X3 Reunion - dotazy

Moderator: DJ Die

fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No..... ehm..... jaksi.... ne. Ja k tem dvema miliardam prisel diky tem savum, co byly ke stazeni vsude mozne. No co, vydelavat penize poctive byla STRASNA nuda. Pribeh jsem udelal diky tem dvema milionum, co jsem ziskal z prodeje rozstrilenych piratskych lodi + strely, ktere mi byly na 2 - 3 veci. A ted z tech dvou miliard diky nekolika komplexum, lodim, ktere prave rozkladam na Ustredi (hlavne Odyseus vlezl do penez celkem kvalitne) zbylo malo, ale zase dost na nejaky slusny podnikani. A uz neni kam moc investovat, proto se ptam na vsechny ty mozny MODy, scripty atd., protoze tam chci vsechny ty mozny lode ze Star Wars a vse mozne dalsi. A v momente, kdy se dozvim, ze ty lode se SW fungujou jenom na novych hrach, tak bude hned o cheatera ve svete X min, a taky v momente, kdy zjistim, jak zaridit, aby ty scripty fungovaly. Doted nesly a ja ani nevim, jestli je staci hodit do slozky se hrou, nebo se tam musi neco instalovat.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

nevim na co si stezujes?ze neni kam investovat?no ale za to si muzes celkem sam.zacni normalni hru od zacatku a nebudes mit dost penez skoro na nic.a pak se vypracovat...to je ten pravej pozitek ze hry.a pak az si sam vydelas 2 miliardy,muzes rict,neco jsem dosahl
Berkys
x4

Post by Berkys »

Mira CZ wrote:nevim na co si stezujes?ze neni kam investovat?no ale za to si muzes celkem sam.zacni normalni hru od zacatku a nebudes mit dost penez skoro na nic.a pak se vypracovat...to je ten pravej pozitek ze hry.a pak az si sam vydelas 2 miliardy,muzes rict,neco jsem dosahl
Presne tak. S cheatam na penize ti hra nevydrzi dyl jak par dni...

Co se tyce readtext erroru, nekde na foru je tu resi, ale uz nevim kam sem ho psal. Kdyztak se mi ozvi na ICQ a ja ti reknu jak na to.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

OK, uz koncim s cheatama. Ale toho UT bych potreboval vedet, protoze chci zkusit Trader ve volne hre, a tam by se to asi hodilo. A u Goner mam problem, protoze me to hodi do obycejneho Bourace (a jeste spatne vybaveneho) misto do te nejake nove lodi Holy Seeker, jak psali u stahovani NH.
Berkys
x4

Post by Berkys »

I na ST (sector trader) a UT (universe trader) tu toho bylo receno spousta, staci se jen trosku porozhlidnout. Kdyz projdes topic rady novackum, urcite na to narazis.

Ve zkratce - koupis obchodni lod, das ji urcity vybaveni a software, nechas ji obchodovat v jednom sektoru a po ziskani zkusenosti ji dokoupis dalsi vybaveni a nechas ji obchodovat v celym vesmiru.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak mam (zase) drobny problem. Zacal jsem hrat TRADER v NH a koupil jsem si lodenici. Ale nemuzu s ni nic delat, a jenom polyka energeticke clanky. A taky mam stale problemy s Readtext errorem. Prosim o pomoc, diky
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

fanda serie X wrote:Tak mam (zase) drobny problem. Zacal jsem hrat TRADER v NH a koupil jsem si lodenici. Ale nemuzu s ni nic delat, a jenom polyka energeticke clanky. A taky mam stale problemy s Readtext errorem. Prosim o pomoc, diky
Na téma READ TEXT tu bylo na foru řečeno už vše.Nebud línej a projdi si pořádně tohle forum.Nebo se podívej sem http://x3reunion.tym.cz/forum/index.php
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jo, diky moc, snad si s tim poradim. A s tou lodenici nevite co? Pokud teda nefunguje podobne jako HQ...... to bych tady byl za opravdu malo inteligentniho cloveka. A zase predem diky moc.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak jak na UT jsem uz zjistil, ted jen cekam na 8 uroven obchodnika.... jo a nevite neco noveho o ceske verzi TC? Ja na ni cekam krome pokracovani pribehu i kvuli tomu, ze nekde pisou, ze prej ma i multiplayer, a zajimalo by me, jestli fakt jo, nebo ne. A X3 R se asi neda neda hrat po drate mezi treba PC a notebookem, ze?
A jinak jsem nasel neco o READTEXT errorech na tema NH, hodilo me to na Uloz to cz, je to opravdu ono? Ja se citim docela nejistej ohledne nekterych downloadu z naprosto neznamych stranek. A taky je problem, ze az na starty SOLO a TRADER me to vzdycky hodi ve spatnem Bouracovi, misto treba v Holy Seeker (GONER) atd.
Mimo jine, neda se nekde sehnat CZ patch z verze 2.5 na nejakou vyssi (pokud jeste nejaka vyssi verze je)?
A posledni: je DDRS kompatibilni s ceskou verzi hry 2.5? Je taky treba to pomoci neceho instalovat, nebo to staci hodit do slozky se hrou? A ve kterych startech hry ty nove lode muzu najit? Pardon za zaplavu novych otazek.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Podle poslednich zprav z Cenegy, ma ceska verze TC vyjit az v roce 2010... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

