Może jakieś podsumowanie...X3...sprzęt

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

sonen
x2

Post by sonen »

Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Chopaki! Uszy o góry! Zanim X3 ujrzy kurz na naszych półkach sklepowych, te karty będą poniżej 500 zł! :D

A tak w ogóle, to kolega BQB sieje defetyzm! Czy są przewidziane jakieś kary za sianie defetyzmu? Np. wieszanie za zadnie nogi? :twisted: :P

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Jones Abrahams wrote:Chopaki! Uszy o góry! Zanim X3 ujrzy kurz na naszych półkach sklepowych, te karty będą poniżej 500 zł! :D
Tak, ale wczesniej niz X3 pojawi sie (off topic) nastepca Morrowinda - Oblivion...
http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm
;)
BQB
x2

Post by BQB »

Też wyczekuję na tą pozycję, Ale TES4 poczeka trochę, zanim go kupię odrazu, zwłaszcza jak wyjdą do niego dodatki.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Marcybiskup wrote:Tak, ale wczesniej niz X3 pojawi sie (off topic) nastepca Morrowinda - Oblivion...
A miałem taki fajny dzień... I ZEZNANIA podatkowe zaniosłem do skarbowego, i nawet Pani powiedziała, że dobrze wypełniłem... A tu Marcyś takiego psikusa mi zrobił :cry: XBOX-a se kupię czy jak? Nie, taniej wyjdzie jak założę bazę danych, do której będę wpisywać wszystkie ciekawe tytuły wraz z wymaganiami sprzętowymi i pogram sobie w rok, albo dwa po premierze...

Pozdrawiam
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Jones Abrahams wrote::cry: XBOX-a se kupię czy jak?
Sorki, dalem zly link, bo do screenow z Xboxa. Juz jest pecetowy. :)
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Marcybiskup wrote:Sorki, dalem zly link, bo do screenow z Xboxa. Juz jest pecetowy. :)
Nie, nie, Marcyś, to nie robi! Może trochę "w domyśle Lenin" ale ja po prostu znam trochę tę serię i wymogi sprzętowe są łatwe do przewidzenia. No moim obecnym sprzęcie nie ma szans! O konsoli myślałem zamiast pasienia peceta, ale wtedy znalazłbym walizki pod drzwiami :wink:

pozdrawiam
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Ech, ja tam mam wątpliwosci, czy X3 mi pójdzie. X2 potrafi się u mnie ciąć (nie jest to jeszcze slideshow, ale prawie) w najniższych detalach, to co dopiero X3...
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Eh, chyba nerkę sprzedam :) (I tak mam dwie) :headbang:
A na serio ty chyba musiałbym mieć własną fabrykę kart graficznych, by było dla mnie możliwe pyknięcie w x3 w full w 2006 roku :(
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

RAFIO wrote:Eh, chyba nerkę sprzedam :) (I tak mam dwie) :headbang:
A na serio ty chyba musiałbym mieć własną fabrykę kart graficznych, by było dla mnie możliwe pyknięcie w x3 w full w 2006 roku :(
Ja się bedę cieszył, jak popykam w x3 choćby w najnizszych detalach. Bo coś mi się nie chce wierzyć, że egosoft tym razem przyłozy się do optymalizacjii kodu...
BArt_X
x2

Post by BArt_X »

Ja się tam jakoś specjalnie nie martwię, jestem prawie pewnien, że kupię za dwa tygodnie 9500PRO na allegro. Kompka mam słabego, ale myślę, że na 1024x768 płynnie sobie raczej pogram, w końcu 9500PRO po OC nie odbiega zbyt wiele osiągami od 9700 a stąd juz blisko do 9800 :) Wogóle nie widze sensu w pakowanie dużej kasy w kompa. Ja teraz juz tak duzo nie gram, więc fajny sprzęt mi nie potrzebny. Po prostu szkoda mi kasy, wolę kupić cos innego :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”