[X3] Misja 4
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Reni18 sam nieźle namieszałeś. Najpierw zadałeś pytanie, następnie kazałeś usunąć post, uznałem więc że już sam rozwiązałeś Swój problem. Dlatego pozwoliłem sobie zażartować. Jeśli nadal miałeś problem ze znaleziem statku Solustar należało to zaznaczyć, a nie ciskać się. W ten sposób zachowując się nic nie osiągniesz. I więcej poczucia humoru. Ja przesyłam Ci uśmiechy
mam nadzieję że też się uśmiechniesz.

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Tu się mylisz, nie było w odpowiedziach kolegów żadnego chamstwa, były one tylko żartem i tak należało je potraktować. Zbyć mimochodem, olać albo wejść w ten sam tok żartowania, tym samym nie dążyć do konfliktu, ale np. poprzez humor rozładować sytuację. Chamstwem jest natomiast ubliżanie innym. Koledzy zażartowali sobie i jakkolwiek nie musiało Ci się to podobać, bo faktycznie nie zawsze żarty są czymś miłym, to Twoja reakcja była nieadekwatna do sytuacji.reni18 wrote:zadałem pytanie proste to po co ktoś odpisuje żeby zobaczył w wstecznym lusterku i to mnie wkurzyło bo to jest bardzo chamskie
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.