Brána - Mercenary - Kapitola 1

Moderator: DJ Die

StandaJunior

Post by StandaJunior »

georgi ?? mohl bys nám napsat zdali seš jestě mezi živími ? :D
Abras
x3

Post by Abras »

to mi tak pripomina ze bych mel nalinkovat seznam povidek, ale to asi az po zkouskovym, ty zapocty zkousky a atelier jsou celkem priekak....chjooo, to je zas pekelnej mesic :cry:
souky

Post by souky »

georgi to jsi nás dočista opustil???
George Wills
xr

Post by George Wills »

ne neopustil, ale prostě nestíhám :(

už jsem letos zkoušel kousek přeložit, jenže na to je potřeba čas a klid a ani jedno nemám, bohužel
StandaJunior

Post by StandaJunior »

to je dobře že jsi tady s námi a hodně štěstí snad se ti alepon tuto kapitolu podaří přeložit
souky

Post by souky »

já bych ti rád pomohl ale moje angličtina neni zas až tak dobrá...ale když něco vypotim tak ti to pošlu aby jsi tomu dal nějakej tvar
Lord D
x3

Post by Lord D »

souky wrote:já bych ti rád pomohl ale moje angličtina neni zas až tak dobrá...ale když něco vypotim tak ti to pošlu aby jsi tomu dal nějakej tvar
hoši a děvčata, co takhle to udělat obráceně než to bylo doted. my to přeložíme a pošleme Georgovi ke korekci a případné úpravě slovních obratů v překladu :wink:
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
George Wills
xr

Post by George Wills »

Lord D wrote:hoši a děvčata, co takhle to udělat obráceně než to bylo doted. my to přeložíme a pošleme Georgovi ke korekci a případné úpravě slovních obratů v překladu :wink:
Obávám se, že tak by to asi nefungovalo. Právě ten překlad je na tom to časově nejméně náročné. A právě při tom překladu se inspiruji a tvořím českou formu. Ta anglická forma mě nabíjí energií, kterou já potom předávám do českého textu. Bez toho překladu bych upadl do literatury, kterou vlastně bytostně nesnáším už od gymplu. :wink:
StandaJunior

Post by StandaJunior »

lidi nevíte kde ma ted mecenary knížky ten jeho server je asi zrušenej nebo co ?!
Moonman
x3

Post by Moonman »

Safra jak tak na to koukám, tož to s pokračováním příběhu Tora Grala nevypadá zrovna růžově... :( :cry:
Každopádně jsem rád Georgi, že jsi stále s námi :)
Lord D
x3

Post by Lord D »

StandaJunior wrote:lidi nevíte kde ma ted mecenary knížky ten jeho server je asi zrušenej nebo co ?!
jestli chceš tak ti je pošlu na email. mám staženo Traders Tale, New Frontier, Homebound a The Gate.
pokud tedy máš zájem tak mi pošli maila v PM :wink:
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
Lord D
x3

Post by Lord D »

Georgi, žiješ ještě. Pls napiš alespon něco at víme že jsi na nás nezapoměl
Moonman
x3

Post by Moonman »

Lord D wrote:Georgi, žiješ ještě. Pls napiš alespon něco at víme že jsi na nás nezapoměl
No nevím nevím, koukám že se George stále neozval. To vypadá bledě s pokračováním příběhu o obchodníkovi Tor"u" Grall"ovi" :(
Lord D
x3

Post by Lord D »

Moonman wrote:
Lord D wrote:Georgi, žiješ ještě. Pls napiš alespon něco at víme že jsi na nás nezapoměl
No nevím nevím, koukám že se George stále neozval. To vypadá bledě s pokračováním příběhu o obchodníkovi Tor"u" Grall"ovi" :(
nemáte někdo na něho ICQ že by jste zjistili co a jak s ním je?
Moonman
x3

Post by Moonman »

Lord D wrote:nemáte někdo na něho ICQ že by jste zjistili co a jak s ním je?
Hmmm...tak to vypadá, že George je mimo a nikdo na něj nemá ani kontakt. Jedině, že by se nějaká dobrá duše pustila do překladu místo George. I když by bylo dobré se právě asi nejprve G. zeptat. Každopádně hlavně autora. Je to škoda, že se G. tak dlouho neozval. Abychom aspoň věděli co a jak. :(

Return to “Česky / Czech X-Forum”