XRebirth
Moderator: DJ Die
-
já nemám problém se hrou, do hry jsem si nedal ani jednu modifikaci a vždy si seženu co potřebuju. Mě už taky párkrát napadlo, když jsem danou věc těžce sháněl, že bych si to v souboru uložené pozice přepsal, ale zase jsem nevěděl, kde přesně se to má dělat. Ještě že to nevím, protože pak bych mohl podvádět a to dělám velmi nerad. Sice jsou věci, které mi vadí v ekonomice, že obchodní lodě málokdy letí do DeVriest a minimálně tam nakupují, ale já si tam postupně buduju ekonomiku v kanterské republice a už pomalu začínají kupovat asi jeden typ produktu, zbytek si prostě rozprodávám sám, nebo používám na stavbu továren.
-
Mě šlo jen o příběh co jsem dohrál a teď jsem z něj zklamaný.
( chybějící materiál mi nakonec upirátil brácha co si k tomu na hodinku sednul a obral Plutah )
Relativně krátký příběh, chaos v Albionu, bitva v DV no jako moc jsem to nepochopil, když jsme tam všechno rozsekali.
Veliká škoda že ve free hře nefunguje stejný způsob a nezačnou budovat v DV stanice jako v příběhu moc veliká škoda.
A pokračování no šlo to ale divný konec s xenony ??? To jim došly nápady, chuť, peníze či co?
PS: po konci titulkách a upoutávce, jsem už nemohl dokončit ostatní vedlejší úkoly.
Free hru hraji, mám jí docela rád, reputaci mám všude nádhernou obchodu to však tak nějak divně nepřeje. Jediné co vynáší je jídlo, energie, voda, ocelové desky, vše ostatní se mi nedaří dostat do uspokojivého plusu. V přímém ručním prodeji ano, tam se dá v krátké době vydělat jmění ale...
( chybějící materiál mi nakonec upirátil brácha co si k tomu na hodinku sednul a obral Plutah )
Relativně krátký příběh, chaos v Albionu, bitva v DV no jako moc jsem to nepochopil, když jsme tam všechno rozsekali.
Veliká škoda že ve free hře nefunguje stejný způsob a nezačnou budovat v DV stanice jako v příběhu moc veliká škoda.
A pokračování no šlo to ale divný konec s xenony ??? To jim došly nápady, chuť, peníze či co?
PS: po konci titulkách a upoutávce, jsem už nemohl dokončit ostatní vedlejší úkoly.
Free hru hraji, mám jí docela rád, reputaci mám všude nádhernou obchodu to však tak nějak divně nepřeje. Jediné co vynáší je jídlo, energie, voda, ocelové desky, vše ostatní se mi nedaří dostat do uspokojivého plusu. V přímém ručním prodeji ano, tam se dá v krátké době vydělat jmění ale...
-
-
-
já jsem rád za Teladi Outpost, tam není asi nic zakázanýho. Mě se líbí nákladní lodě teladijců, ale zase lodě na boj se mi nelíbí. Jediný co mi tam vadí, tak jsou pirátské frakce, které útočí na tvé nákladní lodě, i když jste spojenci. Oni to mají v popisu, že útočí na obchodní lodě, ale mohli by to upravit, aby neútočili na obchodní lodě spojenců.
-
Neviem čo sa udialo, ale teraz som po dlhom čase veľmi prekvapený. Mal som od verzie 3.20 savy, stanice naplnené, obchod žiadny v DeVries ... až do 3.60, už som myslel, že budem musieť zase na novo asi 5 krát stavať ... a tu patch 3.61 - obchod sa zmenil, v priebehu pár hodín som mal sklady poloprázdne, V DeVries !!! Chápete ? 5 staníc a obchody idú, lode cudzie nakupujú... včera 3 lode Splitov nakupovali na mojej stanioci... Nechápem
Čo to v tom patchi urobili ? Veď tá hra ma teraz nový rozmer
Až Nooo... na niektoré menšie nedostatky ako búranie sa lodí na dialniciach alebo pri sprevádzaní sa zasekne o stanicu a pod. 

I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
-
A další problém 
Mám v konstrukční lodi 50 stavebních dronu, ale staví jich jen 5
To samé i druhá lodi tam jich jen 32 a taktéž pracuje jen 5, do posledního patche mi to běželo správně.
Nějaká rada prosím, jak to znovu rozchodit?
Další velice divná věc, je že když ve Skunkovi zajdu do nákladového prostoru a vrátím se následně zpět do kokpitu, už nemůžu hýbat kurzorem myši. Normálně to zamrzne a myš nefunguje následně ani v menu hry, dokud hru úplně neukončím až do Windows. Po novém spuštění funguje kurzor myši normálně, ovšem opět až do vystoupení z lodi, nebo návštěvy nákladového prostoru skunka.

