Ściągnąłem plik, zainstalowałem statek i... i okazało się, że do zakupu tego czegoś co pojawiło się w stoczni Argonów brakuje mi 4 procent w reputacji. Inwazji pod ręką nie było, niszczenie pojedynczych P też wiele nie zmieniło. Rozwalenie Deimosa na zlecenie Argonów oprócz zdecydowanego pogorszenia stosunków z Paranidianami również nic nie dało, ba nawet zniszczenie Xenońskiego rdzenia z polecenia Argonów nie poprawiło reputacji. Za to sprzedaż J zdobytego przy tej okazji jak najbardziej. O 1 pkt.
Zacząłem kombinować i przypomniałem sobie, że w BBS-ach pojawia się prośba o datek na ofiary wojny. Godzina latania od stacji do stacji i wreszcie udało mi się znaleźć chętnych. Po wpłaceniu około 100 baniek stałem się Bohaterem Federacji i wreszcie miałem możliwość zakupu wszystkich Argońskich statków. I wtedy dopiero przyjrzałem się dokładnie nowemu nabytkowi. Tak... to był Excelsior a nie Intrepid...
starjacker0:
NPC-e tym nie latają ale Ty możesz stworzyć sobie swoją własną, niepowtarzalną flotę...
Bo nawet jakiś Spacedock tam jest. Tylko skąd wziąć dane tego wszystkiego? A na metodę prób i błędów to raczej nie mam ochoty...
[X3 XTM] Instalacja statków
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Dokładnie i o to chodzi no bo ile Voyagerów Może być no tylko JEDEN
TWÓJ; a że maleństwo ostatnio dało se rade z Q z obstawą ( 2xP 5xLX 2xL 2xM) to dosłownie go uwielbiam i generalnie dzięki BSE po 3 h gry mi się zwróciło
A LX to biorę na klatę że tak się wyrażę bo przy prędkości 162 raczej nie mają szans uciec
Ustawiłem mu polecenie patrolu gdyż zaczęło mnie nudzić taranowanie LX'ów a sam przesiadłem się do czegoś mniejszego
Zawsze mogę go wezwać na pomoc.

A LX to biorę na klatę że tak się wyrażę bo przy prędkości 162 raczej nie mają szans uciec

Ustawiłem mu polecenie patrolu gdyż zaczęło mnie nudzić taranowanie LX'ów a sam przesiadłem się do czegoś mniejszego

Zawsze mogę go wezwać na pomoc.

.................................................
-
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Dopiero od niedawna zaczelem przygodę z x3 i mam pytania nie chciałem zakładać nowego tematu a znaleźć na forum tez nie mogę a przeczytałem naprawdę sporo, może od zmęczenia oczu gdzieś przegapiłem:). a wiec. uszkodzony mam kadłub gdzie i jak mogę to naprawić? oblatałem te początkowe galaktyki aragonow i nie mogę tego znaleźć:( i jeszcze jedno gdzie mogę kupić skaner który pozwala na zbadania surowców i cen na stacjach bez konieczności dokowania do nich? Z góry dziękuje. Pozdrawiam
-
-
Odsyłam do instrukcji, tam jest napisane co i jak....
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
dzięki. naprawę znalazłem. tak jest napisane ale nie podane na jakiej stacji to znaczy gdzie dokładnie( w jakiej galaktyce aronow bo w innych jeszcze nie bylem za slaby jestem i za biedny jeszcze dopiero co utłukłem 160000 kr w dwa dni. ja spotkałem już gdzieś ten skaner ale nie miałem kasy aby kupić:( a teraz nie mogę go znowu odszukać. już trzymam ołówek przy sobie w razie czego będę zapisywał 

-