Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak s tím Iontovým disruptorem sem jelen .
Ani možnost odinstalovat tam není. Jen instal.Nemůže to býti tím že ho chci nacpat do lodí Bourač? Jinak sem ho chtěl prodat,ale nikde ho nechtějí.A takovejch Kr to stálo.
[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to je tim ze tahle zbran do bourace dat nejde takze se nenainstaloval a ani odinstalovat jit nemuze prodat ho muzes v nejakem servisnim docku kde jich bud maji malo nebo je nemaji vubec
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak sem zjistil do kterých lodí této třídy jde nainstalovat.
Názvy mám v ang.

Boron Mako,
Boron Mako Sentinel
Boron Mako Vanguard

Jen do té co vlastním nejde nainst. Stím prodáváním máš pravdu protože jak sem koukal tak sklady mněli plný proto mi to nechtěli vzít.
Jak to tak vidím budu muset koupit jednu stěchto lodí. Náhodou počeštěné názvy někdo nezná?
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ceske nazvy neznam ale pokud vim tak to muze nainstalovat i argonska Nova coz je jedna z nejlepsich stihacek
jen si s touto zbrani davej pozor protoze ma tendenci preskakovat na jine lode takze muze zpusobit ze zasahnes pratelskou lod a prijdes o reputaci
Buton.
x3

Post by Buton. »

Ta Nova je zatím pro mne drahá . Jinak díky za rady.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
R8antik
x3

Post by R8antik »

Buton. wrote:Tak sem zjistil do kterých lodí této třídy jde nainstalovat.
Názvy mám v ang.

Boron Mako,
Boron Mako Sentinel
Boron Mako Vanguard

Jen do té co vlastním nejde nainst. Stím prodáváním máš pravdu protože jak sem koukal tak sklady mněli plný proto mi to nechtěli vzít.
Jak to tak vidím budu muset koupit jednu stěchto lodí. Náhodou počeštěné názvy někdo nezná?
Žralok mako(Šťastné planety,Velký Útes).Ž.M.Sentinel-Ochránce(Oceán fantazie),
Ž.M.Vanguard-Útočník(Hranice Království,Hlubiny Ticha???) :wink:
Buton.
x3

Post by Buton. »

Díky hnedka se tam jedu podívat. Jinak sem ukořistil již druhou pirátskou lod jménem chrt. Takovou práci mi to dalo než sem se dostal do sektoru kde sem ji mohl speněžit. A jen sem se dostal do doku kde to šlo tak mi zaní nabízeli směšných 1200kr. Tak sem si řekl že ji nechám opravit jako že potom bude cena odost vyšší. Zlatý voči to sem si tedy naběhl oprava mně stála okolo 30,000kr a když sem ji chtěl následně prodat ,tak mi zaní nabídli upocenejch 20,000. Takže sem nic nevidělal,ale prodělal. Příště se stakovou poničenou lodí asi nebudu vůbec zabívat.Do šrotu sní.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

kdyz uz jsi ji zajal tak ji nekam posli obcas ma na palube jeste nejake zbrane coz cenu zvysi ale nikdy lod neopravuj pokud ji nechces pouzivat
Buton.
x3

Post by Buton. »

Koukl sem se ještě předtím do nákl. prostoru a nic nemněla.
Jinak bych se zeptal na pár věcí. Potřebuji vybavit svoji lod Posel štítem 25MJ a skok.pohonem. Aby mohl být vesmírným obchodníkem.Už je na urovni 8 takže ještě tyto dvě věci a mněl by splnovat kriteria ves.obch.
Ten skok.pohon nebude problem sehnat,ale ten štít 25MJ ten mi tedy dává zabrat. Když už sem ho konečně sehnal kde ho mají (zdůraznuji MAJÍ) a když se tam dostanu tak sklady jsou prázdný. Takže když sem ho konečně oběvil a na sladě mněli 6ks tak sem zjistil že potřebuji zvíšit rasovou hodnost či reputaci Byl jsem v sektoru u Paranidu. Plnil jsem různá přání na stanicích jako dovez ener.články nebo jsem přispěl asi 60,000kr na nějaký jejich kněžskej svátek. No a najednou sem mněl požadovanou skušenost. Tak se vydám zpět do továrny na štíty, a červené zabarvení je pryč tak si říkám konečně ho koupím. A co se nestane ZASE MNĚLI SKLADY PRÁZDNÝ.Takovou práci a ty kur.. to zase nemají. Kde dělám chybu. A ještě jeden dotaz. Všiml jsem si že když dám obchodníkovi za ukol sebrat vše co se dá sebrat v určeném sektoru,tak při obchodování nic stoho co sebral nechce prodat. např. má ve skladovém prostoru už delší čas sebranou Rudu, přitom sem ho nachytal že sní už taky obchodoval poté následně prodal,ale tu co sebral ve vesmíru tu tam pořád má a né ji prodat. díky za rady a sorry za delší čtení.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

