[X3] Jak rozwalić klaster Kha'akuw ???

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Yacek
x3tc

Post by Yacek »

W samym X3 podobnie jak w X3 XTM Generator Impulsów Wstrząsowych można spotkać w różnych miejscach jako dryfujący w przestrzeni kontener. Można również zdobyć na innych pilotach :-)
Ja pierwsze GIW w samym X3 znalazłam w sektorach Yaki.
U Paranidian nie widziałem fabryk, mam natomiast kilka w sektorach Argońskich i Splickich.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

Mi natomiast Generator Impulsow Wstrzasowych nie podoba sie. Zreszta w instrukcji chyba pisze, ze zadnych szkod nie wyrzadza, tylko zmienia na chwile tor lotu celu.
Bestią jestem, by się bestią nie stać
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Dokładnie to wybija cel z trajektorii którą cel leci. Np. myśliwiec zakręci bączka :) nie strzela wtedy.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
_RA
x4

Post by _RA »

Za to mi się bardzo podobają te działka. Mają bardzo fajny zasięg niestety ich wada to taka że nie warto mieszać ich z innymi działami szczególnie wolniejszymi od nich, ponieważ tylko trafią Generatory Impulsów Wstrząsowych a reszta z pudłuje.

Podobają mi się ponieważ zużywają niewielką ilość energii. Jak będę miał Eclipse to zamontuje sobie 6 takich dział i wypróbuje jak działają w większej ilości :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”