Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tak tady jsi poradil spatne
v te misi nemas pirata skenovat,ale SLEDOVAT.kdyz se moc priblizis,tak ti zacnou nabihat %,jak moc jsi podezrelej.takze let jen tak na dohled za nim,aby nezacal mit podezreni( zadna%)
zavede te do tajneho (unknown) sektoru.
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

mety.n wrote:Zdravím, mám jeden takový dotaz ohledně boronského plotu, který přijde po HUBu. HUB jsem splnil a asi po 6 hodinách mi přišla zpráva, že boron humi wi si se mnou chce promluvit v tom a tom sektoru, ale když tam doletím, tak sice vidím jeho loď i jeho na palubě a v komunikaci s ním nemůžu vést žádný speciální dialog, krom té loděnice, servisáku a vzdejte se. Měli jste někdo podobný problém?
Mám úplně stejný problém podle mě to souvisí s Aldrin misí, která se dějově překrývá s HQ misí. navíc pokud jsem to hrál bez patche 2.0 tak bylo vše v pohodě. Doufám, že až dohraju Aldrin misi tak se to rozjede.
mety.n
x3tc

Post by mety.n »

aldrin misi jsem ještě nerozjel, kdo ji zadává? na mém šrotu se mi moc nechce prolétávat celý aldrin abych ji našel, by to bylo na dva dny:P jsem myslel, že by to mohlo být třeba skriptem upravujícím potřeby HUBu, já hňup si přemazal save se skoro dokončeným hubem a znovu se mi to fakt dělat nechtělo...
Berkys
x4

Post by Berkys »

Mira CZ wrote:tak tady jsi poradil spatne
v te misi nemas pirata skenovat,ale SLEDOVAT.kdyz se moc priblizis,tak ti zacnou nabihat %,jak moc jsi podezrelej.takze let jen tak na dohled za nim,aby nezacal mit podezreni( zadna%)
zavede te do tajneho (unknown) sektoru.
Tak to se omlouvam, ja ukoly neplnim. Jen sem radil jak skenovat.
Hlavne ze se nasel nekdo kdo me opravil :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

skenovani jine lode je zcinne od 4km.do teto hranice je skener nefunkcni.
pozor na to,kde skenujes.pokud nemas koupenou policejni licenci statu,jehoz uzemi proletas a budes skenovat,je to brano jako ilegalni cin.poprve,ti klesne reputace,ale podruhe uz budes prohlasen za nepritele a vsechny jednotky domacich prejdou do cervene barvy a pujdou po tobe.
mam takovy dojem,ze tu nepomuze ani zavolani patroly a omluva,jako u nestastneho zasahu stanice ci lode domacich pri boji s Khaaky, piraty, ci xenony.
jedina sance je load a nebo pracne a zdlouhave ziskavani reputace zpet.
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

FW: mety.n - HQ
Tak ani dohrání Aldrinu nepomáhá - vypadá to že zůstanu bez HQ
mety.n
x3tc

Post by mety.n »

mhm a není na aktivaci toho plotu nějaký script? nebo je teda vůbec nějaká možnost to rozjet?
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

Nic takového jsem nenašel. Zkoušel jsem to znovu ze staršího save, ale aldrin mise se mi nabídne dříve něž HQ, a ikdyž jsem ji nijak nerozjel, tak HQ stejně nefunguje. Asi jediná šance je hrát znovu a dohrát HQ pod verzi 1.4 a pak udělat update. Nynější save mi pod verzi 1.4 nefunguje. Nebo použít nějaký script, který umožní HQ koupit (např. X3TC-Apricot-PHQ-MO-in Boron-Shipyards.spk ze stránky http://apricotmappingservice.com/X3TCdownloads/)
Asook

Post by Asook »

Ahoj jsem tu novi potrebuju pomoc hraju X2 The Threat a nevim jak mam nastoupit do lodi kterou si koupim(jakoze mam lod a koupim si jinou tak jak do ni nastoupit)

dik za odpoved
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tak si najdi na stanici zakotvene lode ( l ), oznac si tu svoji a zmackni x.
Asook

Post by Asook »

diks faka to ja si obednel pres internet x2 tak zatim se ucim na demu je to bomba hra :)hraje to aj muj tata ale on to hraje uz tak tri roky :D:D
hmhmhm

Post by hmhmhm »

ahoj nevíte jak si mám do svých lodí M3 najmout piloty?
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jo,musis si doinstalovat pres Plugin managera od Cycrowa nainstalovat script TCCP (Terracorp Combat Patrol). O neco niz je i samostatny link.
CheaterMeater
xr

Post by CheaterMeater »

Mám menší problém s X3 Terran Conflict, podařilo se mi obsadit a opravit loď Gladiator (M 8) a mám problém sehnat výzbroj. Hlavní zbraní jsou rakety tomahawk a mám problém je sehnat. Na jedné argonské vojenské stanici jsem našel 12 kusů, ale nikde jsem jich už víc nenašel (mám už odkrytou skoro půlku mapy). Nevíte někdo ve kterým sektoru se ty rakety vyráběj, nebo alespoň v jaké loděnici si tu stanici můžu koupit.
R8antik
x3

Post by R8antik »

CheaterMeater wrote:Mám menší problém s X3 Terran Conflict, podařilo se mi obsadit a opravit loď Gladiator (M 8) a mám problém sehnat výzbroj. Hlavní zbraní jsou rakety tomahawk a mám problém je sehnat. Na jedné argonské vojenské stanici jsem našel 12 kusů, ale nikde jsem jich už víc nenašel (mám už odkrytou skoro půlku mapy). Nevíte někdo ve kterým sektoru se ty rakety vyráběj, nebo alespoň v jaké loděnici si tu stanici můžu koupit.
Mívaj je většínou na vojenských základnách.Továrnu bys měl podle Scorp mapy koupit v loděnici Cloudbase Southeast(Jihovýchodní mračna základna)
CheaterMeater
xr

Post by CheaterMeater »

Díky
A mám tu ještě jednu drobnost. Nevíte někdo o nějaké bližší stanici (co možná nejbliže k terranským sektorům) kde bych sehnal skokový pohon, ono přeci jenom je sektor Domov světla trochu zruky
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

"Hope Dies Last, But It Dies..."
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

přímo terrani je maj :lol:
Sadar100
x3tc

Pomoc s CODEA ...

Post by Sadar100 »

potrebuju pomoc s mody Military Transport, MEFOS Weapon System ,Jump Beacon ,Personnel Transporter kdyz spustim novou hru tam my prijdou zpravy The languege file of the (nazev modu) does not exists.
psalo to i u CODEA Weapon System ale po instalaci cestiny uz je funkcni poradte jak ty mody rozjet mam X3tc 2.5 CZ. diky
Lamaz

Post by Lamaz »

Kde koupim zadni streleckou vez do Supa PLs? hledam to uz 2 dny a uz :evil: :o

Return to “Česky / Czech X-Forum”