Hodnoceni webu

Moderator: DJ Die

solxiger
x4

Post by solxiger »

Digis wrote: Chlapi jde to stahnout normalne, kdyz vam to v IE hodi prazdny vokno tak si kliknete do adresniho radku kde je cesta na ten zip ,dejte Enter a stahujete
Som musel prekombinovat IE /ukazal zip/ nezobrazil, Enter nerobil a MF s adresou zipu si poradil a stiahol. :roll: :idea:
Radek
x3

Post by Radek »

Nevím jestli to máte v plánu, ale myslím si, že by nebylo špatné mít tam na stažení ty exelovské tabulky, ze kterých čerpáte. Nevím jak ostatní, ale ja např když hraju, a mám nějakej problém, tak sáhnu po tištěné podobě třeba seznamu lodí abych nemusel vyskakovat ze hry. Co vy na to? A když tyto tabulky počeštíte, tak díky vám.
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

To Digis,

asi mas scasti pravdu, ale......

Je mnozstvo web stranok, ktore sklbuju informacie na jednom mieste. Neradi nieco linkujeme, pretoze casom napr. zdoj informaciu odstrani a link sa stava nefunkcny. K navodu doplnime zdroj, pripadne napiseme do Abecedy her. Ale nemyslim ze by sme porusovali nejake autorske pravo.
Clanok sme zverejnili s menom autora zamerne. Clanok sme neprepisali ani nemali snahu ho prezentovat ako nas. Ale kazdopadne dik za upozornenie.

To all,

opravili sme kompatibilitu s IE. Skuste to please a dajte vediet.

Dik, Stano
Moriak
x3tc

HTML verze

Post by Moriak »

Caute,

takze na zaklade Vasich prispevkov sme zacali pracovat aj na HTML verzii :) . Predbezny timeline je asi taky, ze po hrubom dokonceni FLASH verzie a po uploade na oficialny server ( cca. 1 mesiac ), kompletne preklopime na HTML a vlozime do webu funkci HTML reload. Verim ze to bude viac user friendly.

Buduci tyzden bude bez zasadnejsich zmien. Idem na dovcu, takze asi nebudem mat vela moznosti na pracu. Kazdopadne si beriem nejake EN texty na preklad a po dovolenke tam naraz uploadneme full CZ mapu, komparacnu ( porovnavaciu ) tabulku z EN do CZ na lode, stanice, tovar, upgrades :wink: .
Radek
x3

Post by Radek »

Jojo tak už si s tím poradí i IE...
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Digis wrote:Nevím jestli to máte v plánu, ale myslím si, že by nebylo špatné mít tam na stažení ty exelovské tabulky, ze kterých čerpáte. Nevím jak ostatní, ale ja např když hraju, a mám nějakej problém, tak sáhnu po tištěné podobě třeba seznamu lodí abych nemusel vyskakovat ze hry. Co vy na to? A když tyto tabulky počeštíte, tak díky vám.

Ano, myslim ze Teba aj ostatnych hracov potesime :wink: . Na dovcu si sebou beriem tabulky + help .xls files a budem po veceroch prekladat. Po dovolenke tam naraz uploadneme ceske verzie, plus moje tipy na obchodovanie, lode, stanice, tovar,...... v EN verzus CZ nazvoch 8) .
Radek
x3

Post by Radek »

Moriak wrote:
Digis wrote:Nevím jestli to máte v plánu, ale myslím si, že by nebylo špatné mít tam na stažení ty exelovské tabulky, ze kterých čerpáte. Nevím jak ostatní, ale ja např když hraju, a mám nějakej problém, tak sáhnu po tištěné podobě třeba seznamu lodí abych nemusel vyskakovat ze hry. Co vy na to? A když tyto tabulky počeštíte, tak díky vám.

