Data spotkania

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Jaką datę preferujesz na spotkanie?

Poll ended at Wed, 11. May 05, 10:39

30 kwietnia
1
6%
7 maja
15
94%
Oba terminy mi pasują
0
No votes

Total votes: 16

Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Prawdziwe aniołki! :twisted:

Niewarto tutaj oszukiwać, gdyż ta ankieta pozwoli oszacować jaka moc ludzi przybędzie na spotkanie
Spoiler
Show
powyżej 100 zorganizujemy koncert z Bayerfull`em,
powyżej 1000 z Perfektem,
powyżej 10000 zrobimy sobie partię X2,
a powyżej 11485 będą nam oddawać "1%"
PS.Apropo, bardzo mnie ciekawi Sauronku... Czy my jesteśmy grzeczni, tzn. czy jesteś bardzo zapracowany, czy raczej kulturka!
Spoiler
Show
Nawet nie pytam o przyczyny pojawienia się tematu o netykiecie
Pozdrawiam
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Gargoil wrote:PS.Apropo, bardzo mnie ciekawi Sauronku... Czy my jesteśmy grzeczni, tzn. czy jesteś bardzo zapracowany, czy raczej kulturka!
Pełna Kulturka :D W porównaniu do forum np. ogólnego angielskojęzycznego to tu panuje prawdziwa sielanka.

U nas nie ma za dużo pracy... i dobrze i oby tak dalej :D
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Dzięki za podpowiedź o logowaniu. To było dokładnie to!
W pracy powiedziałem że nie mają co liczyć na weekend 7,8 maja.
Nie mogę się doczekać. :D :) 8) :P :wink: :twisted:

Pozdrawiam
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
BQB
x2

Post by BQB »

No to teraz, jak tylko będę miał kasiorkę, to odrazu kupuje bilet na pociąg.
BQB
x2

Post by BQB »

Marcyś, wiemy, że Sau ma 2 m wzrostu, może ty też się jakoś opiszesz?
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Pamiętam że jakiejś stronce (hmm Klarixa?) były zdjęcia fanów x2 - i było chyba zdjęcia Saurona :D
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

No dobra, ujawnię się :D
Zapraszam tutaj:
http://plrecmotocykle.riders.pl/ktojestkto.php?id=169
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Neiklot
x3ap

Post by Neiklot »

:o Sauron, to ty?? :o Zawsze myślałem, że mash to Oko wymalowane na czole :P. A tak na serio, to faktycznie było gdzieś tam zdjęcie Saurona :idea:...

- Pozdro
- Neiklot
[ external image ]
----------------------
Konflikt Splicki jeszcze trwa!
BQB
x2

Post by BQB »

No to jak sauron się ujawnił, to i ja to zrobię http://www.psst.btx.pl/grupowicze/dane/bqb.htm
Tyle, że zdjęcie ma już jakieś 9-10 lat, zbytnio się nie zmieniłem, poza tym, że przytyłem :lol:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

No to podsumowując jest już 13 zgłoszonych osób i trzy ujawnione. BQB, ja i Pavlo, który chyba ujawnia się w avatarze? :wink: :D
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Sau ---> :D:D:D

Jak znajde jakieś zdjęcie to wrzucę - albo cuś się zeskanuje
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Dobra, niech będzie... ja z profilu wyglądam tak:

"Moje zdjęcie"

Stan na 23 kwietnia tegoż roku (godzina 16:10).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
xor
x2

Post by xor »

Moje zdjecie z dowodu mam a avatarze, wiec nie powinno byc problemu ze zidentyfikowaniem mnie.
:lol:
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Oki xor - poznamy cię po Wielkiej Stopie :D
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

BQB wrote:Marcyś, wiemy, że Sau ma 2 m wzrostu, może ty też się jakoś opiszesz?
Wedlug mnie Sau moze miec i ze 3 metry... Co do mnie, sprawa przedstawia sie banalnie. Wszystko srednie (a propos, zauwazylem jak zawyzaja miare na ubraniach, ostatnio pasowaly na mnie spodnie XXL - dziwne...) Znaki szczegolne - pingle, wiecznie usmiechnieta geba i notoryczny brak czasu (pisze o tym, bo to podobno widac :P ). W necie jedyne dostepne moje zdjecie znajduje sie tu: http://www.pbase.com/marcys/image/34669340 Przepraszam, to tylko odbicie...
BQB
x2

Post by BQB »

Muszę zaplanować powrót, do której planujemy tam być? Bo jak się kupi odrazu powrotny bilet, to jest taniej (w tym miesiącu muszę oszczędzać). Jeśli całą noc, to nie ma problemu :D , jeśli do północy, to też nie widzę problemu. Ale chciałbym wiedzieć.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Jestem za tym żeby całą noc siedziec - ale to juz chyba bardziej od przyjezdnych zalezy...

Zdjęcie fatalne... ale cóż :D Byłem po jakimś bankiecie w pracy :D
xor
x2

Post by xor »

1. bede nocowal w Wa-wie, wiec bede upraszal kogos o udostepnienie kawalka miejsca - bede mial oczywiscie spiwor.
2. juz to napisalem w innym temacie - ale i tu porusze - jesli ktos pojedzie z daleka InterCity, niech rozwazy oplacalnosc zakupu biletu weekendowego - szczegoly tu: http://www.intercity.pl/36
BQB
x2

Post by BQB »

Dobra, ja pojawię się 15:51, a odjadę następnego dnia o 05:50. Mam nadzieję, że będzie możliwość być tak długo w kafejce (wezmę śpiwór na wszelki wypadek) jutro a najpóźniej po jutrze będę rezerwował bilet, jak się nie uda, to będę coś innego kombinował.
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Nie masz się co martwić, jakby coś, rozpalimy ognisko pod pałacem zbierzemy się w kupę i będziemy ogrzewać się ciepłotą własnych ciał.
Xor będzie stał na rękach i śpiewał 'Keine Grentzen' po norwesku. Jeśli w kosmosie bez grawitacji da się przeżyć łapiąc i jedząc kosmiczne muchy, wprawdzie z Sayą, ale zawsze to nas nic nie wykrószy. :D
To już tak blisko, niemogę się doczekać. Aż żona widzi zmianę zachowania i węszy romans przez internet. Ale te baby są beznadziejne. :headbang:

Pozdrawiam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”