[OT] Postaram się Wam niedługo małą niespodziankę zrobić
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
Miałem się nie wtrącać, ale że dyskusja w tym kierunku się rozwinęła...Apokalipsa wrote:łosiu za dyszke w bilonie ];-P
Generalnie tego typu osobiste wycieczki pod adresem innego użytkownika nie są mile widziane na forum. W sytuacji gdy nie zna się dobrze swojego rozmówcy można go niechcący urazić. Co innego buźka (emotikon) a co innego to samo ubrane w słowa.
Pozdrawiam.
Edit: do tej sytuacji odnosi się punkt 1. Regulaminu forum.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
dobrze wiec
nimniejszym prosze o wybaczenie wszystkich ktorych urazilem
a takze prosze o zamkniecie watku
ps. co zlego to nie ja a BQB jets naprawde milym i ciekawym rozmowca
dziekuje za uwage (mam troszke problemow w zyciu i byc moze nieswiadomie troszke jadu tu sie przelalo) wiec raz jeszcze przepraszam
nimniejszym prosze o wybaczenie wszystkich ktorych urazilem
a takze prosze o zamkniecie watku
ps. co zlego to nie ja a BQB jets naprawde milym i ciekawym rozmowca
dziekuje za uwage (mam troszke problemow w zyciu i byc moze nieswiadomie troszke jadu tu sie przelalo) wiec raz jeszcze przepraszam
-
-
Prosze Marcyś, specjalnie dla ciebieMarcybiskup wrote:Jesli ktos ma, to ja bardzo poprosze o emotikon "losiu za dyszke w bilonie"

Może to jeszcze nie emotikon, ale robimy postępy... można pomniejszyć, dać przeźroczystość i będziemy mieli kultowego na tym forum emotikona, hehe
"Łoś za dyszką w bilonie" - prosze włączyć obrazki w profilu jeśli nie widać.
[ external image ]
PS - Moneta autentyczna, w obiegu w czasach PRLu.
Ide spać

-
dobre

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-

RAFIO, Twoja kolej! Zrób z tego fajny emotikonik, OK?

Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
A Sau i reszta moderatorów niech powalczą o wstawienie tejże do oficjalnego zasobnika emotikonek.tatuś JA wrote:RAFIO, Twoja kolej! Zrób z tego fajny emotikonik, OK?

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
- Moderator (Polski)
Tu kawałek tej resztyStalovy wrote:A Sau i reszta moderatorów niech powalczą o wstawienie tejże do oficjalnego zasobnika emotikonek.

Będzie trudno, te smilies mają być dla wszystkich i dla wszystkich zrozumiałe. Nie myślę, że anglicy albo niemcy wiedzą o co tu chodzi i kiedy takie coś używać. Przyznam, że ja też nie wiem [ external image ], więc trudno będzie argumentować.
Pozdrawiam,
klarix [ external image ]
-
-
klarix wrote:...Nie myślę, że anglicy albo niemcy wiedzą o co tu chodzi i kiedy takie coś używać. Przyznam, że ja też nie wiem, więc trudno będzie argumentować.
Klarix, cała sytuacja miała miejsce w tym wątku, gdzie to Apokalipsa wyskoczył z tekstem, do BQBa "łośiu za dyszke w bilonie"
Stwierdzenie to, dosyć humorystyczne, trzeba przyznać, poprzez rozwój sytuacji w wątku nabrało kultowego znaczenia

Na prośbę Marcego został stworzony gif, który po dalszej obróbce mógłby być stosowany w postach, gdy piszący chce uwypuklić niezrozumienie sprawy przez czytającego

Oczywiscie, niemcy, anglicy nie bedą wiedzieć o co chodzi, niemmiej jednak było by fajnie mieć 'takiego swojskiego' emotikona na forum

PS. A tak zupełnie poważnie - to myśle że należy całą tę sprawe traktować bardziej z przymrużeniem oka...

-
- Moderator (Polski)
Wiem, śledziłem to naturalnie.Dayhemous wrote:Klarix, cała sytuacja miała miejsce w tym wątku,[...]
Dziękuję....gdy piszący chce uwypuklić niezrozumienie sprawy przez czytającego![]()
Myślę, że na Ego-forum nie będzie, ale oferuję mojego servera, jak będzie potrzeba.Oczywiscie, niemcy, anglicy nie bedą wiedzieć o co chodzi, niemmiej jednak było by fajnie mieć 'takiego swojskiego' emotikona na forum
-
Ajajaj... to absolutnie nie było zamierzone !Dziekuje.
Tak poprostu odczytuje sens stwierdzenia - "łosiu za dyszke w bilonie".
Zbieg okoliczności sprawił, że odniosłeś to powyżej do siebie, hihi
Coś w tym łosiu jest... co post, to komedia z łosiem w roli głównej

Super. Zobaczymy czy reszta ekipy zaaprobuje pomysł.Myślę, że na Ego-forum nie będzie, ale oferuję mojego servera, jak będzie potrzeba.
-
- Moderator (Polski)
Nie nie, to prawdziwe dzięki, bo przedtem nie rozumialem. [ external image ]Dayhemous wrote:Zbieg okoliczności sprawił, że odniosłeś to powyżej do siebie, hihiDziekuje.
-
-
Może jakby przerobić polską dyszkę na niemieckią starą markę i przetłumaczyć ten zlepek słowny, to by jakiś sens miało choć dla naszych kolegów Niemców?klarix wrote:Myślę, że na Ego-forum nie będzie, ale oferuję mojego servera, jak będzie potrzeba.Oczywiscie, Niemcy, Anglicy nie bedą wiedzieć o co chodzi, niemniej jednak było by fajnie mieć 'takiego swojskiego' emotikona na forum

Bo czyż taka smutna emotikonka jak "Pisa-Studie live" jest dla wszystkich na forum? Ja nawet nie wiem o co w niej chodzi

BTW - to -

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.