:cry: , tak to opravdu nastve. A mimochodem, neda se nejak dostat na planety mimo plneni mise, ve ktere Yaki ukradnou krystal?
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

to myslim nejde, aspoň v X2 to nešlo, nevim jak v X3 ale myslim že ne
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak s READ TEXT errorem jsem se uz vyporadal. Netusite nekdo, ve kterych sektorech se daji koupit lode dodane modem NH? A neda se nejak udelat, aby se zobrazovaly nove sektory? Vazne se mi nechce zacinat v Excelu mapu s novym svetem X, ktera zachycuje i nove sektory.....
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak po hodne dlouhe dobe mam zase malou otazku: kde se v NH da koupit nejaka levna lod, ktera unese kyonovy zarice, a nebo nejaka z tech novejch lodi dodanejch timto modem? Opet predem diky moc.
P.S.: stahnul jsem si mapu NH modu, mam ji ulozenou, ale je ve formatu XML. To ji musim jeste nekam nacpat? V pripade ze jo, kam, mohu-li poprosit?
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

GiordannoG wrote:Podle poslednich zprav z Cenegy, ma ceska verze TC vyjit az v roce 2010... :wink:
Doporučuji si koupit ang.verzi a z netu si stáhnout češtinu.Aspon tak trošku budete bojkovat tu bandu pitomců z Cenegy.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jo, to si myslim taky, jenze na postu moc nespoleham a nechce se mi to objednavat pres web. Mimochodem, netusite nekdo, kde se da koupit nejaka z tech novejch lodi z NH, aspon nejaka M4 nebo i M5? Ja ted prolitavam nove sektory, a zatim jsem nasel jenom kyonove zarice, a hledam uz jen lod, na kterou by sly namontovat, pokud se teda da nejaka takova koupit..... a stale mam problem s tim, ze mi to vsechny starty hazi (az na TRADER a SOLO) v Bouraci, a ne treba v M6 Holy Seeker ci Falcon M3+. Diky moc za pomoc predem
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak zase neco maleho: nevite, jestli se da neco specialniho udelat na Federalnim argonskem stanovisti (nebo co to je), jako treba se prihlasit k armade?
Taky se mi ozvali Yaki, jestli nahodou nehledam silu, bohatstvi nebo technologie a ze me nekam dovedou, pokud jim zaplatim 65.512 kreditu. Zaplatil jsem, napsali, ze se se mnou dobre obchoduje, a ze je mam nasledovat, ze mi startujou auto-pilota. Jenze autopilot se nezapnul a zadna lod Yaki neni v dohledu. Diky moc za kazdou radu
P.S. Povedlo se vam nekomu zajmout Xenonske LX? Me uz jo, ale musel jsem ho prodat asi za 1 500 000, nebot jsem nemel na opravu a vylepsovani. Ale vzdaval jsme se ho tezko, fnuk. A mimochodem, stalo se vam nekomu, ze se vam zacate pozice z NH zacaly po nejake dobe pri pouzivani SETA sekat? Mne se to deje ted, a uz me nebavi zacinat SOLO asi po osmy, protoze se mi to asi po hodine hrani zacne sekat. Jinak u normalniho pribehu se mi to nestavalo. Nevite, prosim, co s tim? Diky moc
bakterius
x4

Post by bakterius »

keby si si miesto spamovania radsej kupil original ;-) ked uz si taky fanda
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

bakterius wrote:keby si si miesto spamovania radsej kupil original ;-) ked uz si taky fanda
jaj :lol:
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak nevim, jestli mi to nejak nemysli, ale nevim, co myslite tim, ze si mam koupit original. Jestli hry X3: Reunion, tak original mam. Jestli neceho jineho, tak mi, prosim, reknete ceho.

Return to “Česky / Czech X-Forum”