jj diky moc zkusim a uvidimMira wrote:no na tu psenicnou farmu by to mohlo i stacit,pokud si dobre pamatuji.ale samo ze plati,vic penez (cti creditu) nemuze byt na skodu.

Moderator: DJ Die
Myslim, ze se trochu myilis - co sem cetl na internetu, tak stitiy je potreba udrzet pod 10% dokud se marinaci nedostanou skrz trup - potom uz je jedno kolik ma lod stitu, kdyz jsou vevnitr...Jan Zapletal wrote:Potřebuješ loď s podporou života, TP = 10 vojáků, M6 = 5 vojáků max. atp.. Jakmile vojáky máš není od věci je vytránovat v různých dovednost. To provedeš zadokováním lodi s vojáky na vojenské základně, v obchodním menu by se měla objevit jména vojáků - zde si vybíreš v čem je chceš cvičit. Výcvik je velmi zdlouhavý a poměrně drahý, pro získání "hvězdičky" je třeba vojáky cvičit opakovaně. Pro vniknutí do lodi je rozhodující dovednost v mech. pro zabrání počítače pak hack., skill pro boj nelze nikde cvičit, získává se v boji a je rozhodující pro eliminaci posádky (jejíž součástí mohou být i vojáci). Ve výsadkovém týmu může být max. 5 vojáků (tím si však nejsem zcela jistý), pokud jich tedy na cílovou loď pošelete více, vytvoří více týmů. Aby mohli vojáci k lodi (M6 a větší, TL nevím jak TS nezkoušel jsem) musí mít štíty pod 10%, pokud v průběhu zabírání dobije loď štíty nad 10% vojáci automaticky zahynou. Je tedy dobré loď chvilku pražit pomocí iontových zbraní, které zničí její vybavení a zbraně takže není problém být velmi blízko. Vojáky na loď vysíláte z menu lodi v položce pirátství - z vaší lodi vyrazí vybraní vojácí ve skafandrech a snaží se dohnat cíl (celkem smůla pokud cíl nespolupracuje). Pak je zde možnost používat M7M a výsadkové moduly, ale s tím nemám zkušenosti.
1)Normalne to nezjistis, ale je script (na jehoz jmeno si absolutne nevzpominam), ktery ti udela log v podobe .txt. Nastavis si casovy interval a do logu se ti bude zapisovat, kolik ti tovarna dala penez po tom intervalu - je to vlastne script spolu s limitem pro tovarnyMaster001 wrote:Zdravim vsechny Vesmirnaky,mam maly dotazecek-poradte nekdo jak se v X3Reuinion da zjistit(pokud to vubec jde ze ano)kolik mi vydelava tovarna(komplex) a kolik vesmirni obdchodnici.Obchodnici spusteni prez komoditni system mi toto info sdeli prez prikazovou konzoli(podle navodu na mod),to mi jde ale nemam paru jak to zjistit prave u tech stanic a obchodniku.Taky nekdo poradte jakou nastavit v tovarnach prodejni cenu,protoze u NPC tovaren cena klesa k pomeru zbozi na sklade ale u mych tovaren bych to asi musel co 5 minut nastavovat rucne,coz je kravina.Dikes...
scripty se prave vubec neinstaluji - bud se nakopirujou do slozky se scriptama, nebo je tam "vlozi" program "Cycrow`s script installer"Master001 wrote:jasne,dikes a jeste jedna vec-ze scriptama a mody nehraji,jen z tim ofiko modem -ty scripty a mody se normalne jen naistaluji a pak jedou uz automaticky z hrou?muzes mi doporucit nejake scripty a mody ktere mas odzkousene?dikes....
XTM Modhumll wrote:nazdar hoši, už tu brouzdám několik století a jsem unavenej hledáním a instalováním scriptů byl by z vás někdo tak laskav a poradil mi co nejlepšího by bylo pro mou X3 Reunion??? Nikdy jsem nebyl s instalací modu spokojen a taky možná proto, že to vůbec neumím...díky...
Ten není na skenování lodí, ale aby jsi viděl kolem sebe lodě na radaru. Spíše by se to mělo jmenovat Duplexní radar.Vallaska Roue wrote:Nevíte jak se používá duplexní skener? Myslím, jak mám oskenovat nějakou loď. V menu ovládání jsem pro to nenašel žádnou klávesu.
Bavím se o TC
Mozna si od ty lodi daleko. Skener ma jen omezeny dosah. Navic nestaci zmakcnout U, ale musis oznacit tu lod, otevrit menu (kde mas nasledovat, zautocit atd.) a tam dat skenovat.Vallaska Roue wrote:Ok takže jsem sehnal to co jsem potřeboval, měl to být skener nákladu![]()
Nicméně mam problémy s jeho opužitím. V jedné z prvních misí za Terrany mam následovat pirátskou novu a oskenovat ji. Označím ji a stisknu "u". Ale napíše to jen žádné dostupné informace. Nevíte co dělám špatně?