[X3] utknalem w grze - prosze o pomoc
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
ja dostałem wczoraj swoją wersję polską, w której mam manuala na płycie oraz w wersji drukowanej.Moze zle sie wyrazilem, ale jesli chodzi a sama instrukcje to anglicy maja wersje drukowana, a nie jako plik pdf. Pewnie to jest jednym z powodow drozszej wersji gry. Natomiast w polsce instrukcja jest tylko jako plik pdf na plycie.
Po za tym, co do problemu autora tego tematu, to spokojnie możesz rozwalić te kilka wrogów i dopiero skoczyć, ja wpierw zajmowałem się nimi, a potem dopiero szponem, fakt faktem, moim utrudnieniem było to, że pirat zdążył skoczyć bodajże c3 krotnie, ale za ostatnim razem wylądował koło północnej bramy w tym samym sektorze, gdzie zaczynałeś tę misję\
co do takiego małego offtopu na temat pomocności userów tego forum - czytałem nieco tutaj na forum i większość wypowiedzi od razu była skokiem na tego proszącego z podejrzeniami i nawet nie kiedy były ty obrazy, typu nie umiesz czytać manuala lub coś co to sugerowało
-
mariobedi Widze kiedy zarejestrowales sie na forum wiec odpusc sobie komentarze co do mnie. Ja kupilem gre w wersji angielskiej tydzien po tym jak tylko ukazala sie na rynku i w wersji polskiej 3 dni po tym jak ukazala sie na rynku polskim wiec wiem co wchodzilo w sklad gry wtedy. Jestes swiezo upieczonym graczem wiec powinienes pomyslec, ze polski wydawca od tamtego czasu mogl kilkakrotnie zmienic tak oprawe graficzna jak i dodatki do gry (lacznie z instrukcja drukowana).
-
To źle czytałeś.mariobedi wrote: co do takiego małego offtopu na temat pomocności userów tego forum - czytałem nieco tutaj na forum i większość wypowiedzi od razu była skokiem na tego proszącego z podejrzeniami i nawet nie kiedy były ty obrazy, typu nie umiesz czytać manuala lub coś co to sugerowało

SoBeK spokojnie

-
A to nie miała na początku drukowanej instrukcji?
Ja kupiłem pod koniec maja tego roku. Tylko że w sklepie, który został otwarty na jesieni ubiegłego roku i myślałem że ta gra leżała u nich od zatowarowania na otwarcie. Bo żadnym innym sklepie jej nie widziałem, a specjalnie z czystej ciekawości szukałem. Zresztą w tym sklepie co kupiłem też znikła zaraz po moim zakupie, nie wiem czy ktoś kupił ostatnie dwie sztuki, czy zdjęli z półki. Niemniej do dziś jestem zadowolony z faktu, że udało mi się zdążyć kupić taką grę.
X2 jakiś miesiąc temu ostatni raz widziałem w Empikach, teraz nawet tam nie ma.
Ja kupiłem pod koniec maja tego roku. Tylko że w sklepie, który został otwarty na jesieni ubiegłego roku i myślałem że ta gra leżała u nich od zatowarowania na otwarcie. Bo żadnym innym sklepie jej nie widziałem, a specjalnie z czystej ciekawości szukałem. Zresztą w tym sklepie co kupiłem też znikła zaraz po moim zakupie, nie wiem czy ktoś kupił ostatnie dwie sztuki, czy zdjęli z półki. Niemniej do dziś jestem zadowolony z faktu, że udało mi się zdążyć kupić taką grę.
X2 jakiś miesiąc temu ostatni raz widziałem w Empikach, teraz nawet tam nie ma.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Urban mariobedi zacytowaj moj wczesniejszy post i zaczal sie rzucac na offtopie, a nie przeczytal dokladnie o co mi chodzilo we wczesniejszych postach i dlaczego ten napisalem. Nastepny mlokos zjawil sie na forum i zaczyna burde tak jak sie zdarzylo pare dni temu. Na szczescie tamten dosc szybko byl uciszony przez forumowiczow i Saurona.
Yacek na poczatku (tuz po wejsciu w wersji polskiej) w tekturowym pudelku miales tylko plyte. To wszystko. Dlatego gra kosztowala cos ok 50 zl. Nie patrzylem sie jaka cena jest teraz.
Yacek na poczatku (tuz po wejsciu w wersji polskiej) w tekturowym pudelku miales tylko plyte. To wszystko. Dlatego gra kosztowala cos ok 50 zl. Nie patrzylem sie jaka cena jest teraz.