To samé i druhá lodi tam jich jen 32 a taktéž pracuje jen 5, do posledního patche mi to běželo správně.
Další velice divná věc, je že když ve Skunkovi zajdu do nákladového prostoru a vrátím se následně zpět do kokpitu, už nemůžu hýbat kurzorem myši. Normálně to zamrzne a myš nefunguje následně ani v menu hry, dokud hru úplně neukončím až do Windows. Po novém spuštění funguje kurzor myši normálně, ovšem opět až do vystoupení z lodi, nebo návštěvy nákladového prostoru skunka.
-
-
to jsou nejspíše bugy hry, to znamená, že se musí nahlásit, aby je opravili. Je možné, že to bude dělat více lidem, a tak to někdo nahlásí do AJ sekce. Jediná rada, hold budeš muset vydržet, než to opraví a budeš se tomu muset vyhejbat.GDAworm wrote:A další problém
-
Tam problém je aj s bojovými Arawn napríklad - mám tam stíhačov povedzme 30 a on vypustí v priestore napr. 10 a odletí hliadkovať preč, tí tam stoja jak... ale na loď sa nevrátia, proste zamrznú na jednom mieste. Riešim to tak, že ich zostrelím 
GDAWorm
Niekde som čítal, čo sa týka ovládania po patchi musíš ísť do nastavení a nahrať svoj profil ( ak máš uložený) alebo default, reštartnúť hru.

GDAWorm
Niekde som čítal, čo sa týka ovládania po patchi musíš ísť do nastavení a nahrať svoj profil ( ak máš uložený) alebo default, reštartnúť hru.
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
-
Bohužel v tom to není. Provedeno ledasco, včetně komplet nové instalace bez modů s novým nastavením a stejně se to podělá. Funguje to třeba hodinu v kuse, ale nesmím vystoupit z lodi nebo jít do nákladového prostoru. Bez modů se ovšem hodina v prostoru, aniž bys opustil loď, snad normálně hrát nedá.
-
-
-
-
Hmm, ešte viem že oheň už bude dávať poškodenie. A idú drasticky zvýšiť rýchlosť malých transportérov, napríklad Gigurum už nebude letieť len 70 m/s, ale okolo 200 m/s.
A tu je čerstvá novinka (ešte nikto nevie čo to je):
A tu je čerstvá novinka (ešte nikto nevie čo to je):
UAV report 221015- unknown structure found
http://i.imgur.com/WIwQgqP.jpg
The highly improved art department UAV discovered a new unknown ship.
The drone managed to return successfully to deliver following image.
End of report.
-
A je to tu chlapci!
Ale k expanzii ešte nemáme žiadne info
Version 4.00 Beta 2 (202854)
• New Feature: Bulletin board system to keep track of offered missions.
• New Feature: Major overhaul of external view (enabled menus, target elements, external view in highways, and more). Feedback welcome.
• New Feature: Time acceleration using SETA (feature functional but item not yet available).
• New Feature: Player ship jump drive (feature functional but item not yet available).
• New Feature: Economy logging and statistics (feature not yet functional).
• New Feature: Flight School tutorial.
• Added 'Fly to position' order selecting a position via map click (Replaces 'Fly to Zone' order).
• Added ability to interact with on event monitor while controlling drones.
• Added option to start autopilot to current mission target.
• Added radar while remote controlling drones.
• Added heat damage from engine jets.
• Added savegame compression.
• Improved small ship AI to use boost in combat situations based on pilot skills.
• Improved behaviour when following mission target using autopilot.
• Improved HUD toggle now toggles more elements and works in more cases. Feedback welcome.
• Improved mouse accuracy in menus.
• Improved station manager logic to better coordinate multiple owned ships.
• Improved FXAA colour-correction.
• Changed default setting for menu display from "Side Console"-mode to "HUD"-mode.
• Fixed being able to issue multiple transfer orders for the same wares when using ware exchange with a station.
• Fixed another scenario that could lead to incorrect amounts of unavailable units.
• Fixed incorrect quantity of bought fuel cells on 'Refuel' order if the ship had already some fuel.
• Fixed several bugs with Marauder Pirates not being able to steal dropped containers from their targets.
• Fixed several cases resulting in ships getting stuck when following other ships out-of-sector.
• Fixed missing command info for mining drones and for transport drones picking up ware containers.
• Fixed stations complaining when player destroys an ownerless ship.
• Fixed broken game controls after interacting with a trade offer while controlling a drone.
• Fixed aim-at-indicator being displayed incorrectly when remote controlling a drone.
• Fixed rare cases where objects showed incorrect outlines.
• Fixed area damage increasing with lower framerates.
• Fixed issue where a 'static' effect remained over the event monitor during the plot.
• Fixed Particle Repeater weapons building up heat slower at higher framerates.
• Fixed player ship not being able to enter highways with an open menu.
• Fixed rare case of missing highway/gate/ship group target elements after starting/loading a game.
• Fixed rare case of non-working input controls after starting/loading a game.
• Fixed interact menu not always being on top of other target elements when using mouse/gamepad controls.
• Fixed current target not always on top of all other target elements.
• Fixed target elements not always on top of other target elements which are further away.
• Fixed rare cases of clicking on a target element actually targeting another object.
• Fixed target elements jumping when interacting with it while controlling a drone.
• Fixed rare cases of crosshair showing weird animations.
• Fixed rare cases of UI issues when switching to/from external and/or drone view.
• Fixed cases where weapon panels showed startup animation in cases other than entering the ship.
• Fixed various trade price discrepancies in menus due to incorrect rounding.
• Fixed game freezing when quitting the game with Alt+F4 while in loading screen.
• Fixed startup issues with corrupted or incorrect DLLs in Windows system directory.
• Fixed several small memory leaks.
• Fixed more causes of crashes.
• Several more small performance and memory optimisations.
Ale k expanzii ešte nemáme žiadne info