kody do x 2

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Tomcio
x2

Moim zdaniem

Post by Tomcio »

Moim zdaniem uruchamianie jakiegokolwiek skryptu czy jak tam wolicie mod-a przed skończeniem gry jest bez sensu , psuje zabawe.
Zreszta każdy moze sobie taki mod ( skrypt ) zrobic.
Ale mam pytanko.
Gdzie są mody lub skrypty oficjalnie zaaprobowane prze Egosoft np. z dodatkowymi komendami.
Troszkę mnie denerwuje fakt ze niemogę ustawić na moich stakach komendy : PATROLUJ i wskazać tracy między sektorami ( żeby statek latał sobie przez kilka sektorów tam i z powrotem i niszczył szkodniki )
Niechce korzystać z inny modów bo wtedy niemożna grać w temat główny gry. Narka.
Poland
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

W MWM masz te komendy i możesz grać w główny wątek gry.A czy jest on zaaprobowany przez Egosoft to nie wiem. W każdym razie przy używaniu go i skryptów w nim zawartych nie ma napisu modified.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Tak naprawde jednym ze skryptow uzytych w zestawie MWM jest skrypcik usuwajacy napis "modified". ;)
adam00
x4

Post by adam00 »

Używanie skryptów samo w sobie nie psuje wątku gry, warto tylko się zastanowić czego się używa, jak ktoś sobie da maks kasy na starcie to potem niech się nie dziwi, że nie widzi w grze sensu.

To, że w MWM nie ma znaczka "modified" to dlatego, że ten znaczek jest przez twórców moda specjalnie ukryty :D

Nie ma skryptów "oficjalnych", chodzą słuchy, że będą autoryzowane po wyjściu patcha 1.4.

Do patrolowania polecam mojego AS.Guard, opis w wątku: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=51537
Tomcio
x2

Dzieki

Post by Tomcio »

Dzieki .
Ale narazie powstrzymam sie przed dodawaniem czegokolwiek bo jestem po misji :
Spoiler
Show

w ktorej zginol moj kumpel a tatko lezy w szpitalu i narazie nic sie dalej niedzieje , sam niewiem czemu
i niedowiedzialbym sie gdyby cos sie jednak zchrzanilo , wiec poczekam az cos sie zacznie dziac.

Narazie spadam czyscic sektor xeonow na polnoc od Black hole sun , zostaly ni tylko 2 k i 1 j .
Narka
Poland

Return to “Polskie / Polish X-Forum”