zkus se podivat do sektoru pod prezidentovym koncem(ci jak se to jmenuje v cestine) mel by tam byt komplex na vyrobu strednich stitu tam se vyrabi 25mj stity a mohli by je tam mit

nj s tim je problem obchodnik proste to co ma na palube pred spustenim ignoruje pokud do hry nepridas script ktery tohle chovani meni tzn musis to prodat rucne
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak ani tam je nemněli skladem. Vždycky když sem oběvil sektor kde by je mohli mít tak je budto nemněli ,nebo bych si musel zase zvednout u té či jiné rasi reputaci. chvíli sem si už říkal že se snad namně domluvili,ale potom sem se znovu podíval do sektoru Paranidí a helemese jeden štít tam byl. Takže honem sem zapnul skok.pohon a už sem si to nakládal do nákl.prostoru. Jeden ukol sem si splnil ato že už mám jednoho (zatím) vesm.obchodníka. Chvíli sem ho kontroloval zda použije skoko.pohon. ale po chvíli už byl vtahu. Takže to funguje. Jen co mi nastřádá pár Kr tak se poohlédnu po lepší lodi než mám tedka (bourače). Jinak díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
McMarty
x3

Post by McMarty »

Ahoj vsem,
mam na vas dotaz, zakoupil jsem X3 CZ a protoze jsem z jinych simulatoru zvykly letat s kokpitem, stahnul jsem z Egosoftu X3Cocpit mod1.3. Nainstalil a poprve spustil hru, jake bylo me prekvapeni, kdyz se zadny kokpit neobjevil. Udelal jsem neco spatne? Prosim moc o radu, diky.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

gomecz
x3

Post by gomecz »

nerad bych vyvolaval flame, ale muj nazor na kokpit je dost kategoricky.

akorat to prekazi ve vyhledu a zabira misto tam kde by mohla byt uzitecna informace. kdyby to bylo na me, tak si zrusim kokpit i v aute... :-D
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

gomecz wrote:nerad bych vyvolaval flame, ale muj nazor na kokpit je dost kategoricky.

akorat to prekazi ve vyhledu a zabira misto tam kde by mohla byt uzitecna informace. kdyby to bylo na me, tak si zrusim kokpit i v aute... :-D
Naprosto s tebou souhlasim... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Buton.
x3

Post by Buton. »

Ahoj.
Tak sem si konečně našetřil něco přes 3,000,000Kr a rozhodl jsem se si pořídit lepší lod. moje Stávající je Argon Buster (Bourač) M4. A chci se zeptat do které bojové lode bych měl jít samozřejmně tak do 2,000,000Kr
Díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
gomecz
x3

Post by gomecz »

Buton. wrote:A chci se zeptat do které bojové lode bych měl jít samozřejmně tak do 2,000,000Kr
Díky.
bezpochyby NOVA
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

doporucil bych spis Nova Vanguard ta je sice za 2.8mil ale to s plnou vybavou a je lepsi nez normalni nova(normalni stoji tusim 2.4mil) ale rozhodne se obe vyplati
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak se to u mně mnění jak koukám z hodiny na hodinu už můžu investovat 4,000,000kr . Ten můj zatím jediný obchodník je peknej drak . Jak tak lítám po sektorech a navštěvuji loděnice,abych si už konečně vybral lod podle mého gusta,tak koukám a na kontě mi přibyl další milion. Když si vzpomenu na svůj první tvrdě vydřený milion tak tedka se nestačím divit jak to přibívá.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jo kdyz mas nejaky zaklad tak to jde rychle hlavne si kup lod ve verzi L at nemusis shanet vybaveni kdyz uz na to mas tak se to rozhodne vyplati neco malo usetris a hlavne ti to usetri spoustu casu pokud nemaji L tak si chvili pockej

Return to “Česky / Czech X-Forum”