Steam i nie tylko - promocje, dyskusje i komentarze

Dyskusja na tematy nie powiązane z x-grami

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Do niedzieli w poludnie jest powtorka z dotychczasowych promocji muve.pl
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Zgodnie z listopadowym przeciekiem odnosnie promocji na Stemie - od teraz do 3 stycznia trwa swiateczna promocja.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

To ja z innej beczki.

Jak ktoś posiada Just Cause 2 to właśnie niedawno wyszedł multiplayer mod. Jak sama nazwa wskazuje pozwala to na panoszenie się po obszarze Panau i sianie zniszczenia w trybie wieloosobowym. Trochę w to pograłem - fajne. Jak znajdzie się serwer na którym jest po 1000 osób (dużo jest takich) to w popularniejszych miejscach można FPS policzyć na palcach jednej ręki, a przy okazji przekonać się na własne oczy jak wygląda totalny chaos.

Tak czy owak wrażenia miłe - polecam chociaż spróbować :)
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

No i znowu ja. Tym razem w innej sprawie. Jakiś czas temu na platformie Steam pojawiła się nowa opcja - steam trading cards. Aż do teraz nie interesowałem się tym. Dziś jednak trochę powymieniałem i mam 2 nowe odznaki. W razie jakby ktoś miał zbędne karty lub chciał się wymienić to ja się zgłaszam na ochotnika :)
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

W sumie mozesz to zbierac albo szybko sprzedawac na rynku, gdy cena jeszcze w miare.

Przez te kilka dni sprzedalem troche powtarzajacych sie kart i zdublowanych broni z Counter'a i jestem do przodu o kilka euro. Bedzie w sam raz na jakas gierke ;)

Na stronie glownej apki steama warto glosowac na gry w promocji, 3 voty i wpada karta.
We want the Boron back!
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

Hmm ? Tego głosowania nie ogarniam.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

na stronie glownej steama jest co 7 godzin glosowanie na gre ktora bedzie obnizona przez nastepne 7 godzin, wchodzisz klikasz vote i po sprawie, 3 voty karta.
We want the Boron back!
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

Szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem ... może to dlatego że prawie nigdy nie wchodziłem na sklep :P Raczej nie zdążę uzbierać na odznakę ale w każdym bądź razie dzięki.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Obecnie raczej nie ma nic ciekawego w promocji. Może FarCry3, w przecenie nazrazie 15 Euro, ale raczej poczekam do 2 stycznia na zakończenie promocji :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wiadomo może kiedy będzie GTA V na PCty?
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Jesli by wyszlo to... moze pod koniec roku? Nie miej jednak, ponoc ma byc...
We want the Boron back!
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

FarCry3 już za 7,49 €, poczekam do jutra, może zejdzie jeszcze troszkę :).
Metro Last Light za 10,19 €, też poczekam...
bufi
x4

Post by bufi »

Sauron11 wrote:FarCry3 już za 7,49 €, poczekam do jutra, może zejdzie jeszcze troszkę :).
Jutro to juz bedzie 'po ptokach'. Poza tym FC3 nie zejdzie juz poniżej 75%.

[edit]
A tak btw, dobry ten FarCry?
P.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Zajebisty jest. Skyrim Just Cause w tropikach jednym slowem :D Gierka juz na samym poczatku wkreca niczym niezly film.

Najbardziej denerwujacy w FC3 jest uplay. Badziewie, ktore mozna zaliczyc do oprogramowania typu malware. Jednym slowem jest to taka lipna wersja steama od ubisoftu i pomimo ze gre masz na steamie dodatkowo uruchamia sie zamulony uplay.
Proponuje brac Far Cry 3 wersje deluxe z dodatkami, akualnie za 9.99
We want the Boron back!
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Dlaczego po ptokach? Wg licznika promocja trwa do dzisiaj do godziny 19-tej naszego czasu.
Liczyłem, że może zejdzie cena na 80%, chyba tyle max schodzą jak teraz widzę (Tomb Raider, Dark Souls). Zawsze to parę centów :).

PS. chyba że masz na myśli, że wyczerpią się klucze do FarCry'a, jest to możliwe?
Kajdorf
x4

Post by Kajdorf »

Te noworoczne promocje na steamie miały dużo powtórzeń z początku grudnia. To wtedy było najwięcej ciekawych zniżek, Border2 GOTY miał zniżkę 75%. A z tej to zależy co kto lubi, jest np. DarkSoul, Anno 2070, Ciwilizacja, Company of Heroes2. Tomb Raider (chociaż za całą serią nie przepadam to ta część mi się bardzo podoba). Steam ostatnio promuje gry niezależne, a jak komuś nie przeszkadza grafika to jest kilka fajnych perełek w gatunku RPG. Można powiedzieć że porobiłem spore zakupy na tych promocjach, w końcu cały rok się oszczędzało na to. :P

Co do odznaki świątecznej. Nie ma max granicy tworzenia. Przy normalnych grach jest 5 poziom, a tutaj mam już 6. Dodatkową kartę można także dostać za wytworzenie odznaki w jakiejś grze.

Jakby co to mój login na steamie: Kajdorf
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Dishonored 7,49€
X-COM 9,99 €
Metro LL 10,19 € (może stanieje na 7,49 €)

Moje typy poza FarCry3 :)
bufi
x4

Post by bufi »

Czy u was tez dzis steam sie muli? Nawet do ekwipunku ciezko sie dostac.

P.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Muli i to bardzo, serwery sa przeladowane
We want the Boron back!
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Coś nie zawsze te oferty takie korzystne na Steam, np. Dishonored GOTY za 13,59 €, a na Allegro teraz za 48 zł.

Return to “Polskie / Polish Off Topic”