! OT ! - nagrywarka DVD: co wybrać?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Jejku-jej... ten NEC to prawdziwe cudo, poza tym, że muszę załatwić sobie jakiś gucio program do nagrywania DVD. Napęd cichy (naprawdę bezgłośny!), szybki, tackę podaje i chowa błyskawicznie (zrobiłem test: nacisnąłem wysunięcie w DVD LG, a potem w NEC'u. Zgadnijcie, która tacka była wysunięta szybciej?).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
Na dwoje babka wróżyła. To naprawdę może być to i to. Ale stawiam na LG. Miałem, DVD wprawdzie, ale juz drugiego bym nie chciał.
Sprawdź z innym napędem, a może po prostu z czymś Ci się gryzie? Niby nie powinna, ale...
Pozdrawiam
Sprawdź z innym napędem, a może po prostu z czymś Ci się gryzie? Niby nie powinna, ale...
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
-
Oczywiście, że żart!Gamer77 wrote:Mam nadzieje, ze to byl tylko zartJakby co to na PM. BTW, mam do pchnięcia SG1 na DVD (sezony 1 - 7, 5 płytek)., bo zaraz poprosze adminow zeby kontrolowali Twoja skrzynke PM
Spoiler
Show
Już spieszę z zamataczeniem... eee... wyjaśnieniem: jeden odcinek ma około 350 MB, na sezon przypada jakieś 22-25 odcinków, pytanie: na ilu płytach DVD zmieszczą się sezony 1-7? Proste dodawanie ujawnia ukryty żarcik -> 22*7*350MB=53900MB=52,64GB/4,7GB=12 płyt DVD. 

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