Co zrobić?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

plusq
x2

Post by plusq »

Echh "wondows" bedzie musial jeszcze dlugo poczekac na reinstalke - bardzo jej nie lubie :x :wink:
Hm zastanawia mnie tylko to ze zadne inne przerywniki nie powoduja wyjscia z programu tylko ta podczas stawiania fabryki... Moze plik jaki uszkodzony...naprawde nie wiem :?

A wlasnie:Da sie wylaczyc gdzies cut scenki?

Dzieki za reply
Shay Hulud - Giver and Taker - The Maker

To boldly go where no Man has gone before.
Fighting on land, sea in air and space. Above and Beyond.
Na chwałe piechoty na wieczną sławe jej imienia.
BQB
x2

Post by BQB »

Sprawa najważniejsza, jaki masz zaisiacz, czy kupywałeś nowy, czy też został ze starego sprzętu? Weź uruchom motherboard monitor i zobacz, czy Ci napięcia nie skaczą podczas gry (włącz logowanie), MBM
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Wydaje sie ze masz problem z uszkodzonym plikiem.

Cut-scenki przerywa sie klawiszem Esc.
Gdy tylko sie zacznie nacisnij Esc i po sprawie. Ja juz dawno nie ogladam ich tylko escejpuje :)
plusq
x2

Post by plusq »

Kerrick:
Niestety esc'pa probowalem juz na poczatku i zawsze to samo :(

To tak jakby juz samo rozpoczecie tej akurat cut scenki powodowalo problem. Moze jakby sie dalo sprawic zeby cut scenka nie startowala wogole...

Moze to faktycznie uszkodzony pojedynczy plik - tyle ze dosc specyficznie bo zamiast wrocic do gry wyrzuca z niej. Czy dalo by sie z kads sciagnac taki pliczek zeby sprawdzic czy to ten problem?

BQB:
Jak tylko zapoznam sie z tym programem to sprobuje, ale plyte glowna wczesniej wymienialem na w miare nowa a potem pod nia karte graficzna dobieralem. Tylko czy to mozliwe zeby akurat podczas tej jednej scenki tylko problem wystepowal. No chyba ze pisales na poprzednie posty to wtakim razie glupio mi za moj egocentryzm :wink:

Dzieki serdeczne za wsparcie i rady bo sam sobie raczej nie poradze i jestem wdzieczny ze mi pomagacie :)
Shay Hulud - Giver and Taker - The Maker

To boldly go where no Man has gone before.
Fighting on land, sea in air and space. Above and Beyond.
Na chwałe piechoty na wieczną sławe jej imienia.
BQB
x2

Post by BQB »

Ale powiedz, jaki masz zasilacz i jaką kartę graficzną. Czy ta karta ma osobne zasilanie przez moleksa? Jeśli ma, to czy masz pod ten przewód podpięte coś innego jeszcze oprócz karty grafiki?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”