Konkrétnější multiplayer v TC

Moderator: DJ Die

Chcete do X3 TC multiplayer?

Ano - v patchi
17
40%
Ano - v datadisku
14
33%
Ne
12
28%

Total votes: 43

fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Presne! Popripade jak v R jste leteli pred Khaakama v tom v Nyanine ukrytu.
Rosta
x3

Post by Rosta »

tak to me tesi :D a jinak s temi steroidy to jo ale nevm jak by vypadala duta planeta :D a taky jsem zkousel letat pres diry v asteroidech v x2 treba ten maly v nyanine ukrytu s objevitelem nevim kolikrat jsem proletel ale pak jsem narazil :D ted v x2 litam vyhradne s pegasem ptz ta rychlost 1009 m/s se mi hlavne hodi kdyz se potrebuju nekam rychle dostat nebo pri plneni misi a taky bez neho bych nedal tu misi v rudnem pasu kde se maji skenovat ty asteroidy s objevitelem mne vzdycky sundali
Rosta
x3

Post by Rosta »

fanda serie X wrote:Presne! Popripade jak v R jste leteli pred Khaakama v tom v Nyanine ukrytu.
ou tak to uz by nebylo nic pro me nic proti ale poprve jsem to dal na potreti jenomze kdyz jsem vyletl do vesmiru tak me khaacka m3 dostala se strelou a ja to nemel ulozene tak jsem musel delat znovu a jelikoz jsem se strasne chtel dostat dal v pribehu tak jsem to udelal az nekde na po tricate :lol: ale fakt nedelam si legraci a pribeh v R jsem mel hotovy za tyden :lol:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ja to zezacatku daval vzdycky napodruhe. Ale v R me nejvic bavilo litat v ty stanici jak hledate Sayu. To bejt v MP, ale ne sam, treba tam nekoho pronasledovat.... to by bylo neeeco
Rosta
x3

Post by Rosta »

fanda serie X wrote:Ja to zezacatku daval vzdycky napodruhe. Ale v R me nejvic bavilo litat v ty stanici jak hledate Sayu. To bejt v MP, ale ne sam, treba tam nekoho pronasledovat.... to by bylo neeeco
ja to nemohl vubec dat a jelikoz je v manualu kousek navodu a byl v nem i ten komplex vasne :D nebo jak se to jmenovalo tak jsem si to vytisknul a jel podle toho ptz jsem to nikdy nestihl a pak ten komplex vybuchl ale pronasledovani by mozna nebylo spatne a mozna i jednoduche
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Takze prakticky: dalsi napad, ktery zaslu Egosoftu, OK?
Rosta
x3

Post by Rosta »

ok a jeste by me zajimalo hral jsi x2? a jestli jo kolik jsi mel tovaren tedka totiz hraju x2
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Hral. Mel jsem jich jen malo, moc malo: 1x psenicka, 1x Slunecni e., 1x silicon, 1x ruda. Ale na konte cca 19 milionu za ukoly zabij toho a toho. Vsechny jsem zmaknul s Argon. Novou (co vsechno se neda zlikvidovat ionovym distruptorem a vysokoenergetickym plazmometem beta :-D)
Rosta
x3

Post by Rosta »

tak ja jich mam "jen" 25 a na rejnoka jsem si vydelal taky temi misemi ale s iontovym se bojim ptz si nechci zhorsit reputaci tak jsem mel plne vybavneho kentaura ale neplnil jsem mise kdyz bylo napsane kryci jmeno teladske ptz orly jsem nikdy nedaval ani s orlem jedine s rejnokem ktery mi ted chrani rudny pas ptz nejvic lodi mi nicili prave tam a chci si vybudovat vice tovaren a pak flotilu a nejaky sektor privlatnit myslim tim ze si tam postavim tovarny nic vic
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Delas si ze me srandu nebo co???? Ze nedavas orly ani s Orlem? Ja sundaval s NOVOU i TRI Orly naraz!!! A to jen s Ion. a vys.en.plazmometem beta!!! A to meli dorpovod cca 2 Stihacky M3.
Ale uz docela kvalitne odbihame... ve shrnuti napady: moznost chodit po stanich, pronasledovat ve stanicich (viz R), letatv asteroidech (viz R)
Rosta
x3

