Dlaczego!!!!!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

toda

moja slaba konfiguracja a pieknie chodzi

Post by toda »

powiem wam tak:

moj sprzet to

PIII 866, 256 MB RAM, Asus Radeon 9200 128 MB, W2K Pro Sp3

gierka chodzi ladnie, przycina sie naprawde bardzo rzadko.
MErLiNek

Post by MErLiNek »

na początku witam wszystkich 8)
teraz mam takie pytanko, bo widze ze rozgorzala mocna dyskusja na temat plynnosci gry
takze pytam tych ktorzy juz troche graja i maja pojecie jak sie gra sprawuje, moja konfiguracja:
Duron 1600@2000,
Radeon 9100 64 mb
512 DDR
Win XP SP1
teraz moje pytanko :) czy ta gra bedzie na takim sprzecie chodzila plynnie, oczywiscie bez jakis "wodotryskow" wlaczonych, nawet w pozniejszych momentach gry gdy bede mial juz np rozbudowana flote itp itd :)
Pozdrowionka 8)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Zobacz tutaj: http://members.lycos.co.uk/gamer77/phpBB2/index.php
Na tym forum (X-Universe) znajdziesz krotki artykul (Co zrobic aby X2 dzalalo plynnie) o odpowiedniej konfiguracji.
MErLiNek

Post by MErLiNek »

dzieki
tylko szkoda ze nie przekopiowales np tego artykuliku tutaj, znowu rejestracja, jak zaczne dostawac znowu maile z jakimis bzetami to zaczne gryzc :evil:
MErLiNek

Post by MErLiNek »

tak szczerze to srednie te porady :(
sredniej klasy komp ma grafe radka 9600 pro, dla poczatkujacych (cokolwiek mialoby to znaczyc) grafika fx 5600, a tu widze posty ludzi ktorzy o takich kartach nawet nie marza, sam sie do nich zaliczam, poprostu mnie narazie na taka grafike nie stac, takze panowie, moze troche realizmu, i nie zachowujcie niektore gazety komputerowe, bo te konfiguracje to doslownie wyciagniete z jakiejs gazety ktorej sie wydaje ze kazdego stac na wszystko, jesli juz chcecie testowac to proponuje inne ustawienia, komp high-endowy taki jaki jest
sredni to procek 1600-2000 do tego grafika fx 5200 lub radek 9100/9200,
a dla poczatkujacych to procek ok 1000-1400 do tego grafika MX 4 lub radek 8500
ramy hmm no mozna zostawic, ale dla poczatkujacych to raczej 256 ramu
mysle ze to odda lepsze realia,
pozdrawiam

*edit male poprawki jezykowe :P
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Gram sobie od kilku dni w polsk? wersj?(nareszcie!) na sprz?cie archaicznym nieco:
1.2 Athlon, GF2 Ti GTS, 512 DDR, i nie narzekam, cho? powy??cza?em sporo bajerów:)

Ale mnie zale?y na przyjemno?ci z gry a nie tylko ogl?dania bumpmapingu czy innego piero?stwa co na mojej karcie nie chodzi:D
Do dzi? czasami zapuszczam Frontiera, a to o czym? ?wiadczy:D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”