Teraz czekamy, czy te następne 4 lata mogą być gorsze niż poprzednie 2... wątpię, mam nadzieję że tym razem nic te pajace nie sprzeprzą, Howgh!

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Ja w to wątpie. Jedyne co PiS przez ostatnie dwa lata robiło, to systematycznie wszystkich obrażało. Ja sam wierzę że powstanie PO-PSL.Mani_Hc wrote:A co do wyników, to eh, PiS-BiS będzie ? Najgorsze jest to, że teraz razem mają ponad 2/3 i jak się dogadają, to będą mogli z konstytucją robić co chcą ... To jest mój najgorszy koszmar, który, mam nadzieję, się nie spełni.
Mani, nie odbieraj tych słów zbyt poważnie, to był żartMani_Hc wrote:Zwycięstwo jedynej słusznej partii, nie oznacza wcale, że nie można do niej zwracać się krytycznie. Jak śmiali się z PiSu, tak będą się śmiać z PO, bo przecież co, z PiSu można, a z PO już nie?
o to to!Urban wrote:To nie był układ tylko "front anty-PiSowski"Mani tu nie chodzi o to że nie będzie można się nabijać, chodzi o to że raczej sami rządzący nie będą dawać tylu powodów. (mam taką nadzieje) Poza tym pożegnaliśmy się z LPR i SO więc coś się na pewno zmieni.