Zacatecnik- otazky a rady
Moderator: DJ Die
-
Tak to bych mněl . Dal sem na radu a dal jsem se do schánění lode Nova utočník L. Docela mi dalo práci abych si zlepšil reputaci s Argoni. Trvalo mi to cca3 hod. Jenže ty potvory už nemají tuto lod skladem. Nevíš či nevíte jak je donutit aby jí vyrobily? A ještě jedna otázečka co znamená jedna Tazura,či jedna mizura.
[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Buton. wrote:Tak to bych mněl . Dal sem na radu a dal jsem se do schánění lode Nova utočník L. Docela mi dalo práci abych si zlepšil reputaci s Argoni. Trvalo mi to cca3 hod. Jenže ty potvory už nemají tuto lod skladem. Nevíš či nevíte jak je donutit aby jí vyrobily? A ještě jedna otázečka co znamená jedna Tazura,či jedna mizura.
Když si koupíš víc Poslů (nebo Delfínů,Kajmanů apod.) , a uděláš z nich vesmírné obchodníky, tak ti reputace u všech ras půjde velmi rychle nahoru. Je potřeba mít co nejvíc objevených sektorů (je jich 157). A až budeš mít dost kreditů, tak třeba začneš stavět komplexy, a i tímto způsobem jde rasová reputace nahoru.
Amd Athlon 5600+Box, 2GB Ram 800MHZ, Ati radeon HD 2900 512MB, 400GB HD, 19" LCD
-
-
Dík už sem to našel hned je člověk o něco chytřejší.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Tak sem si pořídil druhou nákladní lod (Delfín ) . A chci se zeptat jestli na vesmír obchod. musím znovu vycvičit pilota na skušenost 8. Protože jsem do lodi nainstaloval všechno co má můj první Posel který už nějakou dobu obchoduje (a zdárně) jako vesm.obchodník , jenže i když má položku vesmírného obchodníka přístupnou tak se nic neděje. Tak si myslím že stejně jako ten první bude muset získat obchodnické ostruhy. Že jeto tak.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Buton. wrote:Tak sem si pořídil druhou nákladní lod (Delfín ) . A chci se zeptat jestli na vesmír obchod. musím znovu vycvičit pilota na skušenost 8. Protože jsem do lodi nainstaloval všechno co má můj první Posel který už nějakou dobu obchoduje (a zdárně) jako vesm.obchodník , jenže i když má položku vesmírného obchodníka přístupnou tak se nic neděje. Tak si myslím že stejně jako ten první bude muset získat obchodnické ostruhy. Že jeto tak.
Každému novému obchodníkovi musíš dat nejdřív příkaz "sektorový obchodník". Až dosáhne level 8, pak teprve můžeš dát příkaz "vesmírný obchodník. Musíš to tak dělat s každým novým obchodníkem. Mě se osvědčil sektor Empires edge.Tam to jde celkem rychle.
Amd Athlon 5600+Box, 2GB Ram 800MHZ, Ati radeon HD 2900 512MB, 400GB HD, 19" LCD
-
- Moderator (České)
-
A jak je to když mi napadnou piráti obchodníka. Protože se mi to stalo po prvé. Najednou se ozvala zpráva že mi jednoho obchodníka napadli. Tak sem se mu vydal na pomoc jenže než sem tam doletěl (i za pomoci Hyp.Skok) tak mi ho vymazali s povrchu vesmírného. Umí se vůbec taková obchodní lod samostatně rozhodovat,a proč nepoužije hyper.skok.
Docela mně to nakrklo. Díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Buton. wrote:A jak je to když mi napadnou piráti obchodníka. Protože se mi to stalo po prvé. Najednou se ozvala zpráva že mi jednoho obchodníka napadli. Tak sem se mu vydal na pomoc jenže než sem tam doletěl (i za pomoci Hyp.Skok) tak mi ho vymazali s povrchu vesmírného. Umí se vůbec taková obchodní lod samostatně rozhodovat,a proč nepoužije hyper.skok.
Vesmírný obchodník si po určité době nakoupí několik stíhacích dronů, které při přepadení vypustí, aby měl šanci na únik. Někdy skočí do jiného sektoru, někdy ne. Sám nevím proč. Bohužel nejde zabránit tomu, že někteří obchodníci (a někdy se to stává velmi často) nepřežijí.
V tomto případě buď znova LOAD, nebo ho oželet a hrát dál.
-
No je možné, že zrovna neměl EC pro skok. To zjistíš když to loadneš a jukneš se mu do nákladového prostoru. Jinak si nejsem jistej zda jej užívá k útěku hned nebo až od nějakého ranku. Každopádně nejvyšší rank UT je 25.Buton. wrote:A jak je to když mi napadnou piráti obchodníka. Protože se mi to stalo po prvé. Najednou se ozvala zpráva že mi jednoho obchodníka napadli. Tak sem se mu vydal na pomoc jenže než sem tam doletěl (i za pomoci Hyp.Skok) tak mi ho vymazali s povrchu vesmírného. Umí se vůbec taková obchodní lod samostatně rozhodovat,a proč nepoužije hyper.skok.
A pokud si jej vybavil i zbraní je možné, že se snažil s útočníky bojovat

