Choc odpoczywam troche od X, to nie znaczy, ze nie myszkuje po innych grach (zawsze trzeba miec jakis wentyl bezpieczenstwa - albo kilka, prawda?).
Ostatnie nowinki/wrazenia:
1. Morrowind - wiem, ze pare osob gra(lo) - wyszlo kilkanascie spolszczonych modow do polskiej wersji, w tym gratka dla fanow SW: caly ubior, czy raczej pancerz lowcy nagrod Bobba Fety! Wyglada wspaniale, ciekawe jakie ma wspolczynniki
2. Half Life2 - fakt, ze trzeba miec Internet do rejestracji, by w ogole zagrac, to skandal!!!

Ja nie mam w ogole gniazdka telefonicznego w domu i na razie nie zanosi sie, zebym mial - a piratem nie jestem zainteresowany.
3. W zwiazku z tym mocno wkurzony wydalem przeznaczone na HL pieniadze na inny cel - Vampire The Masquerade: Bloodlines. Cud, miod, palce lizac - trzeba tylko lubic gotyckie klimaty... Wreszcie gra FPP, gdzie mozna byc pelnowartosciowym wampirem - i do tego swietna przygodowka z elementami wolnego wyboru i rozwijania postaci. Taki Deus Ex (albo Morrowind), tylko lekko horrorowaty. Procz broni dodatkowe wampirze zdolnosci. Superman wysiada. Polecam!