[X3] BonusPack eng i kokpity
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Ehh nie nazwalem slaskiego, polskiego i innego jezyka kretynskim...
To sprostowanie i juz nie zamierzam nic pisac na temat jezyka. Jak niektorzy chca sie babrac w swoim "gowienku" to juz daje spokoj...
Pishcie sobie co checie, i jak chcecie, jednak niezrozómiale teksy bendom pomijane (tak jak josh ktos to zauwarzyl).
EOT EOO. Przepraszam.
To sprostowanie i juz nie zamierzam nic pisac na temat jezyka. Jak niektorzy chca sie babrac w swoim "gowienku" to juz daje spokoj...
Pishcie sobie co checie, i jak chcecie, jednak niezrozómiale teksy bendom pomijane (tak jak josh ktos to zauwarzyl).
EOT EOO. Przepraszam.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
RAFIO wrote:
Mani i Tatarin: Proponuję zakończy tą dyskusję tu i teraz, albo przenieść ja na PW
Spoiler
Show
tłumiąc w sobie złość, furię i oburzenie
Spoiler
Show
i na koniec mała rada uważajcie na na słowa (to do wszystkich, nie jest do nikogo skierowane) bo łatwo możecie kogoś urazić "nieodpowiednimi" słowami, zwłaszcza jeżeli on się czymś od was różni (kulturowo, językowo) ,
przepraszam za te wypowiedź parę postów wyżej wyżej ale bardzo mnie rozwścieczyła zaistniała sytuacja nie powracajmy już do tego tematu
przepraszam za te wypowiedź parę postów wyżej wyżej ale bardzo mnie rozwścieczyła zaistniała sytuacja nie powracajmy już do tego tematu

-