Post by Rosta »

tak ja vim ze jsme trochu odbehli jen me to zajimalo ale co takhl vlastnit nejake planety a nejake nove lode ktere by mely nejake velmi silne strely neob lasery (viz Sins of a solar empire) ikdyz je to strategie tak nevim mozna ze pak by to uz zavanelo tou strategii jinak fakt zatim nevim
Rosta
x3

Post by Rosta »

a nebo jeste jsem na neco prisel :D kdyby byly ty sektory rozdelene na nebojove a bojove tak jak jsem psal pred hodne prispevky :D tak by nebylo spatne kdyby si tam mohli hraci vybudovat vlastni tovarny nebo komplexy
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, moznost to je. Ale pak zase by upne opadlo riziko toho, ze ti nekdo neco sebere nebo znici, a to uz by pak mozna az moc zlehcovalo... a navic pak ty sektory byly uplne zaflakany a nebylo by to k nicemu.
Rosta
x3

Post by Rosta »

a co takhle pridat do kazde lodenice lodenici samozrejme ze by nebyly levne a kdyby si je nekdo postavil tak by tam mohl mit vsechny stanive a lode ale nebylo by to nejlevnejsi a musel by tam dat samozrejme taky nejake suroviny krome kreditu no proste lodenice na zpusob hq jako z reunionu ale melo by to design lodenice
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Urcite, nekde se ty lode musej dat koupit. Asi si to zacnu psat na papir, zacinam v tom mit trochu bordel...
Rosta
x3

Post by Rosta »

no a to co jsme v tech prispevkach pred timto to by so podle me mohlo jeste roszdelit do modu a tenhle by se mohl jmenovat treba "hlavni" nebo muzes vymyslet lepsi nejsem proti a potom by se mohly udelat mody nektere samzorejme ktere jsou v striuleckach napr. cod2 samozrejme implantovany do vesmiru takze me napada ze by mohl byt mod "Capture the flag" takze v tomhle pripadu by ta vlajka byla treba navigacni majak
ktery by se musel trochu upravit tak aby blikal podle toho ktere rase patri a mel by byt nalozitelny do nakladniho prostoru ale kdyz by to nejaky nepritel nalozil a ti co ho brani ho sestrelili tak bo nemuseli nakladat ale automaticky by se mohl objevit zpatky a jestli budes souhlasit tak muzu jeste napsat par modu ktere by se musely prizpusobit x3 tc
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

To je sice dobry napad, ale pouzitelny (bohuzel) jenom do singleplayeru. V MP by ho museli mit vsichni, a nemuzeme po vsech chtit, aby si to tam dali. Navic jestli uz nekomu doslo misto na Hard Discu...
Rosta
x3

Post by Rosta »

pokud vim tak v cod2 je to prave jen v MP a navic nevim co by tam meli dat kdyz nic by nebylo navic mozna tak mapy ktere maji velikost v kb a jinak navigacni majak je normalne v kazde x hre a ten efekt by mohl mit max. 1 MB jinak lode by byly stejne takze prakticky by si tam davali jen soubory se skripty a nejake dalsi soubory ktere by vsak nemeli moc stejne kdyz hrajes nejakou hru tak vzdycky musis mit misto na HDD kvuli savum no a nemuseli by sme je nutit muselo by se to udelat tak ze hra pobezi i bez souboru MP a mohli by si stahnout jen co by chteli stejne jako v cod2 taky kdyz si stahnes mappack do ctf tak ctf ti bezi normalne ale ostatni se ti bez stahovani nerozbehnou
Rosta
x3

Post by Rosta »

takze souhlasis nebo ne?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Souhlasim, jen by to asi nebylo v modu, ale zaroven v tom celku.

Return to “Česky / Czech X-Forum”