Premiera X2

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

[PL]DeathEnder
x2

Post by [PL]DeathEnder »

lord_jaba wrote:w empiku jeszcze nie ma a na giełdzie już dostałem!
A mi ją po prostu przysłali.hehe :lol:
DeathEnder
levisq
x3tc

Post by levisq »

W Empiku Blue City stoi jak wół na honorowym miejscu:))

pozdrawiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nawet w Leclercu na Chomiczowce (Wawa) jest pare ;)
levisq
x3tc

Post by levisq »

Marcy ... idziemy kupic po 10 szt na Wolumenie pojdzie po 7dych bez problemu:P
:lol:
pozdrawiam
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

levisq wrote:Marcy ... idziemy kupic po 10 szt na Wolumenie pojdzie po 7dych bez problemu:P :lol: pozdrawiam
levisq: Pójdziecie ale z torbami :P :) Play wypali nowe na miejsce brakujących szt.
Wczoraj wypytywałem w Empiku w Galerii Mokotów w Wawie - mieli 20 szt. ale rorzeszły się tego samego dnia jak świeże bułeczki. Mają mieć nową dostawę. Sprzedawca jest wielbicielem serii, a nie lubi Freelancera, więc mamy swego człowieka w tym przybytku :D :D
Jeśli gdzieś gry nie ma to pewnikiem była ale została wykupiona :D

[PL]DeathEnder: Manual jest w pliku Worda i się otwiera bez problemu. Problem musi leżeć po stronie Twojego sprzętu.
levisq
x3tc

Post by levisq »

Sauron, wczesniej wejdziemy w uklad z Khaak coby zmietli z powierzchni Ziemi wszystkie wytwornie CD :P

pozdrowienia z Company Pride
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

levisq, jestes prawdziwy Johnny Walker :D
levisq
x3tc

Post by levisq »

Marcy...
Taaaa... Turystyka to moje hobby a najlepiej jak to jest X-tremalna turystyka (niekoniecznie na fleku...) :lol:

pozdrawiam
xor
x2

Post by xor »

Male ale : pomysl z dokumentacja w .doc jest baaardzo nietrafiony. Powinna byc w pdf-ie. Przykladowo ja sobie jej nie otworze - nie bede kupowal Offica zeby przeczytac instrukcje do x2... :D Owszem, jest cos takiego jak OpenOffiec, ale to tez zajmuje sporo. W pracy sobie przekonwertuje do zjadliwej postaci przez AcrobatReadera, ale nastepnym razem prosze jednak o pdf-ika :)
Dziekuje
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

xor wrote:ale nastepnym razem prosze jednak o pdf-ika :)
Dziekuje
Niestety PLAY nie czyta forum :wink:
Ale słuszna uwaga. Ja następnym razem poproszę o wersję drukowaną w kolorze i twardej okładce, no i stron ma być tyle co w wersji oryginalnej 8)
levisq
x3tc

Post by levisq »

Ale słuszna uwaga. Ja następnym razem poproszę o wersję drukowaną w kolorze i twardej okładce, no i stron ma być tyle co w wersji oryginalnej
szczerze mowiac dodalbym ze 20 zl do gry jak by taka instrukcje oferowali... :D

pozdrawiam
xor
x2

Post by xor »

Sauron11 wrote:
xor wrote:ale nastepnym razem prosze jednak o pdf-ika :)
Dziekuje
Niestety PLAY nie czyta forum :wink:
Ale słuszna uwaga. Ja następnym razem poproszę o wersję drukowaną w kolorze i twardej okładce, no i stron ma być tyle co w wersji oryginalnej 8)
Widzisz - przekonwertowalem sobie tego doc-a do pdf-a. I wiesz ile zajmuje ? Ledwo troszke ponad 3MB... Oryginalny .doc ile ma - 20MB ?Dlaczego wiec dali doc-a ?????? :?: Konwersja zajela mi nascie sekund... Jakosc oczywiscie taka sama.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

xor wrote:Widzisz - przekonwertowalem sobie tego doc-a do pdf-a. I wiesz ile zajmuje ? Ledwo troszke ponad 3MB... Oryginalny .doc ile ma - 20MB ?Dlaczego wiec dali doc-a ?????? :?:
Pewnie było szybciej i taniej. Widać nie przeliczają na pieniądze bajtów na płycie a czas potrzebny do wykonania danej czynności. Nie wiem czemu dali doca, gdyby to ode mnie zależało instrukcja miałaby format dokładnie taki jak wersja USA, byłby plakat, koszulka z dobrej bawełny i karty do gry w każdym pudełku. Miały być 32 strony - a jest 16, miała być kolorowa - jest czarno-biała, miała być zabezpieczona przed kopiowaniem na płycie - a nie jest. Ja tę grę robiłem także dla siebie, więc zależało mi jak diabli, żeby było jw. i jeszcze lepiej. A że nie jest to trudno, nauczmy się z tym żyć ..
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”