Po włączeniu gry z nowym patchem, miłą nowością był głos postaci (kiedyś instalowałem angielską łatkę na polską, ale z tego zrezygnowałem...), ale komputer pokładowy ma jakby zły loop: zamast "not availabile" mówi: "ilabile not ava"

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Witam, Stalovy gdzieś to już było (prawdopodobnie u adam00 w temacie o jego skryptach. masz tu sznurek:Stalovy wrote:Podobnie jak u Enzo, mam napis Formation. Inne:
1. W konsoli poleceń statku, w Specjalnych, mam teraz 3 (w 1.3 były 2) opcje; pierwsza opcja to "Zbierz towary", druga "Zbierz towar" a trzecia opcja to "ReadText2010-501" (po prawiej stronie, w 'opisie' tej opcji, jest "[ReadText2011-501]". Co to jestJak to naprawić? Help!
2. Podobnież jak powyżej, ale w Handlowych, pojawiła mi się dodatkowa opcja "ReadText2010-401" (jej opis to"[ReadText2011-401]"). Również pliz help!
eee... jednak nie zadziałała metoda z zamianą nazw plików, opisana przez adam00, nie wiem, czy da się to naprawić w jakiś inny sposób... buu, jaki ja jestem nieszczęśliwy...PD12972 wrote:Witam, Stalovy gdzieś to już było (prawdopodobnie u adam00 w temacie o jego skryptach. masz tu sznurek:Stalovy wrote:
Podobnie jak u Enzo, mam napis Formation. Inne:
1. W konsoli poleceń statku, w Specjalnych, mam teraz 3 (w 1.3 były 2) opcje; pierwsza opcja to "Zbierz towary", druga "Zbierz towar" a trzecia opcja to "ReadText2010-501" (po prawiej stronie, w 'opisie' tej opcji, jest "[ReadText2011-501]". Co to jest Jak to naprawić? Help!
2. Podobnież jak powyżej, ale w Handlowych, pojawiła mi się dodatkowa opcja "ReadText2010-401" (jej opis to"[ReadText2011-401]"). Również pliz help!
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... c&start=60
Stalovy już rozwiązał problem. Ja zreszt też (cholerny notatnik, nie róbcie w nim bo przy zawijaniu wierszy wszystko spieprzy).PD12972 wrote:Sorki , ale u mnie zadziałało z tym że mam te teksty w consoli po angielsku.eee... jednak nie zadziałała metoda z zamianą nazw plików, opisana przez adam00, nie wiem, czy da się to naprawić w jakiś inny sposób... buu, jaki ja jestem nieszczęśliwy...