x3-loď hledání cesty

Moderator: DJ Die

Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

to tedy je a krasne se s nim cisty sektory od nepratel.
a jeste je dobrej script "arena" ale ten si nepamatuju presne jak se jmenuje.Po instalaci se ti cas od casu ukaze hlaska ze v tom a tom sektoru tehdy a tehdy se spusti arena. pokud prijmes a dorazis tam v cas, tak si podle obtiznosti muzes zabojovat s hordama nepratel, opustene lode se daji zajimat, vypadene zbozi sebrat a za vyhru je slusna odmena - ve skutecnosti se na nejtezsi obtiznost a porazeni vsech nepratel da ziskat i 100 mil a M2 k tomu. takhle jsem ziskal terransou M2 /4 kousky /.
nejlepsi na tom je, ze si na pomoc muzes privest i sve tezkotonazni jednotky / M1, M2... / ale musi se hlidat, protoze jako pokazde kdyz jses s nimi ve stejnem sektoru maji snizene vlastnosti a muzes o ne prijit. kdyz uz jim hodne tece do bot, tak je necham skocit jinam a po doplneni stitu je zase zavolam . :lol:
jednou jsem takhle napocital pri poslednim kole na max obtiznost, ze proti mne leti 10x M2, 6 M1 s plnejma hangarama, 20x M6 a asi 100x M3.
cely boj i s prvnima dvema koly mi zabral cely den. :idea:
doporucuju caste ukladani.
Dewilish

Post by Dewilish »

Jestli si dobře pamatuju, tak při Aréně nesmíš mít v sektoru další bojovou loď, jinak po tobě půjde i ta loď, která koordinuje útočný vlny a když ji zničíš, tak máš po odměně.
Jinak další skvělý bojový skript je Race Invasions, to takhle člověk dostane hlášku o napadení sektoru, kde si to vesele užívá +- 100 Khaackých/Xenonských lodí včetně destroyerů a nosičů :twisted:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

kdepak, pri arene tam muzes sve dalsi lode mit a na konec je to i nutnost, jak jinak by si chtel sejmout M2?
vetsinou to litam v M3, popripade jeste tak v M7 Hyperion.
Dewilish

Post by Dewilish »

já tam lítal zásadně v M2 nebo M0 :lol:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

to neni ono, Kapitolni lodicky mi nikdy nesedely, leze to jako hlemyzd pred kolem jedouciho auta, otaci se to jako velryba a po nicem si poradne nevystrelim.
ja zasadne stihacku a nebo max Hyperiona, na to ze je to M7 se chova jako stihac.
Ona nakonec ta stovka stihacu co tam leta s tema M2 udola i tu M0 jak jsou rychle a pred strelbou deseti M2 se traky neda uhnout.
Dewilish

Post by Dewilish »

No pokud někdo vlítne do palby deseti capitolek, tak si zaslouží akorát tak Darwinovu cenu :lol: Od toho je PtP, když si pěkně skáču po sektoru kolem destroyerů a beru jeden po druhym a palbě jednoho uhneš hravě :wink: no a na stíhače flaky :twisted:
strejdinek

Post by strejdinek »

:lol: Vy jste se tu rozjely :D :D Tohle všechno je pěkný, ale myslím že si vystačím s tím výcvikem pilotů :D Ale když už bych ještě něco sháněl, jaký je nejlepší mod rozšiřující vesmír a přidávající lodě? Já jsem tu někde našel nějaký co má přidávat snad 100 sektorů a kolem stovky lodí, ale nějak jsem nenašel download link :oops:

Jo a ještě jedna věc týkající se těch velkých lodí (M1,M2,M7). Souhlasím že je nemá cenu moc používat, ale ani tak ne kvůli tomu že je to nuda, ale spíš kvůli tomu že střílí po všem co se hne :D Tohle je taky docela opruz, když se jim do palby připlete přátelská stíhačka nebo stanice a potom je najednou všechno kolem červený :D Takže já lítám max na korvetě a větší lodě používá jen na hlídkování.
Dewilish

Post by Dewilish »

http://www.thexuniverse.com/content/117 ... Tended-Mod

kdo hledá, najde :wink:

jinak do velký lodě samozřejmě patří MARS nebo X0ne, právě aby věže nestřílely po přátelských loďkách
a kdo si zkusí plně vybavenýho terranskýho Tyra, ten už do nepřátelskýho sektoru v ničem jiném neskáče
:lol:
strejdinek

Post by strejdinek »

díky :D

Tyra jsem zkoušel (Přes scripta) a je fakt že má slušnou palebnou sílu :D ale získat ho v normální hře "poctivou" cestou je krapet problém :D
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no ja prave ziskal 4x tyra za odmenu po arene na max obtiznost. :lol:
trosku jsem sice pri tom fixloval / save/load pred ukoncenim boje /, ale potom se to cistily sektory xenonu a khaaku jedna basen.
Dewilish

Post by Dewilish »

já hraju za terranskýho pilota, takže přístup k lodím není problem a navíc mám komplex na EMP děla, takže vybavených Tyrů mám celkem slušnou flotilu :twisted:
Earth Ultimatum IV.
x4

Post by Earth Ultimatum IV. »

Skúste tento mód:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3504935

Vaše lode sa pri náraze odrazia od objektu bez poškodenia.
Nefunguje na lodi v ktorej sedíte.
Ak je nejaká nepriateľská loď bližšie ako 10 kilometrov tak tiež nefunguje.

Return to “Česky / Czech X-Forum”