[X2] Jak zaprzyjaznic sie z paranidami

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Piasecznik
x2

Post by Piasecznik »

Dokładnie.
Dodam jeszcze że podobną sytuację mam teraz u Splitów.
Teraz to jedyna rasa na negatywie. Walcze z piratami, xenonami i khakami u nich a ranking mam coraz bardziej negatywny.
No cóż, powalcze do 99% i przeskoczy na pozytyw :D
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

U Spilitów masz pewnie Nieprzyjaciel. To że rosną procenty to nie znaczy że źle tylko że dobrze :D. Patrz na to od dołu. Im więcej procentów tym lepiej (zupełnie jak w życiu :D)
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Piasecznik
x2

Post by Piasecznik »

Siet! Kumam teraz :)
Ten status jest jak dla umiejętności przedsiębiorczych i bojowych.
Każdy segment o danej nazwie ma zakres punktowy od 0 do 100%.
Po przekroczeniu 100% przechodzi na poziom wyższy.
Nie wiem czemu wbiłem sobie do głowy że status ma zakres od -100 do +100 przy czym nazwy są przypisane do konkretnych małych podzakresów.
:lol: :oops:
El_Dar

Post by El_Dar »

a jak poprawić stosunki z piratami ??

chodzi mi o x3 z XTM mam misje od OTAS i muszę lecieć do Habitatu a on na czerwono wiec zacząłem eksterminacje Paranidian, (jakoś mi nieprzypadli do gustu) pozatym ze teraz w centralnych sektorach paranidian wsio jest na czerwono to nic sie nie zmieniło w stosunku do piratów

aha no może zmienił się tez mój stan posiadania po sprzedaniu kilku demeterów załadowanych po brzegi ładunkiem ;) :D:D
.................................................
Adrian_Wir
x3tc

Post by Adrian_Wir »

Jeżeli chodzi o sam habitat to sprawę mogą pomóc rozwiązać hakerzy. Tyle, że najpierw trzeba ich znaleźć w... habitacie ;)
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

No wlasnie, to samo pytanie. Piraci sie na mnie obrazili. Eskortowalem swoja flota wynajeta orke z light of heart do home of light. Przez wszystkie piracie sektory musialem bronic giganta bo piraci mu dokuczali. Teraz za to wszystkie ich bazy sa wrogie i jest na mnie wiecej atakow. Dodatkowo piraci rozrzucaja miny miazdzace. Czy w tym wypadku tylko save ratuje ?
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
Adrian_Wir
x3tc

Post by Adrian_Wir »

Sprawdź czy na pewno wszystkie. Jeżeli tak, to spróbuj trochę pograć. Może z czasem (i twoimi nieświadomymi działaniami) powoli będą coraz mniej agresywni. U mnie tak było.

P.S. I tu prośba do kolegi LeWaRa o szybkie spolszczenie tego moda, który pozwala wykupować reputacje u różnych ras ;)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

A nie przestawił ci się stosunek do Piratów na Wrogi, sprawdź i ustaw na Przyjazny, wtedy przynajmniej cześć Habitatów będzie na niebiesko.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

El_Dar wrote:a jak poprawić stosunki z piratami ??
chodzi mi o x3 z XTM mam misje od OTAS (...)
Patrzę na datę ostatniego postu i oczom nie wierzę, że wygrzebałeś wątek sprzed 4 lat i to dotyczący panującej wtedy X2: The Threat ;).

Jeśli nawet sprawa dotyczy podobnej sytuacji, co opisana w tym starym wątku - lepiej jest założyć nowy, niż odgrzewać tak stare i twarde już jak skała kotlety ;).
Dla kontynuacji tego tematu założcie nowy wątek, z oznaczeniem [X3 XTM] w temacie. Ten wątek zostanie zamknięty.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”