[X3 TC] Pytanie o fabułę

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Yacek
x3tc

Post by Yacek »

No i jak tu wszystkim dogodzić? Jeden narzeka że brakowało mu w fabule wielkich bitew, drugi zaś narzeka że w jednej misji musiał walczyć 5 godzin.

PS. ja tę misję załatwiłem w 5 minut . Ja w Kordzie i Osaka uzbrojona po zęby. Jak wpadła w rój to nie było co zbierać, a dwie korwety co się pojawiły to bzyknąć nie zdążyły.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
zwierzu
x4

Post by zwierzu »

No widzisz Yacku, ty miałeś swoją 'Małą Armię' a ja byłem hardkorem i przeleciałem ją jednym Spitfyre xP
A że zmarnowałem na to 1/5 dnia to szczegół :D

Tjaa, i właśnie w tym momencie bawię się w ostatniej misji Final Fury.
Dobrze, że tym razem się ubezpieczyłem i zakupiłem Springblossoma uzbrojonego po zęby xP
Akurat wszystkie posiłki zostały zniszczone zatem znowu jestem sam... tja, może do 15.00 się wyrobię :D
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

zwierzu wrote:No widzisz Yacku, ty miałeś swoją 'Małą Armię' a ja byłem hardkorem i przeleciałem ją jednym Spitfyre xP
A że zmarnowałem na to 1/5 dnia to szczegół :D
No ale to był Twój wybór, więc nie rozumiem dlaczego narzekasz że tyle czasu Ci to zajęło.
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
zwierzu
x4

Post by zwierzu »

Ależ ja nie narzekam, po prostu dzielę się z forumowiczami tym, co ich samych może kiedyś spotkać w grze xP
A że zajęło mi to tyle czasu? No cóż, przynajmniej ranga bojowa mi podskoczyła hehe
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

zwierzu wrote:Tjaa, fabuła Final Fury po prostu jest świetna... niesamowita... zęby można zjeść biorąc w niej udział, taka jej mać :P
Miałem to na myśli. Chyba że Cię źle zrozumiałem?
[ external image ]
zwierzu
x4

Post by zwierzu »

Możliwe, ale nie szkodzi. W dzisiejszych czasach coraz mniej osób mnie rozumie hehe :)
Reconet

Post by Reconet »

To jednak faktycznie można powiedzieć, że fabuła nie jest krótka ;p
Skąd żeś wytrzasnął takie zwroty? Smile. Naprawdę, dzień stał się piękniejszy, gdy toi przeczytałem z rana Smile.
:lol:
Kult z ibela mnie nauczył ^^
Generalnie cała ekipa z naszego małego galeonu ma coś nie tak układy z teladihuaną ;p

Return to “Polskie / Polish X-Forum”