Ano, myslim ze Teba aj ostatnych hracov potesime :wink: . Na dovcu si sebou beriem tabulky + help .xls files a budem po veceroch prekladat. Po dovolenke tam naraz uploadneme ceske verzie, plus moje tipy na obchodovanie, lode, stanice, tovar,...... v EN verzus CZ nazvoch 8) .
Malý tip, zkoušel jsem překládat soubor s loděmi, / přeložit všechny názvy lodí trvalo max 15 minut/ které jsou na pěti listech. Otevřu Menu - Nahradit - Možnosti a okýnku Kde si vyberu sešit. Do okýnka Najít jsem zadal starý název lodi a do okýnka Nahradit dát přeložený a potvrdit to Nahradit vše. Loď se mě přepíse ve všech výskytech, třeba 20x na všch 5ti listech. Ušetří to plno času v těchto exelovských souborech:idea:
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Digis wrote:
Moriak wrote:

Malý tip, zkoušel jsem překládat soubor s loděmi, / přeložit všechny názvy lodí trvalo max 15 minut/ které jsou na pěti listech. Otevřu Menu - Nahradit - Možnosti a okýnku Kde si vyberu sešit. Do okýnka Najít jsem zadal starý název lodi a do okýnka Nahradit dát přeložený a potvrdit to Nahradit vše. Loď se mě přepíse ve všech výskytech, třeba 20x na všch 5ti listech. Ušetří to plno času v těchto exelovských souborech:idea:

:thumb_up:
solxiger
x4

Post by solxiger »

:oops: ...a kde je ta kniha navstev?... :oops:
EDIT : jaj!! :)
ale odkaz nefunguje :(
souky

Post by souky »

co to je zač ten českej patch? :o
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

opravuje nefunkcni videa a taky se tam spravne ukazuje verze 1.04.03
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
FVZ

Post by FVZ »

Ta zkušební verze už nejde, jakej je oficiální link?
Kocour

Post by Kocour »

Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Ano, ano. Tak uz som spat z dovolenky. Zajtra tam uploadneme 100% prelozenu mapu do CZ a komparacnu tabulku lodi z EN do CZ :D .

P.S ako pisal Kocur, stranka je preklopena na http://x3reunion.tym.cz
JXP
x3

Post by JXP »

Moriak wrote:Ano, ano. Tak uz som spat z dovolenky. Zajtra tam uploadneme 100% prelozenu mapu do CZ a komparacnu tabulku lodi z EN do CZ :D .

pokud se ti bude hodit, tak klidne pouzij tu moji tabulku s prevodem nazvu sektoru ... pripadne ty co jeste chybi (je to pro X2, takze jich tam par neni) tam dopl z threadu o prevodech nazvu.

pokud budes chtit tak ji klidne vystav u tebe na webu, nic proti tomu nemam :-). Chystam se pak tu mapu jeste dodelat i pro X3 ;).
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

JXP wrote:
Moriak wrote:Ano, ano. Tak uz som spat z dovolenky. Zajtra tam uploadneme 100% prelozenu mapu do CZ a komparacnu tabulku lodi z EN do CZ :D .

pokud se ti bude hodit, tak klidne pouzij tu moji tabulku s prevodem nazvu sektoru ... pripadne ty co jeste chybi (je to pro X2, takze jich tam par neni) tam dopl z threadu o prevodech nazvu.

pokud budes chtit tak ji klidne vystav u tebe na webu, nic proti tomu nemam :-). Chystam se pak tu mapu jeste dodelat i pro X3 ;).

ufff, to nasherovanie na rapidshare nebol az taky dobry napad...... :cry:
Radek
x3

Post by Radek »

Zdar lidi, ve fóru těchto nových stránek jsem objevil odkaz na tyto stránky, který se mě libí.Jsou dělané jako Agronopedia pro X2, od mapy se proklikáte až k jednotlivým produktům

http://strejda.bazen-chemie.cz/index.php?sec=home
------------------------------------------------------------------
[ external image ]
psaf
x3

Post by psaf »

Radek wrote:Zdar lidi, ve fóru těchto nových stránek jsem objevil odkaz na tyto stránky, který se mě libí.Jsou dělané jako Agronopedia pro X2, od mapy se proklikáte až k jednotlivým produktům

http://strejda.bazen-chemie.cz/index.php?sec=home
Moc hezky udělaná X-site. A hlavně se texty dají tisknout pro použití během hraní :)
JXP
x3

Post by JXP »

Moriak wrote: ufff, to nasherovanie na rapidshare nebol az taky dobry napad...... :cry:
nejde ti to stahnout ?
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Caute,

dnes sme doplnili dokument z CZ nazvami lodi a sektormi na zakupenie a pod. Juknite nato. Vsetko je vo forme .xls, takze si to mozte vytlacit :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”