Rady hráčúm - X2
Moderator: DJ Die
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
- Moderator (České)
-

Jeste bych mel dotaz k obchodnimu ridicimu softwaru typu 3, kdyz ho nainstaluju na lod a spustim sektorovyho obchodnika, tak se mi ani po dlouhy dobe, co ta lod funguje neukaze u jmena uroven (je tam porad jen julian) a to i kdyz uz vydelala tolik penez, ze uz by davno musela byt na minimalne 2 lvlu. Navic kdyz jsem zapnul protokolovani, tak i po njejaky dobe co jsem hral, je v tom souboru porad jen delka herni doby a nic vic.
-
- Moderator (České)
-
-
Může mi někdo prosím poradit. Zatím hraji jen asi 6 hodin a jen po dějové linii. Jakou máte zkušenost,
1.kašlete na děj a hrajete si podle sebe
2.střídáte to
3. hrajete podle děje a občas si odskočite vydělat penize. - Nevadi to pak, kdyz dostanu úkol a já si obchoduju a k tomu úkolu se vrátim až se me chce?
Zatim jsem dostal jen peníze za ty doručeny počítačový komponenty. Zatím nevím jak to rozjet abych něco vydělal, Připadám si jak Alenka v říši divů.
1.kašlete na děj a hrajete si podle sebe
2.střídáte to
3. hrajete podle děje a občas si odskočite vydělat penize. - Nevadi to pak, kdyz dostanu úkol a já si obchoduju a k tomu úkolu se vrátim až se me chce?
Zatim jsem dostal jen peníze za ty doručeny počítačový komponenty. Zatím nevím jak to rozjet abych něco vydělal, Připadám si jak Alenka v říši divů.
------------------------------------------------------------------
[ external image ]
[ external image ]
-
- Moderator (České)
no u her typu Elite je dejova linie vlastne jen neco jako zpestreni takze se ji vlastne venovat vubec nemusis ale doporucuju ti udelat prvni 2 mise jsou jednoduche a kdyz ve 2. misi letis s tim transporterem tak si pred Home of Light tzn v Argon Prime zalet do EQ docku(nevim ted presne jak to prelotili proste tam kde se prodavaji zbrane stity a software) a prodej tam stity z transporteru vydelas si tak hodne penez na zacatek a jak tu misi dokoncis tak ziskas jeste transpotrer (i kdyz pokud jsi prodal ty stity bude mit misto 75 jen 5% ale to nevadi za to co vydelas si stejne muzes koupit novy) a pak staci jen delat par misi z BBS ve stanicich a pripadne si jeste zalozit nejakou tovarnu (nejlepe elektrarnu idealni je sektor Kingdom End v mape je uplne nahore v levem rohu tam se muzou po energo clancich utlouct)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
-
- Moderator (České)
-
- Moderator (České)
-
Jj X2 ma uzivatelsky prostredi celkem "unfriendly". Chtelo by to aspon, aby si clovek mohl ve sprave majetku kazdou svoji lod nebo stanici priradit do urcity skupiny a mezi tema skupinama mohl pak ruzne prepinat, vypinat je, zapiant atd.
- idelani by byl system "hladin" podobne jako treba v autocadu, takze byste si vytvorili kuprikaldu 3 hladiny -modrou (elektrarna), zelenou (kremikovy dul) a cervenou (treba traderi) a kazdy novy lodi pak mjuzete urcit nalezitou hladinu.
Takhle kdyz se trochu rozjedete a nakoupite par lodi a jeste mate po sekotrech par druzic, tak je v tom seznamu zmatek.

Takhle kdyz se trochu rozjedete a nakoupite par lodi a jeste mate po sekotrech par druzic, tak je v tom seznamu zmatek.
-
- Moderator (České)
-
Jj, skoda ze X neni tak modifikovatelny jako treba world of warcraft, myslim po strace interface...
Jeste bych potreboval poradit s stim obchodim softawarem mkIII. Do lode jsem teda koupil specialni ridici soft + samotnej OS mk III a ted jak tam dostat toho pilota? Kdyz dam ve specialnich prikazech prikaz najmout/propustit pilota, tak to po me nejdriv chce, at vyberu lod a pak stanici. Kdyz to udelam, tak mi pocitac zahlasi, ze je prikaz prijat, ale lod je pri tom necinna a misto pilota je tam porad jen moje jmeno. A kdyz nejdriv spustim ten OS mkIII a pak teprv zkusim najmout pilota, tak se stane to samy, lod se zastavi a nic nedela. Navic kdyz sem spustil na jiny lodi pokrocily obchodni soft, tak se pilot najmul automaticky a to sem vni nemel ani spec. ridici soft.
Btw. jak vlastne funguje to zbranovy rozsireni AEGIS? Vyplati se to vubec?Vim, ze to prida par novejch prikazu pro ovladani vezi, ale tak to sand za 54 milionu musi po nainstalovani rozpoutat primo pekelnej armagedon?
Jeste bych potreboval poradit s stim obchodim softawarem mkIII. Do lode jsem teda koupil specialni ridici soft + samotnej OS mk III a ted jak tam dostat toho pilota? Kdyz dam ve specialnich prikazech prikaz najmout/propustit pilota, tak to po me nejdriv chce, at vyberu lod a pak stanici. Kdyz to udelam, tak mi pocitac zahlasi, ze je prikaz prijat, ale lod je pri tom necinna a misto pilota je tam porad jen moje jmeno. A kdyz nejdriv spustim ten OS mkIII a pak teprv zkusim najmout pilota, tak se stane to samy, lod se zastavi a nic nedela. Navic kdyz sem spustil na jiny lodi pokrocily obchodni soft, tak se pilot najmul automaticky a to sem vni nemel ani spec. ridici soft.
Btw. jak vlastne funguje to zbranovy rozsireni AEGIS? Vyplati se to vubec?Vim, ze to prida par novejch prikazu pro ovladani vezi, ale tak to sand za 54 milionu musi po nainstalovani rozpoutat primo pekelnej armagedon?

-
- Moderator (České)
no kdyz tam mas i posadku tak meni zbrane podle situace coz se u bitevni lode hodi takze na dalku pouziva PPC a kdyz je lod bliz a ma znicene stity tak prepne na HEPTy ktere vic poskozuji trup nebo treba umi zvolit zbrane podle toho jestli jsou v dosahu pretelske lode tzn uz zadne problemy kvuli strelbe s PSG
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
A vůbec, obecný dotaz. V anotaci hry je napsáno "Buď admirálem flotily!". Když už jsem si naškudlil na pár lodiček, jaké funkce, vlastnosti, příkazy a pod. mohu jako admirál využít ? Jak se flotila zakládá, jak organizuje a spravuje ? V manuálu o tom není nic. Zatím si všechno dělám sám a co nesestřelím či neuhoním, to nemám. A to bych jako admirál (dokonce mám zrovna tuto bojovou hodnost ve hře) asi nemusel ?