Konkrétnější multiplayer v TC
Moderator: DJ Die
-
-
tak to me tesi
a jinak s temi steroidy to jo ale nevm jak by vypadala duta planeta
a taky jsem zkousel letat pres diry v asteroidech v x2 treba ten maly v nyanine ukrytu s objevitelem nevim kolikrat jsem proletel ale pak jsem narazil
ted v x2 litam vyhradne s pegasem ptz ta rychlost 1009 m/s se mi hlavne hodi kdyz se potrebuju nekam rychle dostat nebo pri plneni misi a taky bez neho bych nedal tu misi v rudnem pasu kde se maji skenovat ty asteroidy s objevitelem mne vzdycky sundali

-
ou tak to uz by nebylo nic pro me nic proti ale poprve jsem to dal na potreti jenomze kdyz jsem vyletl do vesmiru tak me khaacka m3 dostala se strelou a ja to nemel ulozene tak jsem musel delat znovu a jelikoz jsem se strasne chtel dostat dal v pribehu tak jsem to udelal az nekde na po tricatefanda serie X wrote:Presne! Popripade jak v R jste leteli pred Khaakama v tom v Nyanine ukrytu.

-
-
ja to nemohl vubec dat a jelikoz je v manualu kousek navodu a byl v nem i ten komplex vasnefanda serie X wrote:Ja to zezacatku daval vzdycky napodruhe. Ale v R me nejvic bavilo litat v ty stanici jak hledate Sayu. To bejt v MP, ale ne sam, treba tam nekoho pronasledovat.... to by bylo neeeco

-
-
-
-
tak ja jich mam "jen" 25 a na rejnoka jsem si vydelal taky temi misemi ale s iontovym se bojim ptz si nechci zhorsit reputaci tak jsem mel plne vybavneho kentaura ale neplnil jsem mise kdyz bylo napsane kryci jmeno teladske ptz orly jsem nikdy nedaval ani s orlem jedine s rejnokem ktery mi ted chrani rudny pas ptz nejvic lodi mi nicili prave tam a chci si vybudovat vice tovaren a pak flotilu a nejaky sektor privlatnit myslim tim ze si tam postavim tovarny nic vic
-
Delas si ze me srandu nebo co???? Ze nedavas orly ani s Orlem? Ja sundaval s NOVOU i TRI Orly naraz!!! A to jen s Ion. a vys.en.plazmometem beta!!! A to meli dorpovod cca 2 Stihacky M3.
Ale uz docela kvalitne odbihame... ve shrnuti napady: moznost chodit po stanich, pronasledovat ve stanicich (viz R), letatv asteroidech (viz R)
Ale uz docela kvalitne odbihame... ve shrnuti napady: moznost chodit po stanich, pronasledovat ve stanicich (viz R), letatv asteroidech (viz R)
-
-
-
-
a co takhle pridat do kazde lodenice lodenici samozrejme ze by nebyly levne a kdyby si je nekdo postavil tak by tam mohl mit vsechny stanive a lode ale nebylo by to nejlevnejsi a musel by tam dat samozrejme taky nejake suroviny krome kreditu no proste lodenice na zpusob hq jako z reunionu ale melo by to design lodenice
-
-
no a to co jsme v tech prispevkach pred timto to by so podle me mohlo jeste roszdelit do modu a tenhle by se mohl jmenovat treba "hlavni" nebo muzes vymyslet lepsi nejsem proti a potom by se mohly udelat mody nektere samzorejme ktere jsou v striuleckach napr. cod2 samozrejme implantovany do vesmiru takze me napada ze by mohl byt mod "Capture the flag" takze v tomhle pripadu by ta vlajka byla treba navigacni majak
ktery by se musel trochu upravit tak aby blikal podle toho ktere rase patri a mel by byt nalozitelny do nakladniho prostoru ale kdyz by to nejaky nepritel nalozil a ti co ho brani ho sestrelili tak bo nemuseli nakladat ale automaticky by se mohl objevit zpatky a jestli budes souhlasit tak muzu jeste napsat par modu ktere by se musely prizpusobit x3 tc
ktery by se musel trochu upravit tak aby blikal podle toho ktere rase patri a mel by byt nalozitelny do nakladniho prostoru ale kdyz by to nejaky nepritel nalozil a ti co ho brani ho sestrelili tak bo nemuseli nakladat ale automaticky by se mohl objevit zpatky a jestli budes souhlasit tak muzu jeste napsat par modu ktere by se musely prizpusobit x3 tc
-
-
pokud vim tak v cod2 je to prave jen v MP a navic nevim co by tam meli dat kdyz nic by nebylo navic mozna tak mapy ktere maji velikost v kb a jinak navigacni majak je normalne v kazde x hre a ten efekt by mohl mit max. 1 MB jinak lode by byly stejne takze prakticky by si tam davali jen soubory se skripty a nejake dalsi soubory ktere by vsak nemeli moc stejne kdyz hrajes nejakou hru tak vzdycky musis mit misto na HDD kvuli savum no a nemuseli by sme je nutit muselo by se to udelat tak ze hra pobezi i bez souboru MP a mohli by si stahnout jen co by chteli stejne jako v cod2 taky kdyz si stahnes mappack do ctf tak ctf ti bezi normalne ale ostatni se ti bez stahovani nerozbehnou
-