidonu a Deimosu, ohromně silný, ale celkem nepoužitelný. A neprodejný, měl sem na ně komplex :D
Mazuur

Post by Mazuur »

TinniT wrote::D No kouknu na to. Ale teď postavím nějaký fabriky na kvantový trubky, poč. komponenty a nelegální zboží ;), ty stavět asi v blízkosti pirátských základen, co? Nikde jsem si totiž nevšiml, že by je někdo vykupoval krom pirátů...
Vesmirnou travu strelis vsude u Teladu a piratu a vesmirne palivo u piratu a treba v sektorech Montalaar, Akealin majak, Herronova mlhovina...jeste nekde jsem to videl, ale ted si nevzpomenu. Sektor Chamtivost je z toho duvodu asi jednou z nejlepsich voleb pro palirnu i misto blazenosti a nebo rovnou jejich komplex, protoze v dosahu ctyr sektoru jsou 4 odberatele paliva a zhruba 8 travy vcetne piratskych zakladen. ;)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

Dewilish wrote:IBL jsou myslím paranidský zápalný bomby používané v Poseidonu a Deimosu, ohromně silný, ale celkem nepoužitelný. A neprodejný, měl sem na ně komplex :D
IBL jsou tutove PIRATSKE zbrane a asi opravdu az vTC
a jsou to NEJLEPSI tezke zbrane jake se daji sehnat.
vtip je v tom, ze se daji pouze sebrat jako lot ze znicenych piratskych lodi a nebo by se musela vylepsit reputace s piraty a pak se daji kupovat.
a nebo jako ja mit nainstalovane vylepseni pridavajici lodenice se vsemi tovarnami a tam si koupit fabriky na jejich vyrobu. ovsem mam pocit, ze vyroba 1 teto zbrane trva 28 hodin real casu ( priblizne ). takze vyroba desne pomala. ale staci 1 kapitolka vybavena temito zbranemi a sam vycistis vsechny sektory od nepratel.
TinniT

Post by TinniT »

Mazuur: tak to zní velmi dobře... Chamtivost si zaberu silou a budu zase víc vydělávat :rofl:

A jelikož hraju X3R XTM, tak škoda no...:D chtěl bych zkusit něco silnějšího než PPC...:D
Mazuur

Post by Mazuur »

Tak to se moc nenadres. :D Je tam akorat Teladska obchodni stanice, ale treba je tomu v XTM jinak. Ja hraju zatim vanillu, toz nevim. :wink:
TinniT

Post by TinniT »

jj je tam jen obchodní stanice. Spíš mi jde o to, že mi to u Teladů shodí rank... Ono ničení stanic už není takovej problém jako když jsem měl jen M7... Teď s těma M1 to jde samo :)
Mazuur

Post by Mazuur »

Tak s Hyperionem to neni taky problem, jen je to casove narocnejsi. Tak si ho vydraz a budes ho met bez ztraty ranku.
TinniT

Post by TinniT »

Jn hyperion je fajn lodička, ale na 8x B-PCC a 16x G-PCC, který do té stanice šijou z mé M1 to prostě nemá:D

Jinak teď na tu dražbu nemám peníze. Navíc tohle bude můj první zabranej sektor, tak ho vemu silou ;) Snad mi to u Teladů nespadne moc... :D

EDIT: Hrdinsky jsem nalítl na tu stanici... Krom znepřátelení celýho teladskýho impéria jsem zjistil, že ta stanice nejde zničit. Takže tudy cesta nepovede...:D Asi jdu začít šetřit na tu aukci:D
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

a k cemu ti bude zabranej sektor?
v zivote jsem jej k nicemu nepotreboval. staci, kdyz si tam postavis komplex.
jestly to bude mit cedulku se tvim jmenem ti muze byt ukradeny
.
TinniT

Post by TinniT »

Nad tímhle jsem už taky přemýšlel... Ale jde o to ho mít:D

Prostě takovej novej cíl... Si pro sebe dobýt pár sektorů :)
Mazuur

Post by Mazuur »

Ja uz tam stavim stanice a jeste mi nepatri. Ja jsem o dobyti sektoru nikdy nepremyslel, jen tu Chamtivost si chcu vydrazit kdyz to hra nabizi. Jinak ta obchodni stanice je jedinecna uz tim, ze je to jedina Teladska obchodni stanice kde nevedou travu.

