Traders Tales - Mercenary - pokus o překlad do češtiny

Moderator: DJ Die

George Wills
xr

Post by George Wills »

souky wrote:lidi a víte co bych strašně chtěl?
další kapitolu pls žeru to jak blázen a pomohlo mi to i ve hře :D
Je pěkné, že se to alespoň někomu líbí. Nemusím si připadat jako starý blázen, co tady ventiluje své neumělé pokusy o uměleckou tvorbu. :D :roll:

díky

PS: Pokud někdo sledujete i anglickou část fóra, kde publikuje Mercenary, jistě jste si všimli, že dosahujeme jejich aktivity. Jen s tím rozdílem, že on tam má samé příspěvky typu "dost dobré", "jen tak dál" a "těším se na pokračování", zatímco my to tu máme plné konstruktivních připomínek, podnětů a návrhů na vylepšení. Ne že by tam Mercenary sem tam nějakou tu opravu neměl, ale většinou jen drobnosti ... Tak teď jsem si ale naběhl, že :D Taky to totiž může znamenat, že já to pěkně mastím, zatímco on to píše téměř dokonalé už napoprvé :lol:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Čekám na další kapitolu jako malej kluk... Apropo mé 14-leté dceři to také už pěkně pomohlo....
Last edited by Sir_Thomas on Wed, 11. Oct 06, 14:27, edited 1 time in total.
Godvood
x4

Post by Godvood »

Sir_Thomas wrote:Čekám na další kapitolu jako malej kluk... Apropo mé 14 dceři to také už pěkně pomohlo....
Predpokladam ze za tou 14 chybi -lete a ne tecka :D .
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Godvood wrote:Predpokladam ze za tou 14 chybi -lete a ne tecka :D .
hups :D
souky

Post by souky »

to wills:mno vono je to tim že mi se vyznáme a je tady jen elita :D a taky čeština je mnohem složitější než nějaká lolkovská angličtina tim nechci nikoho urazit :lol:

Return to “Česky / Czech X-Forum”