Zaczynsz jako Xenon- mozesz dokowac i kupowac u nich i Piratow.
Cel gry wiadomy gra a,laBorg niech wygra najlepsza rasa!!!
Tylko trzeba by jakis mod skolowac zaby cie Xenoni nie atakowali i dawali dokowac

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Panie Jones, fakt, ze nie udzielam sie ostatnio na forum, nie oznacza, ze mozesz pan znowu zaczac wypisywac chocby najbardziej zakamuflowane paszkwile i plamic boronska nacje!Jones Abrahams wrote:Eee tam! Jak dla mnie wygląda na typowego krypto-boronapozdrawiam
Po pierwsze, to ja tylko zmodyfikowałem pomysł j77jack'a. Jemu należą się zaszczytyj77jack wrote:Stalowy poddal niezly pomysl na nowy cel gry!!!
![]()
![]()
Zaczynsz jako Xenon- mozesz dokowac i kupowac u nich i Piratow.
Cel gry wiadomy gra a,laBorg niech wygra najlepsza rasa!!!
Tylko trzeba by jakis mod skolowac zaby cie Xenoni nie atakowali i dawali dokowac![]()
Oj, nieładnie, panie Marcy, nieładnieMarcy wrote:SpoilerShowPsssst! Jones, chodz pan tu blizej, powiem panu na ucho, ze w drugiej wersji gry - patrz HARDCORE XTREME - mam wielka ochote na smazone rybki. Boro wydaja najfajniejsze okrzyki, a te splickie juz mi obrzydly... Ale o tym sza!
Traitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marcybiskup wrote:SpoilerShowPsssst! Jones, chodz pan tu blizej, powiem panu na ucho, ze w drugiej wersji gry - patrz HARDCORE XTREME - mam wielka ochote na smazone rybki. Boro wydaja najfajniejsze okrzyki, a te splickie juz mi obrzydly...Ale o tym sza!
No i po co czyta te bzdury? Przeciez ospoilerowane byly, zeby osoby o wrazliwej duszy, szlachetnym sercu i empatycznym rozumie nie czytaly. Niech sie juz nie burzy, to byl jednorazowy skok w bokIndoctrine wrote:Traitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()