-
tak stíhací drony již nakoupil ato 12 ks. A rank či skušenost má 26.
Možnost aby se zapojil do boje nebo bránil jeli napaden nemá nastavenou.
Myslel sem si že když bude napaden tak se bud schová do nějaké základny,nebo rovnou skočí do jiného sektoru.
Tak sem si dal tu práci a od posledního loadu sem ho sledoval. Asi po hodine hraní se v sektoru Proud vesmírné trávy objevili piráti . Schválně sem ho pozoroval jak se zachová .Tak ze začátku se nic nedělo určitě je musel vydět jak se kněmu blíží,ale onic se nepokusil. Potom to začalo.
obklíčiliho a začalo peklo. Teprve jak naněj začali pálit tak vypustil všechny Drony. A letěl si poklidně dál. Bylo mi jasný že to má spočítaný a taky že mněl. Brzy vyřídili Drony a během několika málo vteřin mu schodili štíty a bylo vymalováno. takže jestli není někde v nastavení možnost aby použil Hyp.Skok. když ho napadnou, tak si myslím že ho to ani nenapadne. Maximálne vypustí Drony.A nebo mu pořídit bojovou lod která byho střežila,ale nato zatím nemám.
P.s není někde na netu seznam lodí a jejich paramerů co jsou v této hře.
Možnost aby se zapojil do boje nebo bránil jeli napaden nemá nastavenou.
Myslel sem si že když bude napaden tak se bud schová do nějaké základny,nebo rovnou skočí do jiného sektoru.
Tak sem si dal tu práci a od posledního loadu sem ho sledoval. Asi po hodine hraní se v sektoru Proud vesmírné trávy objevili piráti . Schválně sem ho pozoroval jak se zachová .Tak ze začátku se nic nedělo určitě je musel vydět jak se kněmu blíží,ale onic se nepokusil. Potom to začalo.
obklíčiliho a začalo peklo. Teprve jak naněj začali pálit tak vypustil všechny Drony. A letěl si poklidně dál. Bylo mi jasný že to má spočítaný a taky že mněl. Brzy vyřídili Drony a během několika málo vteřin mu schodili štíty a bylo vymalováno. takže jestli není někde v nastavení možnost aby použil Hyp.Skok. když ho napadnou, tak si myslím že ho to ani nenapadne. Maximálne vypustí Drony.A nebo mu pořídit bojovou lod která byho střežila,ale nato zatím nemám.
P.s není někde na netu seznam lodí a jejich paramerů co jsou v této hře.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
-
Ano mněl ener.član. 800ks. Zajímavé je to že když jsem to pustil dnes a přemýšlel jsem jak se vyhnout zničení tak se tam ti piráti už neukázali.Přitom včera když sem to nahrál znovu tak se pokaždý ukázali na tom sammém místě.Jinak sem si konečně vycvičil druhého pilota do lodi Delfín. sice nemá žádné zbraně a rychlostí taky neoplívá,ale zato se doněj docela vejde a hlavně má 5x25MJ štíty.takže si myslím že případné napadení bymohl nějakou dobu vydržet než se schová či skočí(tedy jestli skočí).
Scháním Impulzní generátor otřesů. Neví někdo kde se dá kopit,protože sem zkoumal všechny sektory které mám zatím objevené a nikde sem naněj nenarazil. A ještě dotaz když bych chtěl prodat lod kterou pilotuje vycvičený pilot ,prodám jen lod bez pilota nebo i spilotem. díky.
Scháním Impulzní generátor otřesů. Neví někdo kde se dá kopit,protože sem zkoumal všechny sektory které mám zatím objevené a nikde sem naněj nenarazil. A ještě dotaz když bych chtěl prodat lod kterou pilotuje vycvičený pilot ,prodám jen lod bez pilota nebo i spilotem. díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
ni pokud ma na palube zbran kterou muze pouzit(jen kdyz mu ji tam das ty protoze to s cim obchoduje se nepocita) tak bude bojovat a skoro vzdycky prohraje misto aby skocil...
ja radsi na UT pouzivam Mercury(Posly)
kdyz prodas lod tak i s pilotem pokud ho predtim nepresunes do jine lodi
ja radsi na UT pouzivam Mercury(Posly)
kdyz prodas lod tak i s pilotem pokud ho predtim nepresunes do jine lodi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Ahoj
X3 hraju teprve tejden a musim uznat ze to je hroznej zrou casu . Diky tomuhle foru sem se hodne naucil presto porad tapu ve spouste veci . Ted me pali tohle :
Mam dva obchodniky ( proste sem lode priradil ke komplexu a dal jim prikaz " OBCHODNI ZASTUPOVANI " ) jak ty obchodniky vymenim ??? chtel bych aby ten uspesnejsi vedl mou novejsi a lepsi lod !!! Klasickej prikaz PRERADIT PILOTA mi nak NEFUNGUJE
2) Krome obchodniho softveru 3 mam fsechno ale u pilota neni zadny cislo jakej ma level pouze je z novacka prez tusim 3 zmeny OBCHODNIK .... je to tim ze neni vesmirnej obchodnik a pouze zastupuje KOMPLEX nebo je to necim jinym ( nejsem si jistej estli pro VESMIRNEJ OBCHO POTREBUJU obchd. softver 3 )
zatim dik za rady urcite este budu otravovat
X3 hraju teprve tejden a musim uznat ze to je hroznej zrou casu . Diky tomuhle foru sem se hodne naucil presto porad tapu ve spouste veci . Ted me pali tohle :
Mam dva obchodniky ( proste sem lode priradil ke komplexu a dal jim prikaz " OBCHODNI ZASTUPOVANI " ) jak ty obchodniky vymenim ??? chtel bych aby ten uspesnejsi vedl mou novejsi a lepsi lod !!! Klasickej prikaz PRERADIT PILOTA mi nak NEFUNGUJE

