[X3 XTM] Opb

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Yacek wrote:Są dwa wyjścia: albo szybko naciskasz klawisz do printscreenu (24 na sekundę)
Toszto bzdura :P W x2 była obcja do nagrywania filmików, więc w X3 chyba też jest ;)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Tak? To gdzie? Bo jakoś kamery nigdzie nie widziałem, chyba ze ukryta (uwaga panie Xenon, jest pan w ukrytej kamerze).
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Yacek wrote:Tak? To gdzie? Bo jakoś kamery nigdzie nie widziałem, chyba ze ukryta (uwaga panie Xenon, jest pan w ukrytej kamerze).
A poco komu kamera w 2763? :P Pewnie gdzieś w opcjach jest "rozpocznij nagrywanie".
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Tak? To może powiesz gdzie, bo jakoś nie widzę, pewnie ślepy jestem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Yacek wrote:Tak? To może powiesz gdzie, bo jakoś nie widzę, pewnie ślepy jestem.
Wygląda na to że Egosoft wycioł z X3 tą funkcję. W tej sytuacji zostaje fraps lub inny sc.
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Pewnie za dużo szczegółów jest i dlatego wycieli :)
Fraps roolez!
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
El_Dar

Post by El_Dar »

jest tylko problem z nagrywaniem dźwięku coś tam piszą że karta dźwiękowa musi chodzić w trybie full duplex czyli odtwarzać i nagrywać jednocześnie
.................................................
WoyTass
x3tc

Post by WoyTass »

Krótka reklama:

WoyTass Co. zaprasza wszystkich chętnych do zwiedzania platform widokowych tutejszych OWP. Niezapomniane widoki, możliwość postrzelania do przelatujących piratów, Kha'aków czy Xenonów.

http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... owact5.jpg

Na pierwszym planie luksusowa limuzyna wielofunkcyjna Vidar, w tle brama do New Income.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”