Moim zdaniem uruchamianie jakiegokolwiek skryptu czy jak tam wolicie mod-a przed skończeniem gry jest bez sensu , psuje zabawe.
Zreszta każdy moze sobie taki mod ( skrypt ) zrobic.
Ale mam pytanko.
Gdzie są mody lub skrypty oficjalnie zaaprobowane prze Egosoft np. z dodatkowymi komendami.
Troszkę mnie denerwuje fakt ze niemogę ustawić na moich stakach komendy : PATROLUJ i wskazać tracy między sektorami ( żeby statek latał sobie przez kilka sektorów tam i z powrotem i niszczył szkodniki )
Niechce korzystać z inny modów bo wtedy niemożna grać w temat główny gry. Narka.
kody do x 2
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
Używanie skryptów samo w sobie nie psuje wątku gry, warto tylko się zastanowić czego się używa, jak ktoś sobie da maks kasy na starcie to potem niech się nie dziwi, że nie widzi w grze sensu.
To, że w MWM nie ma znaczka "modified" to dlatego, że ten znaczek jest przez twórców moda specjalnie ukryty
Nie ma skryptów "oficjalnych", chodzą słuchy, że będą autoryzowane po wyjściu patcha 1.4.
Do patrolowania polecam mojego AS.Guard, opis w wątku: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=51537
To, że w MWM nie ma znaczka "modified" to dlatego, że ten znaczek jest przez twórców moda specjalnie ukryty

Nie ma skryptów "oficjalnych", chodzą słuchy, że będą autoryzowane po wyjściu patcha 1.4.
Do patrolowania polecam mojego AS.Guard, opis w wątku: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=51537
-
Dzieki
Dzieki .
Ale narazie powstrzymam sie przed dodawaniem czegokolwiek bo jestem po misji :
w ktorej zginol moj kumpel a tatko lezy w szpitalu i narazie nic sie dalej niedzieje , sam niewiem czemu
i niedowiedzialbym sie gdyby cos sie jednak zchrzanilo , wiec poczekam az cos sie zacznie dziac.
Narazie spadam czyscic sektor xeonow na polnoc od Black hole sun , zostaly ni tylko 2 k i 1 j .
Narka
Ale narazie powstrzymam sie przed dodawaniem czegokolwiek bo jestem po misji :
Spoiler
Show
w ktorej zginol moj kumpel a tatko lezy w szpitalu i narazie nic sie dalej niedzieje , sam niewiem czemu
Narazie spadam czyscic sektor xeonow na polnoc od Black hole sun , zostaly ni tylko 2 k i 1 j .
Narka
Poland