A mi ją po prostu przysłali.hehelord_jaba wrote:w empiku jeszcze nie ma a na giełdzie już dostałem!

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
levisq: Pójdziecie ale z torbamilevisq wrote:Marcy ... idziemy kupic po 10 szt na Wolumenie pojdzie po 7dych bez problemu:Ppozdrawiam
Widzisz - przekonwertowalem sobie tego doc-a do pdf-a. I wiesz ile zajmuje ? Ledwo troszke ponad 3MB... Oryginalny .doc ile ma - 20MB ?Dlaczego wiec dali doc-a ??????Sauron11 wrote:Niestety PLAY nie czyta forumxor wrote:ale nastepnym razem prosze jednak o pdf-ika
Dziekuje![]()
Ale słuszna uwaga. Ja następnym razem poproszę o wersję drukowaną w kolorze i twardej okładce, no i stron ma być tyle co w wersji oryginalnej
Pewnie było szybciej i taniej. Widać nie przeliczają na pieniądze bajtów na płycie a czas potrzebny do wykonania danej czynności. Nie wiem czemu dali doca, gdyby to ode mnie zależało instrukcja miałaby format dokładnie taki jak wersja USA, byłby plakat, koszulka z dobrej bawełny i karty do gry w każdym pudełku. Miały być 32 strony - a jest 16, miała być kolorowa - jest czarno-biała, miała być zabezpieczona przed kopiowaniem na płycie - a nie jest. Ja tę grę robiłem także dla siebie, więc zależało mi jak diabli, żeby było jw. i jeszcze lepiej. A że nie jest to trudno, nauczmy się z tym żyć ..xor wrote:Widzisz - przekonwertowalem sobie tego doc-a do pdf-a. I wiesz ile zajmuje ? Ledwo troszke ponad 3MB... Oryginalny .doc ile ma - 20MB ?Dlaczego wiec dali doc-a ??????![]()