X Rebirth

Moderator: DJ Die

Rosta
x3

Post by Rosta »

tak pro me patril pribeh mezi nejdulezitejsi veci takze pro me jen + :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
plynak
x3tc

Post by plynak »

Rosta wrote:tak pro me patril pribeh mezi nejdulezitejsi veci takze pro me jen + :)
Problem s pribehem je, ze drive ci pozdeji skonci. A ja si nedovedu predstavit litat dal ve vesmiru jen s jednou lodi. To uz tu bylo s Darkstar One...
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
R8antik
x3

Post by R8antik »

Chcou tam dát to "virtuální " lítání v těch různých dronech , kdyby to šlo i v lodích , tak by se to dalo , teoreticky neexneš , když tam vlastně fyzicky nejsi . A nemuselo by to jít ani poznat , jestli ovládáš mateřskou loď nebo něco jiného , kromě , snad změny kokpitu a zmenšeného množství ovládat "něco".
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No jo, jenže to vypadá, že ovládat budeš moct jenom ty drony. Ostatní lodě budou zjevně řízeny standartním autopilotem, což je pěkně k ničemu, pokud ho od TC zásadně nepředělali, protože autopilot v jakýmkoliv X byl docela průser.
R8antik
x3

Post by R8antik »

Tak to se nejspíš přidám k výše popsaným , počkám jak to bude vypadat a až bude mod na ovládání více lodí(pokud bude) tak do toho jdu .
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ono taky moc jiných možností než čekat ani není.
plynak
x3tc

Post by plynak »

R8antik wrote:Chcou tam dát to "virtuální " lítání v těch různých dronech , kdyby to šlo i v lodích , tak by se to dalo , teoreticky neexneš , když tam vlastně fyzicky nejsi . A nemuselo by to jít ani poznat , jestli ovládáš mateřskou loď nebo něco jiného , kromě , snad změny kokpitu a zmenšeného množství ovládat "něco".
To je prave to. Neumres. Kde je pak nejake vzruseni, nejaka snaha o to prezit? Takhle jen tupe poletis s tim, ze prinejhorsim drone udela bum a nic vic.

Souhlasim, ze nezbyva nez cekat, ale po vsech tech informacich u mne Rebirth hodne klesl na zenricku ocekavani.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

To pravděpodobně klesl u každého. Jinak i já souhlasím s tím, že na jednu stranu je sice fajn, že takhle ve hře neumřeš, ale to pak ztrácí zčásti to kouzlo nebezpečí. Teda pokud v každé lodi nepovezeš náklad za půl miliardy kreditů :D
bakterius
x4

Post by bakterius »

no, nic moc s tou jednou lodou .. X beynd frontier bol len s jednou, mal som radost ked som ju zlepsoval a po zniceni Xenon M0 mi dali tie najlepsie dela a stity co boli k dispozicii a citil som sa namakane...ale... zrazu som zistil ze pribeh sice skoncil ale zostal taky ako ked partnerka pred vrcholom zrazu odbehne na zachod... sice som mal najlepsie kanony a stity v hre, ale uz som ju potom nezapol.. a eraz uz ked som si zvykol na lepsie, zase sa to vrati do ej jednej lode?? este mi povedia ze mi zase nejaky uzernicky teladi pozicia 1000 cr z 1000% urokom a daju mi lod bez seta tak dakujem ale nechcem.. - x-tended 3.0 ked vijde to isti
MartinKopilec
x3tc

Post by MartinKopilec »

Váš dotaz:
Dobrý deň.
Už viac ako rok sa vie o tom, že má prísť pokračovanie série X a preto by som rád vedel či budete robiť preklad vy alebo Cenega. A ak áno ako rýchlo viete hru vydať v CZ jazyku od oficiálneho dátumu kedy vyjde.

P.S.
Váš preklad je oveľa lepší.

