powiem wam tak:
moj sprzet to
PIII 866, 256 MB RAM, Asus Radeon 9200 128 MB, W2K Pro Sp3
gierka chodzi ladnie, przycina sie naprawde bardzo rzadko.
Dlaczego!!!!!!
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
na początku witam wszystkich
teraz mam takie pytanko, bo widze ze rozgorzala mocna dyskusja na temat plynnosci gry
takze pytam tych ktorzy juz troche graja i maja pojecie jak sie gra sprawuje, moja konfiguracja:
Duron 1600@2000,
Radeon 9100 64 mb
512 DDR
Win XP SP1
teraz moje pytanko
czy ta gra bedzie na takim sprzecie chodzila plynnie, oczywiscie bez jakis "wodotryskow" wlaczonych, nawet w pozniejszych momentach gry gdy bede mial juz np rozbudowana flote itp itd 
Pozdrowionka

teraz mam takie pytanko, bo widze ze rozgorzala mocna dyskusja na temat plynnosci gry
takze pytam tych ktorzy juz troche graja i maja pojecie jak sie gra sprawuje, moja konfiguracja:
Duron 1600@2000,
Radeon 9100 64 mb
512 DDR
Win XP SP1
teraz moje pytanko

Pozdrowionka

-
- Moderator (Polski)
Zobacz tutaj: http://members.lycos.co.uk/gamer77/phpBB2/index.php
Na tym forum (X-Universe) znajdziesz krotki artykul (Co zrobic aby X2 dzalalo plynnie) o odpowiedniej konfiguracji.
Na tym forum (X-Universe) znajdziesz krotki artykul (Co zrobic aby X2 dzalalo plynnie) o odpowiedniej konfiguracji.
-
-
tak szczerze to srednie te porady 
sredniej klasy komp ma grafe radka 9600 pro, dla poczatkujacych (cokolwiek mialoby to znaczyc) grafika fx 5600, a tu widze posty ludzi ktorzy o takich kartach nawet nie marza, sam sie do nich zaliczam, poprostu mnie narazie na taka grafike nie stac, takze panowie, moze troche realizmu, i nie zachowujcie niektore gazety komputerowe, bo te konfiguracje to doslownie wyciagniete z jakiejs gazety ktorej sie wydaje ze kazdego stac na wszystko, jesli juz chcecie testowac to proponuje inne ustawienia, komp high-endowy taki jaki jest
sredni to procek 1600-2000 do tego grafika fx 5200 lub radek 9100/9200,
a dla poczatkujacych to procek ok 1000-1400 do tego grafika MX 4 lub radek 8500
ramy hmm no mozna zostawic, ale dla poczatkujacych to raczej 256 ramu
mysle ze to odda lepsze realia,
pozdrawiam
*edit male poprawki jezykowe

sredniej klasy komp ma grafe radka 9600 pro, dla poczatkujacych (cokolwiek mialoby to znaczyc) grafika fx 5600, a tu widze posty ludzi ktorzy o takich kartach nawet nie marza, sam sie do nich zaliczam, poprostu mnie narazie na taka grafike nie stac, takze panowie, moze troche realizmu, i nie zachowujcie niektore gazety komputerowe, bo te konfiguracje to doslownie wyciagniete z jakiejs gazety ktorej sie wydaje ze kazdego stac na wszystko, jesli juz chcecie testowac to proponuje inne ustawienia, komp high-endowy taki jaki jest
sredni to procek 1600-2000 do tego grafika fx 5200 lub radek 9100/9200,
a dla poczatkujacych to procek ok 1000-1400 do tego grafika MX 4 lub radek 8500
ramy hmm no mozna zostawic, ale dla poczatkujacych to raczej 256 ramu
mysle ze to odda lepsze realia,
pozdrawiam
*edit male poprawki jezykowe

-
Gram sobie od kilku dni w polsk? wersj?(nareszcie!) na sprz?cie archaicznym nieco:
1.2 Athlon, GF2 Ti GTS, 512 DDR, i nie narzekam, cho? powy??cza?em sporo bajerów:)
Ale mnie zale?y na przyjemno?ci z gry a nie tylko ogl?dania bumpmapingu czy innego piero?stwa co na mojej karcie nie chodzi:D
Do dzi? czasami zapuszczam Frontiera, a to o czym? ?wiadczy:D
1.2 Athlon, GF2 Ti GTS, 512 DDR, i nie narzekam, cho? powy??cza?em sporo bajerów:)
Ale mnie zale?y na przyjemno?ci z gry a nie tylko ogl?dania bumpmapingu czy innego piero?stwa co na mojej karcie nie chodzi:D
Do dzi? czasami zapuszczam Frontiera, a to o czym? ?wiadczy:D