Czy ktoś może spotkał gdzieś .xps z lewiatanem. Chciałbym pogrzebać trochę przy jego parametrach głównie chodzi o wieżyczki na których niestety
tylko PDF można zamontowć.
[X3 XTM] Dodatkowe statki/okręty/latadła do X3/XTM
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
wyciągnij z gry i przerób sobie, wgraj pod inną nazwą
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
XTC+XRM | Albion Prelude
-
Kolejna strona z niezłymi statkami:
http://x1tp.com/x1/index.php/downloads/ ... loads.html
http://x1tp.com/x1/index.php/downloads/ ... loads.html
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
XTC+XRM | Albion Prelude
XTC+XRM | Albion Prelude
-
-
Za pomocą ship creatora. Chyba razem z Instalatorem Cycrowa się instaluje. Jeśli nie, to sprawdź na stronie Cycrowa.
XTC+XRM | Albion Prelude
XTC+XRM | Albion Prelude
-
1) Odpalasz Ship Creatora i klikasz Load Ship Datatomrs wrote:jak wyciągnąć tego lewiatana lub inny statek z gry ?
2) wybierasz któryś z plików oznaczonych numerami, ja proponuje np. 11, znajdujesz Leviatana i klikasz select. (sory że tak łopatologicznie tłumacze, ale chce żeby wszystko było jasne

3) Teraz masz załadowanego leviatana. Wybierasz Customise Ship a następnie zakładkę Lasers/Weapons. Tam wprowadzasz zmiany.
4) Następnie nazywasz nowy statek, przydzielasz go to stoczni którejś z ras i zapisujesz.
5) uruchamiasz Plugin Managera i wybierasz zakładkę Ships
6) Instalujesz wcześniej zapisanego, zmienionego leviatana. Upewnij się, że jest włączony!
7) Nowy statek może się od razu nie pojawić w grze. Jeśli tak będzie to proponuje zapisać stan gry, wyłączyć reuniona i uruchomić ponownie.
"Nie wszystko, zaiste, bogowie dali jednemu: umiesz zwyciężać, Hannibalu, nie umiesz ze zwycięstwa korzystać."
-
witam
mam taki problem
zainstalowalem tym plugin menagerem trzy stateczki dwa m7 flamesword i basilisk
i m5 vipera BSG ale nie ma ich
zaczalem gre od poczatku
uruchomilem instalera cycrowa wiecej niz dwa razy i nic
czy ktos moglby mi powiedziec czy jak gram w XTM to czy jest szansa ze sie pojawia w grze pozniej???
dzieki za pomoc
pozdrawiam
mam taki problem
zainstalowalem tym plugin menagerem trzy stateczki dwa m7 flamesword i basilisk
i m5 vipera BSG ale nie ma ich
zaczalem gre od poczatku
uruchomilem instalera cycrowa wiecej niz dwa razy i nic
czy ktos moglby mi powiedziec czy jak gram w XTM to czy jest szansa ze sie pojawia w grze pozniej???
dzieki za pomoc
pozdrawiam
-
Raczej marne.
XTM 075 ma problemy z dodatkowymi statkami. Jedynie co mnie się udało to przed instalacją dodać w Ship kreatorze do statku rasę "Przyjacielska" oprócz tej do jakiej statek był przypisany. Po instalacji statek pojawiał się w Stoczni XTM-a, w stoczniach rasy, do której był przypisany nigdy się nie pojawiał.
XTM 075 ma problemy z dodatkowymi statkami. Jedynie co mnie się udało to przed instalacją dodać w Ship kreatorze do statku rasę "Przyjacielska" oprócz tej do jakiej statek był przypisany. Po instalacji statek pojawiał się w Stoczni XTM-a, w stoczniach rasy, do której był przypisany nigdy się nie pojawiał.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
-
Do TC też już są nowe statki. Poszukaj w liście skryptów do TC. Na dole listy jest kilka linków do dodatkowych statków. Są już też (choć w fazie beta) mody dodające statki z np. gry X2 do TC.
Ale ponieważ ten temat dotyczy statków do X3 i X3+XTM nie wypada tu dyskutować o statkach do TC, to inna bajka.
Ale ponieważ ten temat dotyczy statków do X3 i X3+XTM nie wypada tu dyskutować o statkach do TC, to inna bajka.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]