[X3 TC] Blueprints

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

W każdym języku inaczej. Ale wiemy teraz, o jaki statek chodzi :)
Osaka to Osaka. Modów nie używam, oprócz Bonus-Pack.

klarix [ external image ]
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Muszę się pochwalić [ external image ]
Zdobyłem wczoraj ATF Tyr [ external image ] Zawsze miałem respekt przed tym kolosem, ale żeby mieć plan do jego budowy, musiałem się kiedyś wreszcie zdecydować na konfrontacje.
I wczoraj była najlepsza okazja - leciał tylko z jednym Skirnir (MM7) i trzema Thor (M3). Walka była straszna, bo Tyr ma diabelskie uzbrojenie i osłony, a Skirnir miał też zostać cały. Plan strategii, przygotowanie i sama konfrontacja wzięła mi w sumie około 4 godzin. Ręka w zimnej wodzie była potem ulgą i po obmyciu joysticka mam dosyć X na ten tydzień :-)

[ external image ]

Było to trudniejsze przedsięwzięcie niż kilka dni temu, jak walczyłem przeciwko Odin (M1) + 3 Aegir (M7) + 5 Vali (M6), gdzie zdobyłem egzemplarze od wszystkich trzech.
Moją gre dodatkowo utrudniam tym, ze zacząłem jako Goner i jako "pacyfista" gram odpowiednio i nie niszczę (sam) innych obiektów.

BlueBerry SheWolf
x3tc

Post by BlueBerry SheWolf »

No robi wrażenie ;) Tyr jest moim ulubionym statkiem. Może kiedyś i ja będę miała odrobinę szczęścia i pozyskam tą latającą fortecę:D
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

przydatny spis statkow, gdzie i czy w ogole mozna je zdobyc.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=299850
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Znam ten spis - bardzo kolorowy :wink:
Wszystkie te listy, zestawy i pliki mają jeden problem: Nie zdradzają, do których 288 statków można dostać plany. Wszędzie brakuje jeden, dwa albo trzy.
Także z mojej listy musiałem usunąć Eurus (Argon, M4), bo nie można go objąć albo kupić jego planu.
Nie próbowałem jeszcze, ale wszędzie piszą, że Ozjasz (Goner, TL) też jednak nie można objąć. Wiec nadal znam tylko 286 planów.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”