Ja si rad hraju na bounty huntera a proto nemusim M1 a M2, protoze je pro me nepohodlne porad cestovat mezi lodi a stanici abych s notnou davkou stesti nalezl nejakou misi v kratkych zpravach. ;) Proto nedam uz na Hyperiona dopustit. Ale jako sektorove patroly nebo muj doprovod funguji skvele.
TinniT

Post by TinniT »

Však já primárně taky lítám v mým Hyperionovi (sem s ním nedávno vyčistil poměrně živej xenonskej sektor:D)

Každopádně větší lodě používám na BBS mise, kde je třeba zničit nějakou stanici. Je to rychlejší.

Když máš v XTM mise v xenonským sketoru kde je i 10 M1+M2 tak s hyperionem to už nejde:D Každopádně já teď ty M1 používám na hlídkování a zatím si nestěžuju (jen by mohli být rychlejší...)
Mazuur

Post by Mazuur »

Ve vanille s cistenim xenonskych sektoru s Hyperionem nemam problem. Je me jedno jestli je tam deset nebo dvacet M1 a M2, nemaji sanci. V zivejsich sektorech se polovina znici navzajem a tu druhu znicim ja. :D Vse ale zalezi na hustote lodi v sektoru. Treba 101 je docela zahul.
TinniT

Post by TinniT »

Ve vanille sem xenony nečistil. K tomu sem přešel až ve XTM...:D

každopádně 101ka je živá no...:D Ta mě osobně baví:D

A jestli si chceš hru zajímavě rozšířit tak XTM doporučju, jediný co tak budeš muset začít hrát novou hru. Nebere to totiž starý save. Hru to ale promění tak, že si myslím, že to za to stojí :)
Mazuur

Post by Mazuur »

Tak vidim ze se na te 101 shodneme. :lol: Ja mam rad jeste 347, z ni se vracim vzdy s precpanym nakladnim prostorem obsahujicim hlavne gamma PPCs. Musim he vzdy skocit prodat a pak zase sup zpatky pro dalsi. :D Vynasi to jak prase.

V mem starsim topicu jsem psal ze se na XTM vrhnu az se Vanille dostanu trochu pod kuzi. Planuju to tak do mesice, max dvou. ;)
TinniT

Post by TinniT »

Xenoni forever:D :twisted: :twisted:

každopádně ten XTM... No já nevím. Hned jak sem se o něm dozvěděl, tak sem ho začal hrát a byl sem rozhodně rád. Je tam víc možností, víc zajímavej misí, jak normální tak BBS, víc sektorů,... Hlavně piráti mají konečně M1,M2 lodě :twisted: atd. Prostě to je větší sranda, aspoň pro mě :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ja to rikam, porad, ze straci cas na vanile
jak jednou zapne XTM, uz se na vanilu nikdy nevrati
Mazuur

Post by Mazuur »

Ztracet cas jsou mozna trochu silna slova. :roll: Ja nepatrim mezi hardcore fandy modu jako vy a pokud uz se nejaky rozhodnu hrat, chci si prvni zahrat i cistou hru, abych to mohl porovnat. ;) XTM bude urcite super, ale chci si chvili jeste vychutnat vanillu. :)
TinniT

Post by TinniT »

Tak jak chceš :) Každopádně používáš nějaký scripta, nebo jedeš i bez nich?
Mazuur

Post by Mazuur »

Zatim bez nich. :) Stahl jsem si Khaak Capture Plugin, ale ten pouziju az v XTM. ;)

Return to “Česky / Czech X-Forum”