S pozdravom
Martin Kopilec

Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že se Vám náš překlad líbí. Hru X Rebirth u nás bude vydávat Cenega a v jejich aktuálním vydavatelském plánu vidím, že ji směřují na srpen letošního roku. Předpokládám však, že se jedná pouze o odhad a že přesné datum vydání české verze zatím neznají. O X Rebirth bohužel nic nevím, ale tentokrát by Cenega mohla mít usnadněnou práci tím, že už má k dispozici překlad z X3: Terran Conflict, který třeba půjde částečně využít. Nebo možná plánují svěřit lokalizaci externímu týmu (jako v případě Skyrimu nebo Risen 2), který by ji mohl stihnout dokončit včas (klidně i souběžně s vydáním hry v zahraničí). Opravdu těžko odhadovat.

S pozdravem
Martin Kovář
Toto mi odpisali z CINEMAXu takze je viac ako iste ze to bude robit Cenega. Mame sa teda na co tesit. Plus ked sa k tomu pridaju zmeny o ktorych tu citam tak som rad ze sa to nevola X4 ale X: Rebirth pretoze ak by nieco posrali a stratili by aj najvernejsich zakaznikov stale je to sanca ze dostanu rozum a budu mat kde pokracovat.
Myslim si ze prave preto ze su mensia firma a nie nejaky herny gigant mali by viac pocuvat svojich zakaznikov pretoze oni sami najlepsie vedia co by ta hra este potrebovala a co je uz moc.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Dobrý... já abych pravdu řek, já se stejně snažil vždycky jet podle anglických mluvených hlášek, popravdě mi ten překlad mezi TC a Reunionem nijak moc jinej nepřijde, ale to je jen můj pocit. Nicméně, to je sice hezký, že plánujou hru vydat v češtině letos v srpnu, ale to by se taky musela dostat ven v vůbec v angličtině. Přiznám se, že jsem to v poslední době nějak nesledoval, ale žádný zprávy o vydání jsem nezachytil. Uniklo mi za těch několik málo měsíců něco?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak mě ještě napadla jedna věc ohledně té jedné lodě, i když to je nejspíš až moc optimismu naráz. Dobrý by bylo, kdyby byla normálně možnost si kupovat lodě a ta jedna, kterou nemůžete opustit, by byla jen něco jako záchraný modul, který vždycky nějak připojíte k lodi a pak ji ovádáte a pokud prostě nestihnete z lodě zdrhnout dřív, než jí zničej, tak máte smůlu. Nicméně nic takovýho ve videích Egosoftu to nenaznačuje (myšlen design lodí), takže to je nejspíš zbytečný doufat.
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

Mno a taky je možný že se používání jiných lodí odemkne po dohrání příběhu.Nák se mi pořád nechce věřit že by opravdu tolik chtěli nas*rat comunitu.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Mně právě taky ne. Jestli první díl byl pouze s jednou lodí, pak kdyby dali i do dalších dílů pouze jednu loď, tak by to teď nebylo tak strašný. Nebo to bude jak u některejch jinejch her, na začítku daj výběr a pak to zůstane až do konce hry se všemi plusy i mínusy. Ale už je vydání blízko,počkám, co o tom napíšou první obětavci :)
Oslik
x3tc

Post by Oslik »

Marně pátrám po alespoň trochu konkrétnější prognóze co se data vydání týče. Jsem slepý nebo žádná taková info není k dispozici ?
Jediné co jsem našel je jejich zmínka v poutači "vydání se očekává v roce 2012" ...
Rosta
x3

Post by Rosta »

A nebo možná chcou počkat na vydání Windows 8.
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Nebo to možná odsouvají s tím, že narychlo dodělávají možnosti ovládní dalších lodí. Jinak si teda nejsem jistej, ale vydal Egosoft všechno tak nějak se zpožděním nebo je to jen u Rebirthu?
Rosta
x3

Post by Rosta »

To kdybych věděl. V době vydání TC jsem neměl PC, takže zda opozdili vydání TC nevím ani u starších.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Vím, že u TC se zpozdil jenom český překlad, a to tak, že o dost. Nevím, jak anglická verze.
vlasticz
x4

Post by vlasticz »

vypadá to na vydání až někdy v roce 2013 :shock:

Return to “Česky / Czech X-Forum”