X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

StandaJunior

Post by StandaJunior »

Spoiler
Show
ale není to na všechny mise třeba ten asteroid byl na jinou
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Panove, zase to s tema spoilerama neprehanejte... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
StandaJunior

Post by StandaJunior »

Spoiler
Show
Jasně :D
syk

Post by syk »

najak to tu uschlo... chtelo by to alespon nejakej spoiler
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
solxiger
x4

Post by solxiger »

Pridem o BG misie, ked ich budem ignorovat??? Len terazky som kupil Kentaura a skocili mi BG misie, lenze nemam prachy a chcel by som najskor nieco zarobit. Zatial mam rozviest data Splitom a Paranidom a splitsky sektor nemam ani objaveny :oops: /2 misia/
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
gomecz
x3

Post by gomecz »

imho je to stejny jako s pribehem, dokud nesplnis ukol, tak pribeh nepokracuje, tz. zadne casove omezeni.
syk

Post by syk »

rekl bych, ze budou cekat... samozrejme pokud nemas nejakou rozdelanou... tam si nejsem jistej
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
StandaJunior

Post by StandaJunior »

hele hosi vidím že tady jste rozebírali kde najdete tu bránu do toho neznámýho sekt. ale kde najdu tu jachtu v tom prvním nebo v tom druhým ?
a souřadnice by taky nebyly na nic a screen by vůbec neuskodil ;-)
Rail_Balco
x4

Post by Rail_Balco »

StandaJunior wrote:hele hosi vidím že tady jste rozebírali kde najdete tu bránu do toho neznámýho sekt. ale kde najdu tu jachtu v tom prvním nebo v tom druhým ?
a souřadnice by taky nebyly na nic a screen by vůbec neuskodil ;-)
Zdravim. Jachtu najdes ve druhym sektoru hodne daleko na jihovychod od stredu. Prakticky za JV rohem. Po chvilce letu narazis na par asteroidu a tam uz jen staci chvilku pohledat. screen budu moct pridat nejdriv vecer nebo nekdy v prubehu tydne.

jeste jsem zapomnel:
2 syk:
jak jsi narazil na ty "divny" argonsky sektory? A jak jsi sehnal jmena "Aphotic Necrosis" a "Antediluvian Ruins"? To sis je obsadil a pojmenoval nebo to uz jsi tam mel? Me se zobrazi akorat "Unknown sector" a basta fidli..
syk

Post by syk »

eee covece to prejmenuje deathmatch arena aby odpadl problem s vyzvou k zapasu...
protoze unknownu je vic tak je prejmenuje
Rail_Balco
x4

Post by Rail_Balco »

Mam mensi hacek. Kdyz uz konecne dovezu vsechny suroviny do Kingdom End, a zahlasi mi to ze muzu zakotvit s TL, tak fofrem utikam pro Orcu, kontaktuji ji ze si ji najmu, zvesela pristane, ale HQ mi proste nechtej nalozit. Nic se neobjevi. To si mam koupit vlastni TL?Utracet se mi za ni moc nechce, ptz bych musel predelavat model myho obchodniho "imperia" (mam nedokoncenej jeden komplex a par mensich tovaren) a to znamena nakupovat dalsi nakladaky...
P.S.
zadnej script na to nechci, jen chci vedet jestli se da nekde najmout nejakej TL kterej by mi to mohl odvezt

2 StandaJunior:
bohuzel se mi nepodarilo upnout ten screen, tak doufam ze pomohla aspon ta rada. Kdyz tak pisni jestli jsi to nase a jestli ne tak bych ti to mohl poslat mailem..
StandaJunior

Post by StandaJunior »

to neva už jsem na to přišel a to TL bych řekl že musiš mit vlastní protože mě to hned naložilo
Lord D
x3

Post by Lord D »

StandaJunior wrote:to TL bych řekl že musiš mit vlastní protože mě to hned naložilo
mě to naložilo i do půjčenýho Mamuta. řekl bych že pokud může tak loadnout verzi hry před přistáním TL a zkusit to prostě znova
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

kolik mista to HQ zabere? je mozne ze se do Orcy proste nevleze nevim ted jak je to s mistem ale mamut by mel byt vetsi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:kolik mista to HQ zabere? je mozne ze se do Orcy proste nevleze nevim ted jak je to s mistem ale mamut by mel byt vetsi
Se mi nezdá, nicméně jsem HQ odvezl Mamutem... Nemáš náhodou v Orce něco naložené?
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
gomecz
x3

Post by gomecz »

DJ Die wrote:kolik mista to HQ zabere? je mozne ze se do Orcy proste nevleze nevim ted jak je to s mistem ale mamut by mel byt vetsi
orka HQ pohodlne pojme. spis bych se zameril na to vlastneni/pronajem TL a taky skutecnost ze nejen TL, ale i hrac musi byt na Bala-gi HQ... taky bych zkusil pristat na Bala-gi HQ, dat TL prikaz k opusteni a opetovnemu pristani v lodenici.
syk

Post by syk »

rekl bych ze prevdu ma gomezcz, protoze me to taky nechteli nalozit, ale jakmile jsem pristal s TL osobne, udelali to hned
Rail_Balco
x4

Post by Rail_Balco »

No, v Orce jsem nic nalozeneho nemel, v lodenici jsem byl taky (to uz jsem se parkrat na vlastni kuzi presvedcil ze obcas protestuje) a zkousel jsem to dvakrat. Jeste po vikendu dam sanci, pak nemilosrdne kupuju nejaky TL, prdnu do nej jumdrive a udelam z toho asi mensi litajici zakladnu pro kupu nakladaku kdyz budu nekde kupovat stavu (pokud ho nebudu potrebovat k vysazeni nejaky zakladny).
kazdopadne dikec za snahu
Ligor

Post by Ligor »

mam problem s tim Bala gi misi........byl jsem v tom unknow sectoru a nasel tu lod ....u me se jmenuje Nova......a vubec nevim co s ni dal.......ani nevim jak ji zahaknout.....vlecnej paprsek mam ale zadnej prikaz jsem na to nenasel:(
R8antik
x3

Post by R8antik »

Ligor wrote:mam problem s tim Bala gi misi........byl jsem v tom unknow sectoru a nasel tu lod ....u me se jmenuje Nova......a vubec nevim co s ni dal.......ani nevim jak ji zahaknout.....vlecnej paprsek mam ale zadnej prikaz jsem na to nenasel:(
Chlape ta Nova nemá s Bala Gi misí nic společného takových je po Universu víc(jestli budeš chtít hledat) to co hledáš se jmenuje Jachta Maxima Paranidy,
nebo tak nějak a musíš o notný kus dál vlevo jak jsou asteroidy .Hledej dál :wink: a vlečňák nemá příkaz je to (zbraň) takže je v některé zadní věži

Return to “Česky / Czech X-Forum”