2) Krome obchodniho softveru 3 mam fsechno ale u pilota neni zadny cislo jakej ma level pouze je z novacka prez tusim 3 zmeny OBCHODNIK .... je to tim ze neni vesmirnej obchodnik a pouze zastupuje KOMPLEX nebo je to necim jinym ( nejsem si jistej estli pro VESMIRNEJ OBCHO POTREBUJU obchd. softver 3 )
zatim dik za rady urcite este budu otravovat

-
- Moderator (České)
-
sektorovej obchodnik se dela jak ???? to je ten prikaz " OBCHODNI ZASTUPOVANI " ????
Prave ze chci mit UT prave setrim na Mk.3 .......
prvni pilot uz ma hodnost " NAKLADNI PILOT " druhej je teprve " NOVACEK " a bo sem koupil POSLA TANKER chci aby ho pilotoval ten lepsi a ja z neho udelal UT .....
Komplex mam v sektoru BARIERA ( psenice , maso a rizky ) este chci nasetrit na ELEKTRARNU a PALIRNU a mam plne sobestacnej komplex kterej snad bude vydelavat dost penez
. Sice nevydelavam MILION za hodinu ale neco tam kapne . Jakou skladbu komplexu kde se tocej prachy DOPORUCUJE 5 ze 6 ASTRONAUTU ???
A kde ???
DIK za rady ......
Prave ze chci mit UT prave setrim na Mk.3 .......
prvni pilot uz ma hodnost " NAKLADNI PILOT " druhej je teprve " NOVACEK " a bo sem koupil POSLA TANKER chci aby ho pilotoval ten lepsi a ja z neho udelal UT .....
Komplex mam v sektoru BARIERA ( psenice , maso a rizky ) este chci nasetrit na ELEKTRARNU a PALIRNU a mam plne sobestacnej komplex kterej snad bude vydelavat dost penez

A kde ???
DIK za rady ......
-
- Moderator (České)
sektorovy obchodnik a obchodni zastupovani je uplne jiny script pokud chces sektoroveho(a potom samozrejme vesmirneho) obchodnika musis tam koupit prave ten obchodni soft mk.3(musi mit urcite vybaveni napr. min 25MJ stit a vetsinu softu abys ho mohl na 8 urovni prepnou na vesmirneho)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
. Sice nevydelavam MILION za hodinu ale neco tam kapne . Jakou skladbu komplexu kde se tocej prachy DOPORUCUJE 5 ze 6 ASTRONAUTU ???
A kde ???
DIK za rady ......[/quote]
Spousta rad je v topicu KOMPLEXY - RADY A TIPY.Najdeš tam i návody, kde a co tam postavit. Sám mám několik komplexů, které jsou tam popsány a fungují sqvěle.

A kde ???
DIK za rady ......[/quote]
Spousta rad je v topicu KOMPLEXY - RADY A TIPY.Najdeš tam i návody, kde a co tam postavit. Sám mám několik komplexů, které jsou tam popsány a fungují sqvěle.
-