Gonerzy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

j77jack
x2

Gonerzy

Post by j77jack »

Stalowy poddal niezly pomysl na nowy cel gry :D !!! :D :D
Zaczynsz jako Xenon- mozesz dokowac i kupowac u nich i Piratow.
Cel gry wiadomy gra a,laBorg niech wygra najlepsza rasa!!!
Tylko trzeba by jakis mod skolowac zaby cie Xenoni nie atakowali i dawali dokowac :wink:
Marcybiskup
x3ap

Re: Gonerzy

Post by Marcybiskup »

Jones Abrahams wrote:Eee tam! Jak dla mnie wygląda na typowego krypto-borona :lol: pozdrawiam
Panie Jones, fakt, ze nie udzielam sie ostatnio na forum, nie oznacza, ze mozesz pan znowu zaczac wypisywac chocby najbardziej zakamuflowane paszkwile i plamic boronska nacje! :twisted:

Spoiler
Show
Psssst! Jones, chodz pan tu blizej, powiem panu na ucho, ze w drugiej wersji gry - patrz HARDCORE XTREME - mam wielka ochote na smazone rybki. Boro wydaja najfajniejsze okrzyki, a te splickie juz mi obrzydly... ;) Ale o tym sza!
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

j77jack wrote:Stalowy poddal niezly pomysl na nowy cel gry :D !!! :D :D
Zaczynsz jako Xenon- mozesz dokowac i kupowac u nich i Piratow.
Cel gry wiadomy gra a,laBorg niech wygra najlepsza rasa!!!
Tylko trzeba by jakis mod skolowac zaby cie Xenoni nie atakowali i dawali dokowac :wink:
Po pierwsze, to ja tylko zmodyfikowałem pomysł j77jack'a. Jemu należą się zaszczyty :P
Po drugie... stalovy. V, nie W. :wink:
Po trzecie: Trzeba by jeszcze "wymusić" na Xenonach, aby pomagali w tym "zaszczytnym" celu, a nie tylko "nie atakowali i dawali dokować"...

Znacie jakiegoś kogoś, kto potrafiłby taki mod napisać?
Marcy wrote:
Spoiler
Show
Psssst! Jones, chodz pan tu blizej, powiem panu na ucho, ze w drugiej wersji gry - patrz HARDCORE XTREME - mam wielka ochote na smazone rybki. Boro wydaja najfajniejsze okrzyki, a te splickie juz mi obrzydly... Ale o tym sza!
Oj, nieładnie, panie Marcy, nieładnie ;)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
j77jack
x2

Gonerzy

Post by j77jack »

STALOVY- POPRAWNIE I PRZEPROSINY :oops:
i nie badz skromny
Sau, że Piraci, to rozumiem, z czegoś muszą żyć, za coś mięsko Argnu kupić, ale Xenoni? Czy te
(maszyny)

znają coś takiego jak pieniądz i handel?

to twoja wypowiedz dala mi ten pomysl :wink: na krucjate Xenonow!!!
ad3. Xenoni nie musza pomagac wystarczy jak sie nie beda platac pod nogami, oraz DUUUUUZZOO kasY, mysle ze eskadra 2xM2odyseusz, + 2Msliptow + 2M teladii, plus jakas drobnica wystarczy aby przetrzepac cywilizacji skore :twisted: ,a dokowanie u Xenonow potrzebne na naprawy i zakupy-bez tego po spadku reputacji moze byc ciezko,z naprawami i uzupelnianiem sprzetu.Jak kupie w/w zabawki do Eskadry i zbiore troche kasy(chyba cos ok 500.000.000 powinno starczyc) zaczne nowy topic: KRUCJATA XENONOW :twisted:
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Marcybiskup wrote:
Spoiler
Show
Psssst! Jones, chodz pan tu blizej, powiem panu na ucho, ze w drugiej wersji gry - patrz HARDCORE XTREME - mam wielka ochote na smazone rybki. Boro wydaja najfajniejsze okrzyki, a te splickie juz mi obrzydly... ;) Ale o tym sza!
Traitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Indoctrine wrote:Traitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
No i po co czyta te bzdury? Przeciez ospoilerowane byly, zeby osoby o wrazliwej duszy, szlachetnym sercu i empatycznym rozumie nie czytaly. Niech sie juz nie burzy, to byl jednorazowy skok w bok :roll: :wink: , nawet jakbym chcial, to nie mam czasu na te bluznierstwa. Na razie w przestrzeni stoja juz dwie boronskie stacje - po obu stronach splickiego imperium. Zgadnij, po co skupuja bron? Twoj sojusznik Gangrel ;)
qui-stay-gon
x2

Post by qui-stay-gon »

hmmmmm krucjata xenońska to mi się podoba.
(normalnie na codzień preferuje zachowanie teladiańsko-xenoskie)

duża grupa xenonów jak by się przetoczyła przez sektory argonów i boronów zbierając złom z pokonanego wroga i składając go w gotowe statki w swoich lotniskowcach. to miała by szanse na zwycięstwo

NIECH ŻYJĄ XENONI MASZYNY THE BEST
niech zysk będzie z wami
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

do wyprodukowania moda mógłby się zabrac "nasz" specjalista od skryptów :D
:)
MatrixPL
x4

Post by MatrixPL »

A właśnie, widział ktoś Adama :?:
MikelluS
x3tc

Post by MikelluS »

Witam Wszystkich na tym forum .Piszę po raz pierwszy bo mam problem w X2 , a mianowicie brak mi jakiejlkolwiek rangi u gonerów brak jej nawet w informacji o pilocie mam tam pokazaną rangę handlową, bojową a także rangi u wszystkich ras prócz gonerów :( Może mi ktoś pomóc?
Zdaję sobie sprawę że wszyscy grają w X3 : TC, ale może znajdzie się ktoś kto pamięta jeszcze X2
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Z tego co pamietam to w grze wyswielane byly statystyki popularnosci gracza wsrod ras w tym takze u gonerow, aczkolwiek trzeba bylo miec najpierw kontakt z ta rasa aby pojawila sie w rankingu.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
MikelluS
x3tc

Post by MikelluS »

Dzięki za odpowiedź:) Kontakt z Gonerami mam bo kupuję u nich polisy i urządzenia transportowe, więc niby wszystko ok ale to nie pomaga bo nie mam ich w rankingu :?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”